Válasszon időpontot a pihenésre!

 Nem foglalható napok

Vendégkönyv

A szálloda értékelése 18 vendégünk szerint : 4.84

Vendégeink 89%-a ajánlja szállodánkat.

Szoba : 4.78

Személyzet : 5.00

Étterem : 4.89

Tisztaság : 4.83

Wellness : 4.78

A szálloda hangulata : 4.78

Értékelések

ZsoltErika írta:
2017. 04. 20.
Felejthetetlen nyeremény napokat töltöttünk el a szállodában. Egyszerűen csodás volt. Az első pillanattól kezdve, ahogy beléptünk a szállodába, udvariasan és segítőkészen álltak hozzánk, ahogy a többi vendéghez is, legyen fiatal, vagy idős, idősebb. A szálloda minden része szép, igényes, tiszta, csendes, és rendezett. Vendég központú, kedves, mosolygós, barátságos, segítőkész személyzetnek köszönhetően nagyon jó hangulat uralkodik a szálloda minden részlegén! Az étteremben bőséges és változatos ételek vártak bennünket minden nap, glutén- és laktózmentes ételek közül is lehetett választani. Bőséges büfé reggeli és vacsora várt bennünket! A wellness, szépség részleg hatalmas, gyönyörű és minden igényt kielégít. A szaunák, gőzfürdők, pezsgőfürdő, medencék, termál részleg, a kozmetikai részleg is makulátlanul tiszta, és az ott dolgozók is azon vannak, hogy maximálisan feltöltődjenek a vendégek! Az egész szálloda és környezete tiszta és ápolt! Ebben a szállodában mindenkire gondolnak, a kicsi gyerekektől az idős vendégekig! Különböző programokat szerveznek a gyerekeknek és a felnőtteknek is. Köszönjük ezeket a szép napokat! Hamarosan találkozunk Önökkel ismételten. Ezúton szeretnénk megköszönni Önöknek a szállodában töltött napokat, kipihenten, feltöltődve térhettünk haza!

A szálloda válasza
Kedves Erika és Zsolt! Köszönjük, hogy időt szakítottak szállodánk részletes értékelésére. Külön köszönet a dicsérő szavakért. Minden részlegen igyekszünk a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtani, hogy vendégeink kipihenten, feltöltődve térhessenek vissza a dolgos hétköznapokba. Amikor az Önökéhez hasonló kitűnő értékelést kapunk, tudjuk, hogy jó úton járunk és ez további motivációt ad munkatársainknak. Az "Európa fit Team" nevében kívánunk Önöknek minden jót és szeretettel várjuk Önöket vissza!

Szoba: 5
Személyzet: 5
Étterem: 5
Tisztaság: 5
Wellness: 5
A szálloda hangulata: 5


Összes értékelés: 5

Lona írta:
2017. 01. 03.
A karácsonyi ünnepet töltöttük e rangos szállodában. Kedves, szívélyes fogadtatásban volt részünk. A személyzet nagyon kedves, segítőkész, lesik a vendégek minden kívánságát. A szoba nagyon szép, kényelmes ágyak, jól felszerelt fürdő. Nekem, a szobából hiányzott a karácsonyi hangulat. (egy kicsike díszítés). A wellness részleg kiváló. A műsorok nagyon színvonalasak voltak. Az örömbe, egy kicsi üröm is került! A szobához tartozó zuhanyzóban csatornaszag jött fel. Az étterem, a finom, bőséges választék mellett nem igazán figyelt a tejmentes diétára. Volt, hogy mindössze egyféle főétel volt tejmentes. A legkellemetlenebb élmény mégis a számla rendezése közben ért bennünket. Ki akarták fizettetni velünk a garázs használatot, amit nem kértünk, és nem is vettünk igénybe. Kétszer akarták kifizettetni az idegenforgalmi adót. A harmadik meglepetés távozáskor ért bennünket, mikor leadtuk a kártyákat, közölték velünk, hogy még egy plusz éjszakát kértünk, s ennek a számlája még nincs kiegyenlítve. Nos, mi nem kértünk semmilyen plusz éjszakát. Egy tévedést megértek, no de hármat egymás után! Szüksége van erre a szállodának??? Megéri??? Köszönet minden szolgáltatásért. Kívánok sikeres, boldog új évet, s több odafigyelést a számlázás során.

