Árak ellenőrzése
Okos ajánlat 28 350 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 34 960 Ft-tól /fő/éj
Pünkösdi hétvége 36 125 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Túl rövid az élet ahhoz, hogy mindenkinek megfeleljünk

Túl rövid az élet ahhoz, hogy mindenkinek megfeleljünk

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2018. 09. 03.


A TV2 nagy sikerű produkciója, a Sztárban Sztár 6. évada október elején került adásba. A műsor egyik támogatójaként szállodánk biztosítja a műsorból távozó játékosok vigaszdíját, egy-egy pihentető wellness hétvégét. Egyik játékos, akit vendégül láthattunk, Szőcs Renáta, aki párjával, Márkkal látogatott el hozzánk, Hévízre.…

írta: Wéber Katinka

wk – Első alkalommal jártok Hévízen, hogy tetszik a város?

szr – Igen, így van, először van alkalmunk felfedezni a várost, és azt kell, hogy mondjam, már most belopta magát a szívünkbe Hévíz. Jól esik a műsor után a lazítás, és itt minden adott a kikapcsolódáshoz. A tó környéke nagyon hangulatos, és ez a friss levegő a nagyváros után, felüdülés.
wk – Mesélj arról, hogy milyen érzés egy ilyen nagy produkcióban részt venni, mint a Sztárban sztár? Milyen az egész hangulata?
szr – Azt gondolom, hogy a televízió készülékek előtt ülő nézők nem is sejtik, hogy mennyi munka van egy-egy adás mögött. Minden héten teljesen új dalt kapnak a versenyzők, a hétfői és keddi napok általában kisfilmek forgatásával, énekórákkal telnek, majd memorizálni kell a dalszövegeket. Szerdától pedig minden egyes nap kőkemény munka folyik reggel 8 órától egészen estig kamera,- közös dal- és maszkpróbák. A vasárnapi élő adások előtt a stáb már kora reggeltől a dolgozik a stúdióban.

Minden percét élvezni...

wk – Voltak-e elvárásaid a műsorral kapcsolatban, hogy meddig jutsz el, mikor esel ki?
szr – Nem tűztem ki konkrét célt magamnak, mint például bejutni a legjobb hat közé, egyszerűen csak szerettem volna kiélvezni minden percét a produkciónak. Úgy fogtam fel, hogy minden adás egy ajándék, és bármeddig is jutok, az nekem jó. Amikor megtudtam, hogy mely művészekkel fogok versenyezni, nyilván tisztában voltam a lehetőségeimmel. Még csak 2 éve kezdtem a pályát, most indul be a karrierem, a mezőnyben pedig nálam sokkal rutinosabb versenyzőkkel kellett színpadra állnom, akik az évek során már nagyon sokat letettek az asztalra. Nekem még úgymond „nagy falat” volt ez a műsor, de hálás vagyok, hogy részese lehettem.
wk – Melyik dal volt a számodra a legnagyobb kihívás?

szr – Nagyon szerettem volna olyan feladatot kapni, ami teljesen az ellentéte annak, amit én képviselek. Az utolsó produkció, a Prodigy pont ilyen volt. A néző számára nehezen emészthető. Úgy éreztem, hogy teljesen ki tudtam vetkőzni önmagamból, nem hogy feszegettem a határaimat, hanem jóval meg is haladtam. Pont addig jutottam el, ameddig teljes mértékben ki tudtam vetkőzni önmagamból.

Készülök a Dalra

wk – Melyik előadó bőrébe bújtál volna szívesen?
szr – Whitney Houston, vagy Christina Aguilera, akik közel állnak az én stílusomhoz, ezért picit bánom, hogy ezt az oldalamat nem tudtam megmutatni. A rap műfajban is kipróbáltam volna magam, operát viszont nem szívesen vállaltam volna be, az nagyon távol áll tőlem.
wk – Milyen pozitív hozadéka van a részvételnek? Van-e esetleg negatív?

