Válasszon időpontot a pihenésre!

 Nem foglalható napok

Receptek a hévízi Hotel Európa fit szálloda kínálatából

A Hotel Európa fit****superior konyhája - receptgyűjtemény

Friss nyersanyagok

Konyhánkban nem használunk félkész termékeket, mindig friss nyersanyagokból dolgozunk. Figyelembe vesszük az idényszerűséget, hogy minél kevesebb vegyszert tartalmazzon az alapanyag. Télen többségben káposztából, répából, céklából készülő fogásokat főzünk, míg nyáron a zöldsalátától kezdve a paradicsomon át a friss zöldségek és gyümölcsök sokaságát használjuk fel. Ez persze nem azt jelenti, hogy télen nem találnak vendégeink nálunk könnyű zöldséges köreteket, hiszen ma már szinte mindegyik fajtát be lehet szerezni frissen vagy mélyhűtve. A gyümölcstál összetétele is évszak szerint változik, de az örök kedvencek – mint a szőlő vagy a mandarin – mindig megtalálhatók.

Korszerű eszközök, modern technika

Korszerű eszközök és modern technikák segítségével a hagyományos ételeket is minimális zsiradék hozzáadásával készítjük, többnyire növényi olaj felhasználásával. Sokoldalúságunk megnyilvánul az ételek sokféleségében: büféasztalunkon a mediterrán jellegű halak, saláták éppúgy megtalálhatók, mint a hagyományos, házias magyar ízek. Az egészséges táplálkozás megvalósításán dietetikus segítségével dolgozunk. Megpróbálunk kialakítani egy olyan kínálatot, amely az egészségtudatosságot tükrözi.

Az alább részletezett receptek is ebben a szellemben íródtak, próbálják ki Önök is!

Receptgyűjtemény

Aranygaluska - Főzés iskolája 2017
Augusztusi sertésborda
Báránycomb zöldségekkel
Ceruzababsaláta zöldségjavával
Dödölle, ahogy az Európafitben készítjük - Főzés iskolája 2017
Csokoládé-vanília szelet
Egyiptomi falafel, más néven babkrokett
Fánk
Fit charlotte
Fokhagymás cukkinin tálalt sertésfilé
Hajdinakása grillezett zöldségekkel
Hátszín roston vörösborban pácolt hagymával
Hawannai lencse gyümölcsökkel
Juharszirupos sült csirke Európafit módra
Kacsamell roston, mézes gyümölcsraguval
Karácsonyi almatorta corn flakes-szel
Kecskesajtos burgonyalepény balzsamecetes grillparadicsommal
Kenyér langalló zalaiasan
Kukoricapelyhes epertorta

Márton napi libarecept
Masnitészta bőrős süldőraguval
Medvehagyma krémleves és tagliatelle
Milánói sertésbordák
Narancsos-feketeszedres túrós palacsinta
Pisztráng fóliában
Pizza - Főzés iskolája 2017
Sertésszűz Barbecue paradicsomporba forgatott bélszínnel, cukkinitócsnival
Sóskás tollhegytészta
Spagetti brokkolival
Strucc bobotie, ahogy a hévízi Európafitben készítjük
Sült burgonya medvehagymás pestoval
Szarvasbélszín sütőtökös tócsival, vargányás kerékrépával
Szárnyas nyárs zöldséges palacsintában tálalva
Szürkeharcsa-steak algás szélesmetélttel, parmezán chips-szel
Töltött sertésborda görög salátával
Zöld spárga nyúlfilével

Ajánlatkérés

Gyermekanimáció a Hotel Európa fitben Hévízen

Lepje meg szeretteit feltöltődéssel, hévízi kikapcsolódással... Értékutalványaink, és kedvezményes csomagajánlataink könnyen és gyorsan megvásárolhatóak...

 
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Dr. Moll Veronika - reumatológus-fizioterápiás szakorvos
Bemutatjuk orvosainkat. Moll doktornő a szálloda nyitása óta segíti hozzá mozgásszervi problémáktól szenvedő vendégeinket a gyógyuláshoz...
Dr. Kása Ágnes - reumatológus-fizioterápiás és akupunktúrás szakorvos
Bemutatjuk orvosainkat. Kása doktornő 2008 óta a hévízi Hotel Európa fit****superior orvosa. A hagyományos hévízi kúrakezeléseket lézerterápiával segí...
Black Friday 2017
Hazánkban is hagyomány az Amerikából útjára induló Black Friday, novemberben mindenki a cégek legjobb ajánlatára vár. Az Európafit idén is csatlakozik...
Szilveszter a hévízi Európafitben
Érvényes: 2017.12.29 - 2018.01.03
Gálavacsora all inclusive italfogyasztással, Sztárfellépő: Szabó Ádám, tüzijáték és tombolasorsolás, zenés-táncos műsorok...

Tovább az ajánlatra

Kövessen minket

E-mail Facebook Google+ Twitter Tripadvisor Holiday check Instagram Youtube

Az év szállodája díjTripadvisorLyoness Hotel stars rara www.tuv.com

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.