Árak ellenőrzése
Okos ajánlat 28 350 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 34 960 Ft-tól /fő/éj
Pünkösdi hétvége 36 125 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / laser / A lézeres inkontinencia kezelésről: Kinek? Miért? Hogyan?

A lézeres inkontinencia kezelésről: Kinek? Miért? Hogyan?

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2018. 05. 08.


Hévízen a hagyományos gyógyászati kezelések mellett megjelentek új eljárások, rejtett kincsek, amik miatt érdemes kimozdulni a fővárosból.  

A gyógyvíz mellett ma már számos más dolog is rendelkezésre áll, amitől színesebb lehet a pihenés: ilyen a fogászat, plasztikai sebészet, vagy ilyen akár a lézer beavatkozás, amely önállóan is megéri az utazást a jótékony hatásai miatt, de kiegészítheti a gyógyászati kezeléseket is, növelheti annak hatékonyságát, különösen a vendég közérzetét tekintve.
A korábban az Egészségkalauz műsorban megjelent adásunkból szemezgetünk:

Lézeres technológiával ma már lehetséges az inkontinencia kezelése is

A pszichológus szerint ez a betegség rendkívül negatív módon változtatja meg az érintettek életvitelét. Az inkontinencia, mint tünet, gyakorlatilag egy láthatatlan tünet a külső szemlélők számára. Bár a hozzá társuló lelki problémák nagyon is látványosak tudnak lenni, ezek első sorban és első körben inkább viselkedésben jelentkeznek, és nem mindig kerülnek összekapcsolásra. Az ebben a problémában szenvedő betegek-páciensek életvitele az, ami alapvetően változik: akár a rekreációs tevékenységek beszűkülésével, a korábbi sporttevékenységeknek az abbahagyásával, azzal, hogy az otthonukat nem szívesen hagyják el, hiszen a biztonságot jelentő környezet az otthonukhoz kötődik. Ennek kapcsán a társas életvitelben is beszűkülnek ezek az emberek. Ez hosszú távon szorongásos panaszokat, fóbiákat-társas fóbiákat okozhat, és akár egy depressziós folyamatot is elindíthat.

Tudta, hogy minden ötödik fiatal felnőtt beszámol vizelettartási problémákról, idős korban már minden harmadik embernél jelentkeznek az inkontinencia tünetei?

A hölgyeknél azok a történetek, hogy nem mernek kimenni a lakásból, mert ha tüsszentenek, azonnal elcseppen a vizeletük, gyakran hallhatók. Erre a problémára nyújthat hatékony megoldást az inkontinencia kezelés.

Tudta, hogy a vizelet-visszatartási nehézségeket a tünetek alapján öt csoportba sorolhatjuk? Így beszélhetünk stressz-, késztetéses-, túlfolyásos-, funkcionális- vagy kevert inkontinenciáról.

Az inkontinencia szó vizeletvesztést jelent, ami főként hölgyeknél jelentkezik, de férfiaknál is előfordul bizonyos életkor után. Hölgyeknél főként a változó kor utáni ösztrogén hormon esés provokálja a panasz súlyosbodását. A rendelkezésre álló megoldási lehetőségek korábban főként műtéti eljárást jelentettek, szalagműtétet, hüvelyplasztikai műtétet.

A lézeres inkontinencia kezelés bemutatása

Egy három évvel ezelőtt fejlesztett lézer eljárás végre lehetőséget nyitott arra, hogy műtét nélkül is kezelhetőek legyenek ezek a problémák. Az eljárás lényege az, hogy a hüvely szövetei egy lézernyalábbal melegítésre kerül, ennek a hőnek a hatására (ami fájdalmat vagy vérzést nem okoz, mivel metszésmentes eljárásról van szó), a hüvely környező kötőszövetei felmelegednek, és az így összeadódó hő hatására 20-30%-kal megrövidülnek, illetve egy hathónapos időtartam alatt a számuk megsokszorozódik. Visszatér tehát az eljárás hatására a szövetek rugalmassága.

Exklzív kényelmi lézer program, hogy a kezelés élmény legyen!

További híreink

Május 11-én ismét Egészségnap szállodánkban!

A tavalyi sikeres Egészségnap után idén is nyílt napra csábítjuk az érdeklődőket! Szakértőink...

Tovább a hírhez
A közelmúltban megnyitott Egészségközpont újabb magánegészségügyi szolgáltatással bővült

A hévízi Hotel Európa Fit****superior magánegészségügyi szolgáltatásai újabb kezeléssel várja a...

Tovább a hírhez
"Legjobb gyógyszálloda" díjat nyert szállodánk!
A Hotel Európa Fit****superior a "LEGJOBB GYÓGYSZÁLLODA" díj nyertese a Nők Lapja Travel Awards...
Tovább a hírhez

Kövessen minket!