szr – Azt érzem, hogy ez a műsor teljes mértékben segíti a pályámat, és adott egy új löketet, hogy menjek tovább az utamon. Olyan lehetőségeket kapok, és olyan projektek indulnak folyamatosan, amelyek nagyon izgalmasnak ígérkeznek a közeljövőben. Több fellépésem, megkeresésem van, készülök a Dal-ra, a napokban fogom beküldeni a dalomat. Remélem, sikerrel járok.
Negatív tapasztalatom nem volt szerencsére, próbáltam kizárni minden negatív tényezőt, ezért tudatosan kerültem az interneten érkező kommentek olvasását.
wk – Van, akivel jóba lettél a műsor alatt?
szr – Igen, Torres Danival nagyon jóba lettünk, nagyon sajnálom, hogy kiesett. Úgy gondolom, hogy benne sokkal több van annál, mint amit sikerült megmutatnia. Tolvai Renit, Kállay-Saunders Andrást, valamint Burai Krisztiánt is nagyon megszerettem.
wk – Van tipped, hogy ki fogja megnyerni a műsort?
szr – Úgy gondolom, hogy ez dal, illetve produkció függő. Minden egyes héten a közönségszavazáson más versenyző nyer, ez az jelenti, hogy a nézők az adott heti teljesítményt értékelik, és nem csak az előadót. Akit a TOP5 versenyzők közé sorolnék, az Freddy, Burai Krisztián, Völgyesi Gabi, Kállay-Saunders András és Tolvai Reni.
wk – Milyen terveid vannak a jövőre nézve?
szr – Szeretnék egy nagyon jó managert találni, aki bízik bennem, és akiben azt látom, hogy kiállna mellettem és látja bennem a lehetőséget. Nagy vágyam, hogy a saját zenekarommal fesztiválokra eljussunk, és persze tervben van további saját dalok gyártása.
wk – Sok sikert!

Villámok

wk – Van egy pár villámnak tűnő kérdésem, amivel hagyományt szeretnénk teremteni...
szr – Csak bátran!
wk – Mire vagy büszke a munkádban?
szr – Arra vagyok a legbüszkébb talán, hogy soha nem adok fel semmit, kitartó vagyok, és mindig keményen dolgozom azért, hogy valamit elérhessek.
wk – Kávé vagy tea?
szr – Kávé.
wk – Hegyek vagy tengerpart?
szr – Tengerpart
wk – Thriller vagy vígjáték?
szr – Thriller.
wk – Ha el kéne menned egy lakatlan szigetre, mit vinnél magaddal?
szr – A páromat :)
wk – Mit jelent Számodra a család egy szóban?
szr – Összetartást. Szeretetet. Mindent.
wk – Hogy viszonyulsz a gyerekekhez? Hogy van ez a Te életedben?
szr – Imádom a gyerekeket, a jövőben én is szeretnék majd több gyereket, nagycsaládra vágyom.
wk – Milyen könyvet olvastál utoljára?
szr – Bűn és bűnhődés. (Dosztojevszkij, a szerk.)
wk – Mi a legjobb tanács, amit valaha kaptál?
szr – Legyek kitartó és tanuljak a kudarcokból.
wk – Van világsztárod, akit kedvelsz?
szr – Whitney Houston és Christina Aguilera.
wk – Ha Neked kéne mondanod egy életbölcseletet, mi lenne az?
szr – Túl rövid az élet ahhoz, hogy mindenkinek megfeleljünk.

Minden jog fenntartva. A cikk a Hotel Európa Fit****superior tulajdona, másodközlésre csak a cikk részlete engedélyezett, forrás megjelölésével és direkt linkkel a folytatáshoz az eredeti tartalomra.

További híreink

Május 11-én ismét Egészségnap szállodánkban!

A tavalyi sikeres Egészségnap után idén is nyílt napra csábítjuk az érdeklődőket! Szakértőink...

Tovább a hírhez
A közelmúltban megnyitott Egészségközpont újabb magánegészségügyi szolgáltatással bővült

A hévízi Hotel Európa Fit****superior magánegészségügyi szolgáltatásai újabb kezeléssel várja a...

Tovább a hírhez
"Legjobb gyógyszálloda" díjat nyert szállodánk!
A Hotel Európa Fit****superior a "LEGJOBB GYÓGYSZÁLLODA" díj nyertese a Nők Lapja Travel Awards...
Tovább a hírhez

Kövessen minket!