A szálloda válasza
Kedves Lona! Köszönjük, hogy minket választottak karácsonyi pihenésük helyszínéül, és külön köszönjük észrevételeit és kedves szavait. A számlafizetéskor kialakult helyzetet kivizsgáltuk. Recepciós kollégánk tévedett akkor, amikor az elutazás előtti este a számlaegyeztetés során tisztázott garázs parkolás díját törölte a számláról. Eltévesztett egy mozzanatot és az utolsó éjszaka mindenestől újra terhelődött, amit másnap - elutazás napján - a szolgálatban lévő kolléga ismét fizettetett volna. Nagyon sajnáljuk a kellemetlen helyzetet. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a jövőben elkerüljük a számlázási hibákat. Boldog Új Évet és jó egészséget kívánunk. Reméljük, hogy hamarosan lesz alkalmunk bizonyítani rátermettségünket.

Szoba: 4
Személyzet: 5
Étterem: 4
Tisztaság: 4
Wellness: 5
A szálloda hangulata: 5


Összes értékelés: 4.5

Éva és Károly írta:
2016. 08. 24.
Először csak kóstolgattuk, aztán visszatértünk, itt szilvesztereztünk, ahová a gyerekeinket és párjaikat is elhoztuk. Végül platinakártyások lettünk (10 % engedmény, 50 % garázskedvezmény). Erre jön még a Lyoness jóváírás. Most már nehezen tudnánk megszabadulni egymástól. Egyszerűen minden rendben van. A kedves személyzet emlékszik ránk, a wellness tökéletes és a végére hagytam a konyhát, mely ötcsillagos színvonalat üt meg. Évente kb. hat alkalommal megyünk (legközelebb holnapután).

A szálloda válasza
Kedves Éva és Károly, köszönjük a kedves szavakat a szálloda minden dolgozója nevében. Örömmel tölt el minket, hogy gyakori vendégeink, minden alkalommal szeretettel várjuk Önöket!

Szoba: 5
Személyzet: 5
Étterem: 5
Tisztaság: 5
Wellness: 5
A szálloda hangulata: 5


Összes értékelés: 5

Halasi család írta:
2016. 07. 25.
A szoba tiszta, világos, a személyzet minden részlegnél kedves, udvarias, figyelmes, a recepciós kollégák nagyon készségesek, segítőkészek. Külön is szeretném megköszönni, hogy mivel jeleztük korai érkezésünket, a szoba már tisztán várt minket és reggel elfoglalhattuk. A szauna felöntések nagyon kellemesek voltak, a szauna-mesterek igazán profik, a férjemmel együtt mindhárom szauna-mester kollégáról (ha jól emlékszünk a nevükre, akkor Tibor, Zoltán és Szabolcs) csak jót tudunk mondani… látványos, élvezetes és pihentető volt egyszerre minden szauna-ceremónia. A svédasztalos ellátás kiváló, változatos, finom, ízletes ételekkel örvendeztették a vendégeket, nagyon finomak és puhák voltak a húsok, minden étel kiváló volt, gratulálunk a szakácsukhoz! Az étteremben dolgozó kollégák figyelmesek, mosolygósak (ami nekünk fontos, mert szeretjük a barátságos embereket), köszönet a finom édes, még langyos, ropogós reggeli friss apró péksütikért, a császármorzsáért, az esti jó minőségű, tejszínes fagyiért, külön köszönet a reggeli házias jellegű palacsintákért (annak a kollégának is, aki a tésztát keverte be és annak a hölgynek is aki sütötte), mert nagyon-nagyon jó ízű, nem száraz, finom, puha, ízletes volt. Szóval szuper… Nagyszerű, hogy a kertben hatalmas és elegendő mennyiségű napernyő van felállítva, nagyon örültünk, hogy Önök a felnőtt vendégeikre is gondoltak, az emeleti bárban lévő, igazán kellemes, hangulatos zenei műsorral. Nagyon jól éreztük magunkat, mindenképpen szeretnénk még visszatérni Önökhöz.

