Válasszon időpontot a pihenésre!

2016 Tripadvisor Travellers' Choice Awards

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Tripadvisor Travellers’ Choice Awards 2016-os szavazásán ismét díjazottak lettünk! A Travellers' Choice-győztesek ismertetőjegye a figyelemre méltó szolgáltatás, a minőség és az érték. A szavazás alapján Magyarország 3. legnépszerűbb családi hotelje cím büszke tulajdonosának mondhatjuk magunkat.

 

2015 Tripadvisor Travellers' Choice Awards

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Tripadvisor Travellers’ Choice Awards 2015-ös szavazásán 2 kategóriában is díjazták szállodánkat. A Travellers' Choice-győztesek ismertetőjegye a figyelemre méltó szolgáltatás, a minőség és az érték. A szavazás alapján Magyarország 3. legnépszerűbb családi hotelje cím büszke tulajdonosának mondhatjuk magunkat, valamint a Top 25 magyarországi luxushotel között is szerepelünk a listán. Köszönjük a vendégek elismerését!

 

2014 'Év szállodája díj'

2015. január 23-án átadták az 'Év Szállodája 2014' címeket. A pályázatra 15 szálloda jelentkezett, a díjakat három kategóriában osztották ki, körültekintő és alapos bírálatot követően. A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által - a Magyar Turizmus Zrt. együttműködésével - kiírt pályázaton a négycsillagos vidéki szállodák kategóriájában a Hotel Európa fit**** győzött, ezzel egyedüli vidékiként a díjazottak között. A díjazás szempontjai között érvényesült a minőség és az innováció, a gazdasági mutatók és a HR, a társadalmi felelősségvállalás és a vendégelégedettség. A szállodákat mystery check keretében is tesztelték.
Köszönjük a megtisztelő szakmai elismerést!

 

2014 Hotelstars Union minősítés

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szálloda minősítő rendszere 2009. decembere óta alkalmazza a Hotelstars Union által már 13 tagországban harmonizált és egységes minősítő rendszert. A Hotel Európa fit 2010-ben az országban ötödikként szerezte meg a **** superior minősítést. 2014-ben a vizsgálatot követően,amely a szálloda minden részlegére és szolgáltatására kiterjedt, újabb 4 évre érdemeltük ki a védjegy használatot, mely garanciát jelent a szolgáltatásaink magas színvonalára.

 

2014 Gault & Millau minősítés

Büszkeséggel tölt el minket, hogy a világ egyik legbefolyásosabb kalauzaként számon tartott Gault & Millau hazai kiadványában a Hotel Európa fit****-et ítélték az egyik legjobbnak a hazai wellness hoteleket minősítő rangsorában.
Különösen szigorú kritériumok alapján, kizárólag a Gault & Millau saját, anonim tesztelőinek személyes tapasztalataira építve pontozták idén is a hazai szállodákat. Ezen értékelések alapján a Hotel Európa fit**** az ország legjobb 10 wellness szállodája közé tartozik. Köszönjük!

 

2014 Születésnapi kitüntetés: Tripadvisor Excellence Award

A legjobbakat megillető „Certificate of Excellence” díjjal tüntette ki szállodánkat a világ legmeghatározóbb utazási véleménymegosztó weboldala, a Tripadvisor. A vendégek saját véleményüket, élményeiket, tapasztalataikat írhatják le és a szolgáltatást nyújtó szállodákat értékelhetik az oldalon.

A „Certificate of Excellence” díjat a vendégértékelések alapján ítélik oda mindig az adott hónapban legjobban teljesítő szállodáknak. Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy szállodánk születésnapjának hónapjában, 2014. májusában a kiválóságot bizonyító oklevelet a Hotel Európa fit**** kapta. Ez a kitüntetés különösen kedves számunkra, hiszen a vendégek őszinte véleményét és elégedettségét tükrözi, melyek valódi tapasztalatokon alapulnak.

Ezúton is köszönjük Önöknek az elismerő véleményeket, támogatást és bizalmat!

 

2013 TÜV tanúsítvány az Európafitnek – Magyarországon egyedüliként

2013 őszén a szálloda már másodszor esett át az átfogó TÜV reauditon, a minőségi tanúsítvány ugyanis háromévente lejár, így azt egy mindenre kiterjedő, próbavásárlást is magában foglaló audit keretében kell megújítani.
A Medical Wellness Quality Standard rendszere a szálloda nemzetközi vendégkörének mindenekelőtt az egészségjavítást a középpontba állító szolgáltatások magas színvonalára jelent garanciát.
A tanúsítvány a szálloda számára egy kitüntető elismerés, hiszen minősített gyógyszállodaként az országban egyedüliként rendelkezik a Medical Wellness Quality Standard tanúsítvánnyal.
Medical Wellness Quality Standard Tanúsítvány jegyzéksz. 75 120 0066
A tanúsítvány érvényes 2013.10.30-tól 2016.10.29.

