Válasszon időpontot a pihenésre!

Receptek

Fit charlotte - 2010 Receptverseny nyertese
Fit charlotteKét piskótatekercset sütünk, lekvárral megkenjük. Egy mélyebb tálat folpackkal kibélelünk és körbe rakjuk a felszeletelt piskótatekerccsel. (kb 1.5-2 cm-es szeletekre vágjuk) Gömbölyű csokis piskótát sütünk 3 tojásból (egy kislábasban)a tál méretéhez mérten, mert bele kell a közepébe férnie. Öt evőkanál cukrot 1 dl vízzel sűrűre főzünk majd langyosra hűtjük. 0.5 literes lehűtött Hulala tejszínt (a növényi habtejszín jobban tartja magát, mint az állati eredetű, nem esik össze - séfünk) felverünk, és hozzá keverjük a cukoroldatot, együtt keményre verjük. A díszítéshez tegyünk félre a habból a többibe ízlés szerinti apró kockára vágott gyümölcsöt keverünk. A csokis piskótát kettévágjuk és betöltjük habbal. A piskótatekercseket vastagon megkenjük a gyümölcsös habbal, és a kis tortát belehelyezzük a közepébe, habbal kitöltjük a formát.
A tetejére vékony piskótát sütünk méretre vágva jól rányomkodjuk, folpackkal letakarjuk és legalább 6 óráig hűtőbe tesszük. Tálcára borítjuk a tortát és díszítjük.

Hozzávalók:
2 piskótatekercs
1 gömbölyű csokis piskóta (3 tojásból)
5 evőkanál cukor
1 dl víz
0.5 l növényi habtejszín
vágott gyümölcs

Ajánlatkérés
Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket

E-mail Facebook Google+ Twitter Tripadvisor Holiday check Instagram Youtube

Az év szállodája díjTripadvisorLyoness Hotel stars rara www.tuv.com