Válasszon időpontot a pihenésre!

Receptek

Medvehagyma krémleves és tagliatelleHozzávalók a krémleveshez:
20 dkg medvehagyma
5 dkg vaj
2 evőkanál liszt
3 dl tejszín
3 dl húsalaplé
só, fehérbors

Elkészítése:
A vajon lepirítjuk a lisztet, hozzáadjuk a medvehagymát. Húsalaplével felengedjük, ízesítjük a fűszerekkel, majd dúsítjuk a tejszínnel. Tulajdonképpen ennyire gyors leves ez, viszont új ízeket hoz a konyhába.
Készítsék el bátran!

A Tagliatelle - ismertebb nevén széles metélt, most medvehagymával

Hozzávalók a tésztához:
60 dkg tagliatelle tészta
15 dkg medvehagyma
2 dkg vaj
2 dl liszt
só, bors.

Elkészítése:
A tésztát bő sós vízben kifőzzük. A medvehagymát megfuttatjuk a vajon, hozzáadjuk a lisztet, kiforraljuk a főzővízzel, végül fűszerezzük. Tálalásnál összekeverjük a tésztával, az ínyenceknek kifejezetten javasoljuk, hogy még ízesítsék egy kis parmezánnal.

Ajánlatkérés
Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket

E-mail Facebook Google+ Twitter Tripadvisor Holiday check Instagram Youtube

Az év szállodája díjTripadvisorLyoness Hotel stars rara www.tuv.com