Töltött sertésborda görög salátával
Hozzávalók:
- 4 db paradicsom
- 4 db zöldpaprika
- 1 közepes fej lila hagyma
- 1 db újhagyma
- 1 db kígyóuborka
- 10 dkg feta sajt
- 5 dkg olívabogyó
- 1 dkg oregano
- olívaolaj
- borecet
- 4x16 dkg sertéskaraj
- 1 kk zúzott tárkony
- 5 dkg bacon
- 5 dkg füstölt sajt
- 1 cs. petr.zöld
- olaj
Elkészítése:
A nyersanyagokból elkészítjük a görögsalátát. A sertéskarajt klopfoljuk, megkenjük a zúzott tárkonnyal, fűszerezzük, majd betöltjük a baconnal és a füstölt sajttal. Készre sütjük. Tálaláskor a görögsaláta mellett kínáljuk.