Válasszon időpontot a pihenésre!

Kiváló kezekben

Bőrgyógyászati kezelések

Az emberek vágya arra, hogy örökké fiatalok maradjanak egy hatalmas piacot nyitott a korosodást megállító kezeléseknek. A lézertechnológiában bekövetkezett legutóbbi fejlesztések egy hosszabban tartó, tudományosan bebizonyított módszert hoztak létre a bőr természetes szépségének visszaállításában.

Vitalium Laser Centre Covid-19 intézkedések

A lézer centrum az eddigi szigorú higiénés szabályokon felül az alábbi óvintézkedésekkel biztosítja a páciensek és a munkatársak egészségének megóvását: a diszpécser pultnál másfél méter távolságot kérünk tartani, a pultnál egy időben egy páciens (és kísérője) tartózkodhat. A kezelés igénybevétele előtt a páciens aláírásával igazolja, hogy nincs fertőzésre utaló panasza. A pultot, az orvosi rendelőt és a kezelő helyiséget folyamatosan fertőtlenítjük. Valamennyi munkatársunk maszkot visel.
Pácienseinket kérjük, hogy a kezelés időpontja előtt maximum 15 perccel korábban érkezzenek, hogy a diszpécser pultnál a torlódást elkerüljük. A kísérőket megkérjük, hogy a kezelés ideje alatt a kávézóban vagy a szálloda lobbyjában várakozzanak.

Dr. Dobribánné Dr. Fekete Anikó - bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos

A Budapesti Bőrgyógyászati Klinikán bőrgyógyász-kozmetológus szakon diplomázott 1988-ban. Korábban a Zalaegerszegi Megyei Kórházban, majd a Keszthelyi Kórház- Rendelőintézet Bőrgyógyászati szakrendelőjében is dolgozott. Jelenleg a Szentgotthárdi Rendelőintézetben praktizál.

Kezeléseink

Ránceltávolító és bőrmegújító kezelés TwinlightTM - ráncos arcbőr esetén javasolt

Face Lifting kezelés (nem ráncos, de tónusát vesztett arcbőrre) - Fotona 4D

AgePrevent arckondicionáló kezelés

Smooth Eye szemkörnyék kezelés

Akne lézeres kezelése

Újdonság a zsírbontásban - műtéti beavatkozás nélküli lézeres zsírbontó eljárás

Terhességi csíkok, striák lézeres kezelése

Újdonság! Kézhát ránctalanítás és feszesítés

 

Video - lézerkezelés a Stíluskalauzban

Különleges lézeres arcfiatalító kezelésünket a Stíluskalauz műsora is bemutatta, amibe most bepillantást nyújtunk.

 

Gyengéd megfiatalodás® program

Az arcfiatalító program segítségével az arcbőr több évvel fiatalabb állapotát lehet elérni, amely egyrészt azonnal látható a kezelés után, másrészről a lézernyaláb egy regenerációs láncolatot indít el a kötőszöveti sejtekben, amely azt jelenti, hogy akár fél évig is egyre egészségesebb kollagént kezd termelni, tehát tovább fiatalodik. Az eredmény hosszú évekre tartós marad. Az ezt követő években az öregedési folyamat egy akár 10 évvel korábbi szintről indul majd.

FOTONA 4D™ face lifting kezelés FOTONA Twinlight® ránctalanító arckezelés

Ránceltávolító és bőrmegújító kezelés TwinlightTM - ráncos arcbőr esetén javasolt

 • Gyengéd megfiatalodás TwinLight 3D módszerrel:
  Ára: 150 000 Ft / kezelés / 1 óra időtartam - 4 lépés / kezelés
  3 kezelés ajánlott
  1. Kezelés, orvosi konzultáció után
  2. Kezelés, az első kezelést követő 4-8 hét múlva
  3. Kezelés, a második kezelést követő 4 hét - 6 hónap között ajánlott

A ránceltávolító és megújító kezeléseket el lehet végezni a hámeltávolító Er:YAG lézerrel és a hámkímélő Nd:YAG lézerrel is, amely attól a pontos esztétikai végeredménytől függ, hogy a páciens és a kezelő orvos mit szeretne elérni. A hámeltávolító és hámkímélő kezeléseket lehet kombinálni egy átfogó, korosodást megállító kezeléssé, mint például a Fotona TwinLight™ szakaszos megújító eljárás.

