Válasszon időpontot a pihenésre!

 Nem foglalható napok

Hírek, újdonságok Hévízen és a hévízi Hotel Európa fit szállodában

Standard és superior egy- és kétágyas szobáink lakótere 2018. november 19. - december 20. között komplett átalakuláson esik át: vadonatúj bútorzat, világítás, szőnyeg, függöny egy modern, de mégis otthonos miliőt nyújtva járulnak hozzá a vendégeik még teljesebb kényelméhez a munkálatokat követően. Egy teljesen új design fog érvényesülni a megújult vendégszobákban, ahol a színek mellett a funkcionalitás kapják a főszerepet.

Apartszobáink zavartalanul üzemelnek

A főépületben folyó szobafelújítások idején a szálloda apartman épülete zavartalanul üzemel, a vendégek ebben az épületben kerülnek kizárólag elhelyezésre, így 75 szobával állunk vendégeink rendelkezésére.

2018. november 21. - december 20. között a félpanziós ellátást tartalmazó apartszoba árainkból 30% kedvezményt nyújtunk.

A felújítás a főépületünkben november 22-t követően időnként jelentős zajhatással jár, ez a terápiás részlegünkön az iszapkezelő kabinokban és a súlyfürdőben tartózkodó vendégek pihenését is zavarhatja. Kádfürdő kezelések nem foglalhatók ebben az időszakban. A masszázsokat és az elektroterápiás kezeléseket a vendégeink szállodánk egyéb, zajhatásoktól mentes területén tudják igénybe venni.

2018. november 21. - december 20. között gyógyászati kezeléseink és terápiás csomagajánlataink árából 20% kedvezményt biztosítunk.

Kötelező vízcsere élményfürdőnkben

Tájékoztatjuk Önöket, hogy:

  • 2018. november 25-én 17.00 órától november 29-én 7.00 óráig a kültéri medencénk
  • 2018. december 2-án 17.00 órától december 6-án 7.00 óráig a beltéri úszómedencénk
  • 2018. december 9 -én 17.00 órától december 13-án 7.00 óráig a beltéri élményfürdőnk

a kötelezően előírt rendszeres vízcsere miatt zárva tartanak. Megértésüket előre is köszönjük!

Ezen tájékoztatónkban feltüntetett kedvezményeken felül további árengedményt, vagy egyéb kompenzációt a munkálatokból adódó esetleges kellemetlenségek miatt biztosítani nem áll módunkban.

A fenti időszakra történő foglalással a vendég automatikusan elfogadja az építkezés tényéről valamint a további kompenzációt kizáró nyilatkozatról történő tájékoztatást, amely az Általános Szerződési Feltételeinkben is megtalálható.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a karácsonyi és a szilveszteri ünnepekre a munkálatok befejezésre kerülnek, és vendégeinknek 2018. december 21-től semmiféle korlátozással és zajhatással nem kell számolniuk.

Együttműködésüket előre is köszönjük! További információval örömmel állunk rendelkezésre!

Szállodavezetőség

Ajánlatkérés

Gyermekanimáció a Hotel Európa fitben Hévízen

Lepje meg szeretteit feltöltődéssel, hévízi kikapcsolódással... Értékutalványaink, és kedvezményes csomagajánlataink könnyen és gyorsan megvásárolhatóak...

 
Iratkozzon fel hírlevelünkre
2018 éves energetikai jelentés
Elkészült a hévízi Hotel Európa fit éves energetikai jelentése.
Kétágyas szobáink új köntösbe öltöznek - ez azonban némi kötöttséggel jár...
Ezúton tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy szállodánk főépületében 2018. november 19. - december 20. között szoba felújítási munk...
Közkívánatra! Újra mesterségek nyara gyermekprogram sorozat
A tavalyi nagy sikerre való tekintettel, 2018 nyarán ismét a különböző szakmák és hivatások kerülnek nagyító alá érdekes bemutatók, kreatív programok ...
Érvényes: .. - ..

Tovább az ajánlatra

Kövessen minket

E-mail Facebook Google+ Twitter Tripadvisor Holiday check Instagram Youtube

Az év szállodája díjTripadvisorLyoness Hotel stars rara www.tuv.com