Árak ellenőrzése
Okos ajánlat 28 350 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 34 960 Ft-tól /fő/éj
Pünkösdi hétvége 36 125 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Magyar hangja: Gesztesi Károly

Magyar hangja: Gesztesi Károly

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2019. 07. 31.


A Sztárban Sztár műsora ugyan már jóval korábban véget ért, Gesztesi Károlynak azonban csak most jutott ideje arra, hogy ellátogasson hozzánk, és eltöltse a jól megérdemelt pihenését.

A mini vakációra Édesanyját (Neumann Zsuzsanna) hozta magával, akit nem szeret szem elől téveszteni, így a beszélgetés is családi körben zajlott. Sok mindenről szó esett, többek között a Balaton-szerelemről, a családi kapcsolatokról és természetesen szállodánkról is.

Az interjút készítette: Sényi Anita - marketing asszisztens

SA - Jártál már nálunk korábban?
GK - Igen, még amikor Panka kicsi volt, az Édesanyjával (Liptai Claudia) jöttünk el ide közösen. Ez nagyon nem mostanában volt, Panka ma (július 16.) ünnepli a 13. születésnapját.
SA - Hogy ünneplitek meg ezt a napot? Összegyűlik ilyenkor a teljes család?
GK - Általában mind együtt vagyunk, de most nem. Talán tavaly óta nincs erre igény. Tudod, már mindegyik gyerek megkapott mindent, amit csak lehetett. Volt a kertben óriási ugrálótól elkezdve, Párizs, London, Disneyland, minden. Mi így szoktuk tölteni a születésnapokat. De már nem tudunk mit kitalálni. Úgyhogy nagyon örültem, amikor Panka megmondta, mit szeretne. Én pedig mit tehetnék? Örömmel megadom neki, amit kér. Közös programot tervezünk, csak mi ketten. Már igazi nagylány. Ahhoz képest, hogy nemrég még úszógumiban tapicskolt…
SA - Említetted, hogy a Balaton nagyon nagy kedvenc. Nyáron, amikor csak teheted, leutazol?
GK - Igyekszem, amikor csak tudok. Nagy kedvenceim Siófok és Balatonfüred. Az ottani pezsgés, a kikapcsolódási lehetőségek… De Panka lányomnak van most tábora, meg készül a versenyre. Nincs mese, táborpapa leszek.

SA - Mikor lesz a következő versenye?
GK - Úgy rémlik, hogy szeptember környékén, de a felkészülést már most kezdik. Két hét. Ennyi volt a nyári szünet.
SA - Minden versenyére el szoktál menni?
GK - Engem nem enged be, izgul miattam. Az anyukája miatt is, de azért vannak bizonyos versenyek, amire azt mondja, hogy na, oda most eljöhetsz. Ezt muszáj tiszteletben tartani. Emlékszem, az én életemben is volt olyan, hogy azt mondtam a mamámnak, ne nézz meg. Emlékszel? A főiskolán. Sőt, utána még a színházban is volt ilyen. De aztán elkezdett beszökdösni a Tháliába, aztán rájöttem, hogy teljesen mindegy, hiába tiltom le.
Neumann Zsuzsanna - Rosszul sikerült a beszökésem. A színészzenekarban játszott, én pedig azt akartam, hogy ne vegyen észre. Odaültem az utolsó sor utolsó székére. De ők persze ott jöttek be... Ahogy bejöttek, az összes színész, aki vele volt, mindenki odajött, mindenki átölelt. Nagyon szégyelltem magam, elbújtam, hogy ne is látszódjak. Soha nem felejtem el, úgy akartam, hogy Kari ne tudja meg... Hát, ez akkor nagyon nem jött össze.
SA - Azóta már elmúlt a lámpaláz?
GK - Persze, ez még az őskorban volt. Nem is tudom már, mikor izgultam utoljára. A pályám elején nagyon izgulós voltam, az első feleségemmel (Csarnóy Zsuzsanna) együtt. Amikor együtt játszottunk, folyton rám ragadt az izgulása. És akkor a Kozák Andris (Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész †, a szerk) egyszer azt mondta: Minek izgultok? Örüljenek neki, hogy látnak benneteket! Ez a mondat olyan hatással volt rám, hogy azóta nem izgulok. Persze nem nagyképűségből mondta értelemszerűen. Valahogy megnyugodott az ember.
SA - Hogy érzitek magatokat nálunk, minden rendben van?
GK - Nagyon tetszik a szálloda, irtó jól érezzük magunkat. Tök jó. Tényleg jó. Az ételek minősége is éppoly pazar, mint 10 éve. A wellness, a szoba, a személyzet…minden fantasztikus. Nagyon egyben van az egész. Az a baj, hogy hiába szeretnénk, mi olyan sokszor nem tudunk eljönni, ez is már mióta húzódik. Van olyan üdülés, amit már évek óta nem tudtam elhasználni, annyi a munka. Mindenesetre élvezzük, hogy most itt vagyunk. Maradunk, amíg csak lehet. Szóval jó itt, majd hívlak.

Ha Ön is meggyőződne róla, mennyire van "egyben" a szálloda, ajánljuk legfrissebb akcióinkat!

Minden jog fenntartva. A cikk a Hotel Európa Fit****superior tulajdona, másodközlésre csak a cikk részlete engedélyezett, forrás megjelölésével és direkt linkkel az eredeti tartalomra.

További híreink

Május 11-én ismét Egészségnap szállodánkban!

A tavalyi sikeres Egészségnap után idén is nyílt napra csábítjuk az érdeklődőket! Szakértőink...

Tovább a hírhez
A közelmúltban megnyitott Egészségközpont újabb magánegészségügyi szolgáltatással bővült

A hévízi Hotel Európa Fit****superior magánegészségügyi szolgáltatásai újabb kezeléssel várja a...

Tovább a hírhez
"Legjobb gyógyszálloda" díjat nyert szállodánk!
A Hotel Európa Fit****superior a "LEGJOBB GYÓGYSZÁLLODA" díj nyertese a Nők Lapja Travel Awards...
Tovább a hírhez

Kövessen minket!