Válasszon időpontot a pihenésre!

Receptek

Augusztusi sertesbordaA karaj egyik legkedveltebb része a sertésnek. Ha felszeleteljük bordát kapunk belőle. Készítsük el sok paradicsommal és széles babbal, más néven Romanoval.

Elkészítés:
60 dkg Romanot tisztítsunk meg, vágjuk ujjnyi vastagra. Főzzük meg sós, vajas vízben, szűrjük le. 10 dkg vöröshagymát vágjunk kockára, 3 gerezd fokhagymát préseljünk össze. 2 ek. olajon pirítsuk meg a hagymát, tegyük hozzá a fokhagymát, 1 dl vörösborral öntsük fel és főzzük fel. Adjunk hozzá 4 fej gerezdekre vágott paradicsomot, sót, borsot, 1 kk. cukrot és határozottan főzzük össze. Közben csipet kakukkfűvel fűszerezzük a babot és tegyük hozzá a paradicsommártáshoz. Összeforgatjuk a serpenyőben. A sertésbordákat fűszerezzük és roston megsütjük.

Tálaláskor kiválóan illik hozzá a paradicsomos romano bab.

Ajánlatkérés
Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket

E-mail Facebook Google+ Twitter Tripadvisor Holiday check Instagram Youtube

Az év szállodája díjTripadvisorLyoness Hotel stars rara www.tuv.com