Árak ellenőrzése
Szezonális akció 30 175 Ft-tól /fő/éj
Húsvét az Európafitben 40 800 Ft-tól /fő/éj
Tavaszi szünet 31 210 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Dr. Kása Ágnes - reumatológus-fizioterápiás és akupunktúrás szakorvos

Dr. Kása Ágnes - reumatológus-fizioterápiás és akupunktúrás szakorvos

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2017. 11. 06.


Kása doktornő 40 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, tudása rendkívül sokrétű. Munkájával mindig igyekezett a beteg emberek helyzetén könnyíteni, a legnagyobb dicséretet és elismerést a betegek gyógyulása jelenti számára.

 Gyógyító munkája során különösen fontosnak tartja a páciens megismerését. Hitvallása, hogy a betegek komplex egészségügyi ellátása csak testi-lelki helyzetük ismeretével, megfelelő odafigyeléssel és megértéssel lehetséges.

Tanulmányok...

A Pécsi Orvostudományi Egyetemen szerezte meg általános orvosi diplomáját, ezt követően reuma és fizioterápia szakvizsgát tett. Gyakorló orvosként az alternatív gyógyászat keltette fel érdeklődését, amely a természetes gyógymódok irányába vezette, így az akupunktúrás szakképesítést is megszerezte. Szakmai munkájának fejlesztése érdekében folyamatosan bővíti ismereteit különböző tanfolyamok, kongresszusok, külföldi tanulmányutak alkalmával. Az általa elvégzett továbbképzések mindig arra sarkalták, hogy a betegeinek személyre szabott, az állapotuknak megfelelő legoptimálisabb gyógykezelést tudja adni. "New Scalp” akupunktúra, manuálterápia majd az Orvostovábbképző Egyetem lézer tanfolyamát is elvégezte, részt vett egy kínai Akupunktúrás tanulmányúton, és az angliai Akupunktúra világkongresszuson. Elvégezte a Széchenyi Egészségügyi Központ Auriculoterápia (fülakupunktúra) és Magnetspace tanfolyamát is.

Munkahelyek

Orvosi pályafutását a Hévízi Állami Gyógyfürdőkórházban kezdte, később a Hotel Helios Gyógyszállóban először szakorvosként, majd főorvosként és gyógyászati igazgatóként dolgozott.
2008-tól a Hotel Európa Fit****superior szálloda Vitalium Medical Wellness Centrumának reumatológus-fizioterápiás és akupunktúrás szakorvosa, valamint magán praxist vezet a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórházban.
A szállodában elérhető hagyományos hévízi kúrakezeléseket lézerterápiával egészíti ki, mely a kezelések hatékonyságát tovább fokozza, segítve ezzel a sejtregenerációt, és a gyulladáscsökkentést. Emellett a test állapotának felmérése és gyógyítása céljából fülakupunktúrás kezeléseket végez. A világszerte ismert eljárással hatásos segítséget nyújt az energia egyensúly helyreállításában, az izomgörcsök feloldásában, az ízületek mozgássíkjának helyreállításában.
Hévíz város orvosnagyköveteként folyamatosan keresi az új kihívásokat és újdonságokat, amelyben szerepe van kirobbanó személyiségének, és a mindenkit magával sodró töretlen lendületének.
Német nyelvtudással rendelkezik.

További híreink

A közelmúltban megnyitott Egészségközpont újabb magánegészségügyi szolgáltatással bővült

A hévízi Hotel Európa Fit****superior magánegészségügyi szolgáltatásai újabb kezeléssel várja a...

Tovább a hírhez
"Legjobb gyógyszálloda" díjat nyert szállodánk!
A Hotel Európa Fit****superior a "LEGJOBB GYÓGYSZÁLLODA" díj nyertese a Nők Lapja Travel Awards...
Tovább a hírhez
Egészségnap az Egészségközpont szervezésében

Október 7-én nyílt napot szervezett az Európafit tavasszal megnyílt magánegészségügyi Központja....

Tovább a hírhez

Kövessen minket!