Az eddigi bőrmegújító kezelések az arcbőr nagyobb területére koncentráltak, ha öregedett, ha nem, így a felépülési idő akár 2-3 hétig is eltartott. A Fotona forradalmi TwinLight® szakaszos megújító kezelési eljárása ezzel szemben precízen a kívánt hibákat célozza meg a bőrön, érintetlenül hagyva a körülötte lévő egészséges bőrt, ezáltal a regenerációs idő lényegesen lerövidül 3-7 napra. A lézer hője serkenti az új kollagén képződését a bőr irha rétegében, és a kezelt terület körüli egészséges bőrben gyorsítja a megújulás folyamatának sebességét.

A TwinLight® szakaszos megújító kezelés egy egyszerű, 4 lépéses eljárás, amelyet arra optimalizáltak, hogy egyértelműen növelje a bőr simaságát és egy frissebb, egészségesebb kinézetet adjon neki.

Első lépés - Kondicionálás

A rejuvenáció   első lépése  a ND:YAG lézersugár. A FRAC3® olyan háromdimenziós kezelés, amely a rendkívül kicsi területeket célozza meg, az életkor által megjelenő hibákat javítja ki a hámszövetben és a kötőszövetben, a többi egészséges szövet érintetlen marad. Így segíti a hibás területek gyorsabb gyógyulását és csökkenti a felépülési időt a többi hasonló kezeléssel szemben. Tehát kijavítja a kóros pigmentációt, a kapilláris károsodást, és a meglazult kollagén szerkezetet.

Második lépés - Feszesítés

Ennek egy továbbfejlesztett változata a PIANO mód, ami még kíméletesebb megoldás. A PIANO® mód olyan új Nd:YAG szövetmelegítő lézerkezelés, amely szuper hosszú impulzusidőkön (0.3 – 60s) alapszik. Hosszú a lézerhullám ún. termális relaxációs ideje, ezért a mély rétegekben fejti ki a hatását. A hámot, felhámot, az ereket érintetlenül hagyja, kizárólagosan mélyre megy. Közvetlenül a kollagén roston fejti ki a hatását, azonnali feszességet eredményez, és egyben beindítja a kollagén termelődést.

Harmadik lépés - Frakcionált kezelés Er:YAG lézerrel

Ez egy frakcionált kezelés, ami egyénre beállított hámcsatornák útján hámlaszt. Kezelőorvosunk ennél a lépésnél maximálisan figyelembe veszi a páciens bőrtípusát, a bőr vastagságát és az egyén érzékenységét, melyet a kezelést megelőző személyes konzultáció során egyeztetnek.

Negyedik lépés - Ultra finom peeling

A bőrt újrapásztázza az Er:YAG lézersugara, mely az egész bőrfelületen egy gyengéd peelinget jelent. Az eljárás gyöngyházfényűvé, ragyogóvá varázsolja az arcot. A kezelés után egyéntől függően átlagosan 3-5 napig bőrpír, ödéma észlelhető.

Az eredmény: feszesebb, tónusosabb bőr, kisebb pórusok, kisimult ráncok.

A lézersugár öngyógyító mechanizmust indukál a kötőszöveti rétegben.  Ennek során  6 hónapos folyamatos javulás, fiatalodás  várható. Az eredmény tartós, az arc akár 5-8  évet is fiatalodhat.  

Nagyon fontos, hogy nem igényel előzetes előkészítést, érzéstelenítést, szinte teljesen fájdalmatlan. A kezelés után 1-3 nap bőrpír keletkezhet, ami lábadozási idő nélkül gyógyul. A kezelés rendkívül precíz.

 

Ismerje meg exkluzív ambuláns kényelmi programunkat!