 

2012 Preimum Quality Hotel díj a Fit Reisentől

Prémiumkategóriás Hotel kitüntetést kapott a Hotel Európa fit a német Fit Reisen utazási irodától. A tanúsítványt azon szállodák nyerhették el, amelyek egy kétlépcsős minősítő folyamatban kitűnő eredménnyel végeztek

Az utazási iroda a szolgáltatásokat és az egészségorientáltságot minősítése, és a vendégértékelések alapján hozta meg az 'ítéleteket'. A Európafit a Fit Reisen „Premium Quality Hotel” díját nyerte el „Gyógyászat és Egészség” kategóriában.
A tanúsítvány 2012. december 31-ig érvényes, 2013-ban a kritériumokat újravizsgálják.

 

2011 Sikeres TÜV reaudit

2011. őszén a TÜV Rheinland Group által végzett reaudit során szállodánk a Medical Wellness Quality Standard követelményeinek ismételten eleget tett.
A Hotel Európa fit****superior 2010-ben másodszor is elnyerte a Német Medical Wellness Szövetség és a TÜV Rheinland Group által kidolgozott, nemzetközileg elismert minőségbiztosítási rendszer 'medical wellness' tanúsítványát, amely szavatolja, hogy a szállodában a vendég az üdülés első napjától az utolsóig ellenőrzött, minőségi szolgáltatást kap.
A nyitás óta nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a hévízi gyógyvízre épülő kúra- és wellness szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesszük, Így termékünk egyedi abból az aspektusból: hogy az énközpontú egészséges életvitel módszereit kombinálja a tradicionális gyógyászati tevékenységekkel.

 

2011 Hotelstars Union minősítés

2011. január 01-től a Hotel Európa fit**** az országban ötödikként szerezte meg a négycsillagos superior szálloda minősítést. A jövőben a nemzetközi gyakorlatban a szállodák kategóriájának kifejezésére szolgáló „csillagokat” csak azok a szállodák használhatják, melyek csatlakoznak a Hotelstars Union-hoz.

 

2008 minősített gyógyszálloda

2008: Deutsche Medical Wellness Verband által minősített gyógyszálloda

 

2007 legjobb családi wellness szálloda

2007: Glóbusz Magazin olvasóinak szavazatai alapján 2007 legjobb családi wellness szállodája

 

2007 medical wellness tanusítvány

2007-ben bevezettük medical wellness ajánlatainkat, és még ebben az évben elnyertük a Német Medical Wellness Szövetség és a TÜV Rheinland Group által kidolgozott, nemzetközileg elismert minőségbiztosítási rendszer 'medical wellness', azaz gyógy-wellness tanúsítványát, mely szavatolja, hogy a Hotel Európa fit szállodában a vendég a gyógyüdülés első napjától az utolsóig ellenőrzött, minőségi szolgáltatást kap.

Szállodánk minősített gyógyszálloda, ezáltal az egészségpénztári betétösszegét továbbra is adómentesen költhetik el nálunk!

 

2005 év szépségintézete

2005: Az Év Szépségintézete (Magyar Wellness Társaság nívódíja)

Ajándékutalvány a Hotel Európa fitbe Hévízre

Az Európafit biztonságos választás... A vírushelyzetre való tekintettel szigorú higiénés készültséggel várjuk, melynek részleteiről itt olvashat...

 
Ajánlatkérés

Ajándékutalvány a Hotel Európa fitbe Hévízre

Lepje meg szeretteit feltöltődéssel, hévízi kikapcsolódással... Értékutalványaink, és kedvezményes csomagajánlataink könnyen és gyorsan megvásárolhatóak...

 
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Visszajövünk!
Szállodánk május 29-től újra megnyitja kapuit, és szigorú higiénés előírásokat követve biztonságos környezetben várja Vendégeit. Ez alkalomból nyitási...
Biztonsági Covid-19 intézkedések az újranyitás kapcsán
Az Európafitben mindig is törekedtünk arra, hogy vendégeink számára a legszínvonalasabb, értékadó szolgáltatásokat nyújtsuk. Most, amikor a Covid-19 v...
Színezd újra
Mindannyian már nagyon utaznánk, kimozdulnánk, mégis otthonunk bezártságában kell még egy ideig töltenünk a mindennapokat... Hozunk egy kis vidámságot...

Kövessen minket

E-mail Facebook Google+ Twitter Tripadvisor Holiday check Instagram Youtube

Az év szállodája díjTripadvisorLyoness Hotel stars rara www.tuv.com