Válasszon időpontot a pihenésre!

 Nem foglalható napok

2016 Tripadvisor Travellers' Choice Awards

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Tripadvisor Travellers’ Choice Awards 2016-os szavazásán ismét díjazottak lettünk! A Travellers' Choice-győztesek ismertetőjegye a figyelemre méltó szolgáltatás, a minőség és az érték. A szavazás alapján Magyarország 3. legnépszerűbb családi hotelje cím büszke tulajdonosának mondhatjuk magunkat.

 

2015 Tripadvisor Travellers' Choice Awards

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Tripadvisor Travellers’ Choice Awards 2015-ös szavazásán 2 kategóriában is díjazták szállodánkat. A Travellers' Choice-győztesek ismertetőjegye a figyelemre méltó szolgáltatás, a minőség és az érték. A szavazás alapján Magyarország 3. legnépszerűbb családi hotelje cím büszke tulajdonosának mondhatjuk magunkat, valamint a Top 25 magyarországi luxushotel között is szerepelünk a listán. Köszönjük a vendégek elismerését!

 

2014 'Év szállodája díj'

2015. január 23-án átadták az 'Év Szállodája 2014' címeket. A pályázatra 15 szálloda jelentkezett, a díjakat három kategóriában osztották ki, körültekintő és alapos bírálatot követően. A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által - a Magyar Turizmus Zrt. együttműködésével - kiírt pályázaton a négycsillagos vidéki szállodák kategóriájában a Hotel Európa fit****superior győzött, ezzel egyedüli vidékiként a díjazottak között. A díjazás szempontjai között érvényesült a minőség és az innováció, a gazdasági mutatók és a HR, a társadalmi felelősségvállalás és a vendégelégedettség. A szállodákat mystery check keretében is tesztelték.
Köszönjük a megtisztelő szakmai elismerést!

 

2014 Hotelstars Union minősítés

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szálloda minősítő rendszere 2009. decembere óta alkalmazza a Hotelstars Union által már 13 tagországban harmonizált és egységes minősítő rendszert. A Hotel Európa fit 2010-ben az országban ötödikként szerezte meg a **** superior minősítést. 2014-ben a vizsgálatot követően,amely a szálloda minden részlegére és szolgáltatására kiterjedt, újabb 4 évre érdemeltük ki a védjegy használatot, mely garanciát jelent a szolgáltatásaink magas színvonalára.

 

2014 Gault & Millau minősítés

Büszkeséggel tölt el minket, hogy a világ egyik legbefolyásosabb kalauzaként számon tartott Gault & Millau hazai kiadványában a Hotel Európa fit****superior-t ítélték az egyik legjobbnak a hazai wellness hoteleket minősítő rangsorában.
Különösen szigorú kritériumok alapján, kizárólag a Gault & Millau saját, anonim tesztelőinek személyes tapasztalataira építve pontozták idén is a hazai szállodákat. Ezen értékelések alapján a Hotel Európa fit****superior az ország legjobb 10 wellness szállodája közé tartozik. Köszönjük!

 

2014 Születésnapi kitüntetés: Tripadvisor Excellence Award

A legjobbakat megillető „Certificate of Excellence” díjjal tüntette ki szállodánkat a világ legmeghatározóbb utazási véleménymegosztó weboldala, a Tripadvisor. A vendégek saját véleményüket, élményeiket, tapasztalataikat írhatják le és a szolgáltatást nyújtó szállodákat értékelhetik az oldalon.

A „Certificate of Excellence” díjat a vendégértékelések alapján ítélik oda mindig az adott hónapban legjobban teljesítő szállodáknak. Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy szállodánk születésnapjának hónapjában, 2014. májusában a kiválóságot bizonyító oklevelet a Hotel Európa fit****superior kapta. Ez a kitüntetés különösen kedves számunkra, hiszen a vendégek őszinte véleményét és elégedettségét tükrözi, melyek valódi tapasztalatokon alapulnak.

Ezúton is köszönjük Önöknek az elismerő véleményeket, támogatást és bizalmat!

 

2013 TÜV tanúsítvány az Európafitnek – Magyarországon egyedüliként

2013 őszén a szálloda már másodszor esett át az átfogó TÜV reauditon, a minőségi tanúsítvány ugyanis háromévente lejár, így azt egy mindenre kiterjedő, próbavásárlást is magában foglaló audit keretében kell megújítani.
A Medical Wellness Quality Standard rendszere a szálloda nemzetközi vendégkörének mindenekelőtt az egészségjavítást a középpontba állító szolgáltatások magas színvonalára jelent garanciát.
A tanúsítvány a szálloda számára egy kitüntető elismerés, hiszen minősített gyógyszállodaként az országban egyedüliként rendelkezik a Medical Wellness Quality Standard tanúsítvánnyal.
Medical Wellness Quality Standard Tanúsítvány jegyzéksz. 75 120 0066
A tanúsítvány érvényes 2013.10.30-tól 2016.10.29.

