Válasszon időpontot a pihenésre!

 Nem foglalható napok

Idén nyáron is fergeteges programokkal várjuk a gyermekeket a hévízi Hotel Európa fit****superior szállodában. A felejthetetlen időtöltésről kreatív gyermekprogramjaink gondoskodnak. Kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a nekik szóló játékokat, foglalkozásokat tematikus heteink programkínálatában. Ez még nem minden, idén nyáron profi animátorcsapat is velünk tart, és a szállodai vakációs programokat még színesebbé, még "vizesebbé", még "európafitesebbé" teszi.

30. hét július 24-29. Főzés Iskolája II. & Smink-, és maszkmesterség hete
Ezúttal Náray Erika osztja meg kedvenc receptjeit a gyerekekkel és készül koncerttel. A hét további különlegessége Takács Ildikó sminkmester smink-, és maszktörténeti előadásai, foglalkozásai.
31. hét július 31. - augusztus 5. Népi mesterségek hete II.
Bögi Ágnes fazekas, népi kismesterség oktató szórakoztató kézműves foglalkozásai a kreativitás és hagyományok felelevenítésén keresztül ismerteti meg a magyar iparművészet mesterségeit. Mindeközben Hévízen a „Nosztalgia Fesztivál” hívja az érdeklődőket.
32. hét augusztus 7-12. Porci Berci kalandjai hét
Gönye Erika gyógytornász, szállodánk sport és egészség managere készül a gyerekeknek szemléltető, testtudatot növelő, a helyes táplálkozást bemutató, relaxációs módszereket, a hétköznapokba integrálható tornagyakorlatokat tanító játékos programokkal.
33. hét augusztus 14-19. Egészségmegőrző hét Porci Berci kalandjaival
Az előző hét folytatásaként játékos módon kívánunk szemléltető, könnyen elsajátítható módszereket és gyakorlatokat bemutatni, hiszen az egészséges élet megalapozása már az egészen korai életidőszakban fontos!
34. hét augusztus 22-26. Főzés Iskolája III.
A nyarat Szulák Andrea ízletes és egészséges receptjeivel, a vele való közös főzéssel és fergeteges koncertjével zárjuk, míg Hévíz a Borünneppel búcsúzuk a szünidőtől.
Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket

E-mail Facebook Google+ Twitter Tripadvisor Holiday check Instagram Youtube

Az év szállodája díjTripadvisorLyoness Hotel stars rara www.tuv.com

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.