Válasszon időpontot a pihenésre!

SAJTÓKÖZLEMÉNY

UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL MEGVALÓSULÓ SZOLGÁLTATÁSFEJLESZTÉS A HOTEL EURÓPA FIT**** SUPERIORBAN

2013. december 15.

 

A HÉVINVEST Spa-Golf Zrt. 159.456.608,- Ft összegű támogatást nyert Új Széchenyi Terv Nyugat- dunántúli Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „AQUASANARIUM - szolgáltatásbővítés a HOTEL EURÓPA FIT ****superior -ban” című pályázatával. A Hévízen megvalósuló projekt keretében a szállodában 234 szobához tartozó fürdőszoba teljes felújítása és átalakítása és a beltéri medence részleg teljes felújítása összesen 749 m2-en és akadálymenetesítése valósul meg, ezzel is növelve szolgáltatásaink színvonalát és számát. A beruházással 2 új munkahely jön létre.

A HOTEL EURÓPA FIT ****superior Hévíz zöldövezetében, egy nyugodt oázis szívében fekszik, 400 m-re Európa legnagyobb meleg vizű gyógy tavától, 234 jól felszerelt szobával, apartmanokkal. A projekt megvalósulását 19 hónapra tervezzük, az átalakítási munkákat 2014. január és 2015. június között, a legalacsonyabb kihasználtságú időszakokban valósítjuk meg. A beruházási program támogatásával biztosítottá válik a HÉVINVEST Spa-Golf Zrt. által üzemeltetett szálloda jelenlegi színvonalának további emelése, ami a kiélesedett versenyhelyzetben óriási jelentőséggel bír. A szálloda alkalmazkodó képessége növekszik, szolgáltatásai diverzifikálódnak, ezáltal a külföldi és belföldi vendégek számára is innovatív, magas szállodai szolgáltatást lesz képes nyújtani, ezzel is tovább növelve a hazai turizmus jövedelemtermelő képességét. A projekt nem konzorciumi formában valósul meg, ugyanakkor a fejlesztés illeszkedik a regionális turisztikai célrendszerekbe (egészségturizmus, fürdőkultúra ápolása, szálláshelyfejlesztés), és vállalkozásunk a hévízi Turisztikai Desztináció Menedzsment szervezet tagjaként rendszeres párbeszédet folytat a turizmus képviselőivel, valamint a városvezetéssel.

 

Hévinvest Spa Golf Zrt.

   

Cím: H-8380 Hévíz, Jókai u. 3.

Telefon: +36 (83) 501100,

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap: www.europafit.hu

 

 

 

Ajánlatkérés
Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket

E-mail Facebook Google+ Twitter Tripadvisor Holiday check Instagram Youtube

Az év szállodája díjTripadvisorLyoness Hotel stars rara www.tuv.com