 

2012 Preimum Quality Hotel díj a Fit Reisentől

Prémiumkategóriás Hotel kitüntetést kapott a Hotel Európa fit a német Fit Reisen utazási irodától. A tanúsítványt azon szállodák nyerhették el, amelyek egy kétlépcsős minősítő folyamatban kitűnő eredménnyel végeztek

Az utazási iroda a szolgáltatásokat és az egészségorientáltságot minősítése, és a vendégértékelések alapján hozta meg az 'ítéleteket'. A Európafit a Fit Reisen „Premium Quality Hotel” díját nyerte el „Gyógyászat és Egészség” kategóriában.
A tanúsítvány 2012. december 31-ig érvényes, 2013-ban a kritériumokat újravizsgálják.

 

2011 Sikeres TÜV reaudit

2011. őszén a TÜV Rheinland Group által végzett reaudit során szállodánk a Medical Wellness Quality Standard követelményeinek ismételten eleget tett.
A Hotel Európa fit****superior 2010-ben másodszor is elnyerte a Német Medical Wellness Szövetség és a TÜV Rheinland Group által kidolgozott, nemzetközileg elismert minőségbiztosítási rendszer 'medical wellness' tanúsítványát, amely szavatolja, hogy a szállodában a vendég az üdülés első napjától az utolsóig ellenőrzött, minőségi szolgáltatást kap.
A nyitás óta nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a hévízi gyógyvízre épülő kúra- és wellness szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesszük, Így termékünk egyedi abból az aspektusból: hogy az énközpontú egészséges életvitel módszereit kombinálja a tradicionális gyógyászati tevékenységekkel.

 

2011 Hotelstars Union minősítés

2011. január 01-től a Hotel Európa fit****superior az országban ötödikként szerezte meg a négycsillagos superior szálloda minősítést. A jövőben a nemzetközi gyakorlatban a szállodák kategóriájának kifejezésére szolgáló „csillagokat” csak azok a szállodák használhatják, melyek csatlakoznak a Hotelstars Union-hoz.

 

2008 minősített gyógyszálloda

2008: Deutsche Medical Wellness Verband által minősített gyógyszálloda

 

2007 legjobb családi wellness szálloda

2007: Glóbusz Magazin olvasóinak szavazatai alapján 2007 legjobb családi wellness szállodája

 

2007 medical wellness tanusítvány

2007-ben bevezettük medical wellness ajánlatainkat, és még ebben az évben elnyertük a Német Medical Wellness Szövetség és a TÜV Rheinland Group által kidolgozott, nemzetközileg elismert minőségbiztosítási rendszer 'medical wellness', azaz gyógy-wellness tanúsítványát, mely szavatolja, hogy a Hotel Európa fit szállodában a vendég a gyógyüdülés első napjától az utolsóig ellenőrzött, minőségi szolgáltatást kap.

Szállodánk minősített gyógyszálloda, ezáltal az egészségpénztári betétösszegét továbbra is adómentesen költhetik el nálunk!

 

2005 év szépségintézete

2005: Az Év Szépségintézete (Magyar Wellness Társaság nívódíja)

Ajánlatkérés

Gyermekanimáció a Hotel Európa fitben Hévízen

Élmények minden évszakban: családi ajánlatok, animáció, egyedülálló gyermekkedvezmény, előfoglalási kedvezmény!

 
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Gyógyítás és prevenció a gerincbetegségek terén Hévízen
Gerincünk a természet csodálatos és bonyolult alkotása, igazi remekmű! Felépítéséből adódóan testünk stabil, erős vázát alkotja, míg ...
Az ízületi gyulladásos betegségekről
Napjainkban világszerte több millió ember szenved ízületi megbetegedésben, melynek száma az életkor emelkedésével tovább nő. E betegségek egyik súlyos...
Élményfürdőnket és úszúmedencéinket érinti a vízcsere
Ezúton tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy medencéink éves előírt vízcseréje 2017 november végén - december elején zajlik.
Téli akció
Érvényes: 2017.11.26 - 2017.12.23
Minél több éjszakára foglal, annál kedvezményesebb az egy éjszakára eső ár! Hihetetlen akció előlegfizetés nélkül, ajándék aromafürdővel...

Tovább az ajánlatra

Kövessen minket

E-mail Facebook Google+ Twitter Tripadvisor Holiday check Instagram Youtube

Az év szállodája díjTripadvisorLyoness Hotel stars rara www.tuv.com

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.