A szálloda válasza
Kedves Halasi Család, nagyon köszönjük hosszú, kedves, dicsérő észrevételt, továbbítjuk kedves soraikat a kollégákhoz. Visszavárjuk Önöket szállodánkban!

Szoba: 5
Személyzet: 5
Étterem: 5
Tisztaság: 5
Wellness: 4
A szálloda hangulata: 4


Összes értékelés: 4.67

Dominika írta:
2016. 07. 20.

Szoba: 3
Személyzet: 5
Étterem: 4
Tisztaság: 5
Wellness: 4
A szálloda hangulata: 3


Összes értékelés: 4

Ildikó írta:
2016. 07. 18.
Egy hetet töltöttem családommal a szállodában . Nagyon -nagyon elégedettek vagyunk. A szálloda gyönyörű tiszta. A személyzet nagyon kedves, mosolygós, és nagyon segítőkész. A konyha fantasztikus, változatos, és nagyon finomak az ételek. A szaunaceremóniák szuper jók. A szállodában minden adott a vendégek pihenéséhez. Nagyon jól éreztük magunkat, még csak pár napja érkeztünk haza, de visszavágyunk, és biztosan vissza is térünk. Ezúton kívánok a szálloda minden dolgozójának sok sikert a munkájához, és kívánok sok-sok elégedett vendéget! Köszönjük Hotel Európa Fit!

A szálloda válasza
Kedves Ildikó, nagyon köszönjük a megható, dicsérő szavakat, visszavárjuk Önöket szállodánkban!

Szoba: 5
Személyzet: 5
Étterem: 5
Tisztaság: 5
Wellness: 5
A szálloda hangulata: 5


Összes értékelés: 5

V. F. írta:
2016. 04. 04.
Csoportunk évente 2-3 alkalommal jön ebbe a szállodába, van köztünk olyan, aki már 35. alkalommal jár itt. Ez a szám magáért beszél. Minden részleg dicséretet érdemel. Csak így tovább!

Szoba: 5
Személyzet: 5
Étterem: 5
Tisztaság: 5
Wellness: 5
A szálloda hangulata: 5


Összes értékelés: 5

Vili írta:
2016. 04. 04.
Többször voltunk már ebben a szállodában, mindig nagyon elégedetten távoztunk. A konyha, a kezelések, a személyzet, minden tökéletes. Itt még a különleges kívánságok is teljesülnek. Köszönjük!

Szoba: 5
Személyzet: 5
Étterem: 5
Tisztaság: 5
Wellness: 5
A szálloda hangulata: 5


Összes értékelés: 5

Katalin és Sebastian írta:
2016. 03. 30.
Reméljük, hogy sikerül a következő Húsvéti ünnepeket is itt tölteni.

Szoba: 5
Személyzet: 5
Étterem: 5
Tisztaság: 5
Wellness: 5
A szálloda hangulata: 5


Összes értékelés: 5

Márti írta:
2016. 03. 20.
Köszönünk mindent, ez alkalommal is remekül éreztük magunkat! Ebben a szállodában egyszerűen minden stimmel! Egész biztosan nem ez volt az utolsó látogatásunk!

Szoba: 5
Személyzet: 5
Étterem: 5
Tisztaság: 5
Wellness: 5
A szálloda hangulata: 5


Összes értékelés: 5

Mónika írta:
2016. 03. 20.
4. alkalommal voltunk itt, mint mindig, most is tökéletes pihenés volt. A konyha, a wellnes isteni, a személyzet kedves, barátságos. Visszajövünk!!!

