Válasszon időpontot a pihenésre!

Dr. Regényi Péter intimlézer specialista a hévízi Hotel Európa fit Vitalium Lézer Centrumában

Dr. Regényi Péter önéletrajza

Dr.Regényi Péter vagyok, 1961-ben Pécsett születtem. Négy gyermekem van.

1985-ben a pécsi Orvostudományi Egyetemen általános orvosi karán szereztem meg orvosi diplomámat.

1986 januárja óta dolgozom a zalaegerszegi Megyei Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályán, jelenleg vállalkozói jogviszonyban. 1990 májusában szereztem meg szülészet- nőgyógyászati szakvizsgámat kiváló eredménnyel.

1996 óta végzek szülészeti és nőgyógyászati ultrahang vizsgálatokat, B kategóriás besorolással rendelkezem.

1995 óta végzek endoscópos műtéteket, önálló operatőri jogosultsággal. 1998 óta minőségbiztosítási és informatikai feladatokat is végzek a betegek ellátása mellett.

1996 óta folytatok magánorvosi tevékenységet. Rendelésemen pácienseimnél terhesgondozást, gyermek- és felnőtt nőgyógyászati vizsgálatokat, nőgyógyászati szűrővizsgálatokat, műtét előtti konzultációt végzek.

Fotona lézer technológia

Mindig is érdekelt, hogy milyen módon lehetne a hölgyeket a hosszú távú pozitív életminőség megőrzéséhez hagyományos sebészeti műtéti eljárás nélkül hozzásegíteni. A nők mai életvitele, mozgásszegény életmódja, idősebb korban a hormonális változások többek között mind hozzájárulhatnak az inkontinencia kialakulásához, és a hüvelyi kötőszövetek gyengüléséhez.
2015-ben az országban elsőként kezdtem meg az intimlaser nőgyógyászati kezeléseket a hévízi Hotel Európa fit****superior-ban működő Vitalium Laser Centre-ben, amelynek egyben társtulajdonosa és orvos-igazgatója is vagyok.
A többéves tapasztalat igazolja, hogy eredményesen lehet e beavatkozásokkal kezelni az inkontinencia tüneteit, a tág hüvely szindrómát, és számos más intim problémát. A kezelések fájdalommentesek, és mivel a szervezet öngyógyító mechanizmusait indítják el, tartósak, mellékhatásuk nem ismert, a pozitív visszajelzések pedig önmagukért beszélnek.

Certifikációk

Nőgyógyászati lézer kezelések

Bőrgyógyászati lézer kezelések

Horkolást megszüntető lézer kezelések

Exkluzív kényelmi program lézeres kezelést választó ambuláns vendégeink számára

Ajánlatkérés

Vitalium laser centre

Kényelmi szolgáltatások: szobahasználat, főétkezés Ön és partnere részére, wellness használat, kávé és sütemény bárunkban...

 
Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket

E-mail Facebook Google+ Twitter Tripadvisor Holiday check Instagram Youtube

Az év szállodája díjTripadvisorLyoness Hotel stars rara www.tuv.com