Face Lifting kezelés (nem ráncos, de tónusát vesztett arcbőrre) - Fotona 4D

 • Fotona Twinlight 4D™ kezelés
  Ára: 150 000 Ft / kezelés / 1 óra időtartam - 4 lépés / kezelés
  3 kezelés ajánlott
  1. Kezelés, orvosi konzultáció után
  2. Kezelés, az első kezelést követő 4-8 hét múlva
  3. Kezelés, a második kezelést követő 4 hét - 6 hónap között ajánlott

Ismerje meg exkluzív ambuláns kényelmi programunkat!
A Fotona 4D™ egy olyan egyedi, műtéti beavatkozás nélküli lézeres kezeléssorozat, amely az arc külső felületét és szájüregi részét kezeli. A kollagénrostok teljes fokú összehúzódása egy műtétmentes, ún. facelifting arcfeszesítő hatást tudunk elérni.

A Fotona 4D™ kétféle lézersugár hullámhosszát használja (Er:YAG és Nd:YAG), négy kezelési módból áll. Az életkori változások ellen széleskörűen, négy különböző szinten hatnak a kezelések: mélyen, a középső és felszíni bőr kötőszövetét célozva meg.

A Fotona 4D™ négy „dimenziója” a négy különböző eljárásmódra utal: SmoothLiftin™, FRAC3™, PIANO™ és SupErficial™. Mind a 4 kezelést az esztétikában használják az arc korosodása elodázása érdekében. A Fotona SP Dynamis a négyféle exkluzív eljárási módot és a két lézer hullámhosszát ötvözi úgy, hogy az eddig ismert leghatékonyabb, műtét nélküli módon, fájdalommentesen érje el a kívánt hatásokat. A Fotona 4D™ face lifting egymást erősítő lépései során nincs szükség érzéstelenítésre, vagy altatásra.

1. SmoothLiftin™ - Szájüregi feszesítő kezelés
2. FRAC3® - Kondicionálás
3. PIANO® - Bőrfeszesítés
4. SupErficial™ - Felszíni hámmegújító kezelés

Mi is az a SmoothLiftin™?

A SmoothLiftin™ egy forradalmian hámkímélő Er:YAG szájon belüli kezelés, amely irányított és enyhe szövetmelegítéssel stimulálja a kollagén rostok összehúzódást. A kollagén rostok azonnali összehúzódásán túl megindítja a kollagén rostok újratermelést is. Ennek hatására teljes körű javulást lehet tapasztalni a kezelt szövet rugalmasságában és feszességében .
Ez egy ponton 4 egymás utáni lézerindukció, ami 4x mélyebbre hatol a bőrben, mint a korábbi lézeres beavatkozások. A forradalmi újítás pedig az, hogy mindez fájdalommentesen történik, mivel a 4 indukció között az érzőidegek regenerálódni tudnak. A kezelése eredménye viszont láthatóan sokkal szebb lesz.
A SmoothLiftin mód alkalmazásának köszönhetően lehetőség adódik a szemkörnyék kezelésére is, ami az eddigi lézergépeken nem volt lehetséges.

Mi is az a FRAC3®?

A FRAC3® olyan háromdimenziós kezelés, amely a rendkívül kicsi területeket célozza meg, az életkor által megjelenő hibákat javítja ki a hámszövetben és a kötőszövetben, a többi egészséges szövet érintetlen marad. Így segíti a hibás területek gyorsabb gyógyulását és csökkenti a felépülési időt a többi hasonló kezeléssel szemben.
Tehát kijavítja a kóros pigmentációt, a kaipillaris károsodást, és a meglazult kollagén szerkezetet.

Mi is az a PIANO® mód?

A PIANO® mód olyan új Nd:YAG szövetmelegítő lézerkezelés, amely szuper hosszú impulzusidőkön (0.3 – 60s) alapszik. Hosszú a lézerhullám ún. termális relaxációs ideje, ezért a mély rétegekben fejti ki a hatását. A hámot, felhámot, az ereket érintetlenül hagyja, kizárólagosan mélyre megy. Közvetlenül a kollagén roston fejti ki a hatását, azonnali feszességet eredményez, és egyben beindítja a kollagén termelődést.