Szoba: 5
Személyzet: 5
Étterem: 5
Tisztaság: 5
Wellness: 5
A szálloda hangulata: 5


Összes értékelés: 5

Péter és Eszter írta:
2016. 02. 14.
A szálloda gyönyörű, minden megtalálható benne, ami ahhoz kell,hogy jól érezze magát idős és fiatal, felnőtt és gyerek. A személyzet minden tagja udvarias, vendégszerető, így nagyon jó hangulat uralja az egész szállodát. A wellness fantasztikus, itt is mindenkire és mindenre gondoltak. Reméljük lesz alkalmunk újra itt vendégeskedni. :-)

A szálloda válasza
Kedves Eszter és Péter, köszönjük a lélekmelegítő visszajelzést, minden igyekezetünkkel azon munkálkodunk, hogy a tőlünk telhető legjobbat nyújtsuk Vendégeinknek. Visszavárjuk Önöket! Üdvözlettel: Hotel Európa fit Team

Szoba: 5
Személyzet: 5
Étterem: 5
Tisztaság: 5
Wellness: 5
A szálloda hangulata: 5


Összes értékelés: 5

Évi írta:
2016. 01. 08.
Minden évben legalább 1x visszatérünk, eddig nem találtunk jobb Wellness szállodát.

A szálloda válasza
Kedves Évi, Köszönjük, bízunk benne, hogy idén még Vendégeink között üdvözölhetjük Önöket! Hotel Európa fit Team

Szoba: 5
Személyzet: 5
Étterem: 5
Tisztaság: 5
Wellness: 5
A szálloda hangulata: 5


Összes értékelés: 5

Katalin és Endre írta:
2015. 12. 30.
Színvonalas szálloda, kifogástalan szolgáltatások, rend, tisztaság, kitünö konyha és wellness, udvarias személyzet, családbarát, mindenkinek csak ajánlani tudjuk, visszajövünk

A szálloda válasza
Kedves Katalin és Endre, köszönjük a dicsérő szavakat, visszavárjuk Önöket! Üdvözlettel: Hotel Európa fit Team

Szoba: 4
Személyzet: 5
Étterem: 5
Tisztaság: 4
Wellness: 5
A szálloda hangulata: 5


Összes értékelés: 4.67

Zita írta:
2015. 12. 26.
Csodálatos reggeli revitalizáló masszázson vettem részt és nagy örömömre szolgált, hogy végre nem szokásos pánsípos zene szólt hanem igazi kellemes nyugtató koncertfelvétel Leonard Cohentōl és a világ minden tájáról válogatott zenészeitōl. Gratulálok a zene választáshoz!!!!!!

Szoba: 5
Személyzet: 5
Étterem: 5
Tisztaság: 5
Wellness: 4
A szálloda hangulata: 5


Összes értékelés: 4.83

Anita és József írta:
2015. 12. 14.
Egy felejthetetlen hétvégét tölthettünk el a párommal. A szoba remek, kényelmes ággyal. Az étterem egyszerűen fantasztikus! A szálloda bármely területén jártunk, a személyzet nagyon kedves, udvarias és segítőkész volt. A WI-FI sok szállodával ellentétben, itt az egész hotel területén, még a wellness részen is tökéletes volt.

A szálloda válasza
Kedves Anita és József, köszönjük a dicsérő szavakat, visszavárjuk Önöket szállodánkba!

Szoba: 5
Személyzet: 5
Étterem: 5
Tisztaság: 5
Wellness: 5
A szálloda hangulata: 5


Összes értékelés: 5

Attila írta:
2015. 10. 26.
Korábban is jártam már a szállodában, de a felújítás óta most először. A konyhát csak dicsérni tudom, és az új belső terek önmagukért beszélnek. Külön hálásak vagyunk a beltéri pancsolóért, így már valóban családbarát a hely minden évszakban...

Szoba: 5
Személyzet: 5
Étterem: 5
Tisztaság: 4
Wellness: 4
A szálloda hangulata: 4


Összes értékelés: 4.5

Roger Smith írta:
2015. 10. 26.
Nagyon hangulatú szálloda. Tökéletes kikapcsolódási lehetőség. Este a bárban jó hangulatot csinált a zongorista és nagy örömünkre szolgált, hogy reggel is élő zene mellett fogyaszthattuk reggelinket.

Szoba: 5
Személyzet: 5
Étterem: 5
Tisztaság: 5
Wellness: 5
A szálloda hangulata: 5


Összes értékelés: 5

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket

E-mail Facebook Google+ Twitter Tripadvisor Holiday check Instagram Youtube

Az év szállodája díjTripadvisorLyoness Hotel stars rara www.tuv.com

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.