Válasszon időpontot a pihenésre!

Golfozási lehetőség a Hotel Európa fit szervezésében Hévíz környékén Balatongyörökön és Zalacsányban

Golf - karnyújtásnyira Hévíztől

Golfozzon Balatongyörökön, kilátással a Badacsonyra és Szigligetre; vagy Zalacsányban, a vadonatúj exkluzív Zalai dombok által körülölelt bujazöld pályákon! Csak negyed órányi autóútra a Hévíz központjában lévő exkluzív Hotel Európa fit**** szállodából.
De választhatja Balatonudvarit is, a Royal Balaton Golf & Yacht Club szintén várja a szállodánkból érkező golfozókat.

Szállodánk partneri együttműködésben a balatongyöröki Golfclub Imperial Balatonnal, a zalacsányi Zala Springs Golf Resorttal, valamint a balatonudvari Royal Golf Balaton Golf & Yacht Clubbal vadonatúj szolgáltatást kínál a golfozni vágyó vendégeinek. Személyre szabott ajánlatot készítettünk a golf és wellness szerelemeseinek, ahol foglalásakor a green fee indőpontot is rögtön lefoglalhatják. A Tee time-ot érkezés előtt kollégáink telefonon egyeztetik a vendégekkel.

 

Golfpálya és panoráma egyben: Golf Club Imperial Balatongyörök

A Golfclub Imperial a Balaton nyugati medencéjében, Keszthely és a történelmi szigligeti öböl között fekszik. A pályadesign, a szél valamint a változatos parti domborzat élvezhető, de kihívásokkal teli pályát jelent a játékosok számára. A pálya környéke is sok izgalmat tartogat: a golfozás mellett páratlan programokkal tűzdelt élményeket rejt a Balaton idegenforgalmi látványossága, de a kísérők kikapcsolódhatnak saját Blaton parti klubstrandunkon is. A 2009 óta üzemelő pálya több, mint 70 Hektáros területen várja a szabadidejüket e csodálatos környezetben eltölteni vágyó vendégeket.

A 9 lyukú linkscourse pálya – amelyet a következő fázisban egy 18 lyukú bajnoki golfpályára terveznek kiépíteni - kellemes kihívást tartogat a szétszórt bunkerekkel, a furfangos greenekkel. A pálya különlegességét növeli a fairway mellett húzódó természetes növényvilág, és az egész pályát végigkísérő Balaton lélegzetelállító panorámája. A kellemes légkörű klubház és Bistro pedig üde hely a pihenéshez.


Zala Springs Golf Resort Zalacsány - exkluzív gyöngyszem a Zalai dombok ölelésében

A Zala Springs Golf Resort egy Európában is kimagasló színvonalú és vonalvezetésű pályája. Terveit a világhírű golfpálya tervező, Robert Trent Jones Jr. álmodta meg.
160 hektáron terül el 6650 méter hosszú, tavakkal tarkított 18 szakaszos championship pálya, amelynek kialakítása lehetővé teszi, hogy az alacsony és magasabb handicappel rendelkező játékosok egyaránt élvezhessék. Az egyes lyukaknál 4 különböző tee áll rendelkezésre. A driving range 12 fedett és 40 nyílt gyakorló állással rendelkezik, továbbá 18 lyukú putting green, gyakorló bunkerek és pitching területek találhatóak rajta.


A pályához tartozó klubház igazi különlegesség, exkluzív kényelemmel, kifinomult design elemekkel, tágas terekkel. A pihenni, vagy közösségi életet élni vágyó vendégeket gyönyörű panoráma várja, melyben egy ebéd, vagy vacsora kapcsán is gyönyörködhetnek. A háromszintes épület építészetileg is különleges, belső terei átgondolt, letisztult
vonalvezetést tükröznek. A klubházban étterem, recepció, kiszolgáló helyiségek, öltözők, a nemzetközi márkákat képviselő pro-shop valamint golf szimulátor szoba várja a vendégeket.

 

Royal Golf Balaton Golf & Yacht Club - Az északi part gyöngyszeme

A Royal Balaton Golf & Yacht Club a Balaton első 18 lyukú golfpályája. Tihany szomszédságában, Balatonudvariban, csodálatos balatoni panorámával várja a golf iránt érdeklődő vagy már golfozó vendégeket. Négy pályaszakasz erdővel övezett, a táj szépségét dísztavak, nádasok, és szőlők emelik. A pálya határos a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkkal, valamint magában foglalja a természetvédelmi területnek minősített örvényesi kőbányát is, amelyet körbejátszhatnak a golf szerelmesei.
A golfpálya mellett gyakorlópálya és klubház várja a golf iránt érdeklődőket. 

 

Tekintse meg aktuális ajánlatainkat

Ajánlatkérés
Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket

E-mail Facebook Google+ Twitter Tripadvisor Holiday check Instagram Youtube

Az év szállodája díjTripadvisorLyoness Hotel stars rara www.tuv.com