Mi is az a SupErficial™?

A SupErficial™ olyan hideg fényű hámeltávolító Er:YAG lézerkezelés, amely gyöngyszerű befejezést ad a bőrnek. SupErficial™ ezáltal javítja a bőr megjelenését, és egyben a kötőszövet felé is indukciót generál, így vesz részt a feszesítésben. A Fotona VSP™ technológiával rendkívül precízen irányított fényhámlasztás érhető el hőhatás és lábadozási idő nélkül. Rendkívül precíz kezelés.

A Fotona SP Dynamis a négyféle exkluzív eljárási módot és a két lézer hullámhosszát ötvözi úgy, hogy az eddig ismert leghatékonyabb, műtét nélküli módon, fájdalommentesen érje el a kívánt hatásokat. A Fotona 4D™ face lifting egymást erősítő lépései során nincs szükség érzéstelenítésre, vagy altatásra.

A lézersugár öngyógyító mechanizmust indukál a kötőszöveti rétegben.  Ennek során  6 hónapos folyamatos javulás, fiatalodás  várható. Az eredmény tartós, az arc akár   5-8  évet is fiatalodhat. Ezt a kezelést kifejezetten ajánljuk a szájkörnyéki ráncosodásra hajlamos bőr esetén.

Nagyon fontos, hogy nem igényel előzetes előkészítést, érzéstelenítést, szinte teljesen fájdalmatlan. A kezelés után 1-3 nap bőrpír keletkezhet, ami lábadozási idő nélkül gyógyul. A kezelés rendkívül precíz.

Tekintse meg a kezelést bemutató videót:

 AgePrevent arckondicionáló kezelés

 • AgePrevent arckondicionáló kezelés 
  Ára: 150 000 Ft / kezelés / 1 óra időtartam - 2 lépés / kezelés
  Évente 1 kezelés ajánlott

Ismerje meg exkluzív ambuláns kényelmi programunkat!

Ez a kezelés évente egy alkalommal javasolt a bőr kollagén állományának megőrzése és feszesebbé tétele céljából. Mindenféle bőrtípusra és bőrtónusra alkalmazható csekély felépülési idővel. Évente 1 kezeléssel évekkel fiatalabbon tarthatja bőrét. Ez a bőrmegújító hatású terápia a  legelső  napfény okozta fénykárosodások, finomabb ráncok, szeplőszerű és pigment foltok   kezelésére javasolt.  Eltűnnek a finom ráncok, a barna foltok és a vörös értágulatok, a bőr megjelenése fiatalosabb és üdébb lesz.  A kezeléssel a bőr további öregedése lelassítható. Különösebb előkészítést nem igényel.

Kinek ajánljuk?

 • Aki a bőr öregedésének első jeleit észleli.
 • Akinek a napozás vagy a gyakori szoláriumozás megviselte a bőrét, szeplők, öregségi pigment foltok, értágulatok, finom ráncok  vannak kialakulóban.
 • Akinek a bőre kezdi elveszíteni  rugalmasságát és feszességét.
 • Akinek nincs lehetősége néhány napig otthon maradni a kezelés után.
 • Aki nem szeretne bőrsérüléssel járó kezelést.

A korábbi bőrmegújító kezelések a bőrfelület teljes területére koncentráltak, ha öregedett, ha nem. A TwinLight® szakaszos megújító kezelési eljárása csak a kívánt hibákat célozza meg a bőrön, érintetlenül hagyva a körülötte lévő egészséges bőrt. A lézer hője serkenti az új kollagén képződését, és a kezelt terület körüli egészséges bőrben gyorsítja a megújulás folyamatát.

A kezelés egy 2 lépéses eljárás, amely növeli a bőr rugalmasságát és egy frissebb, egészségesebb kinézetet biztosít. A Fotona TwinLight® lézersugár mélyreható hőhatása az irha rétegre irányul, segít feszesebbé tenni a kollagénrostokat, míg az Er:YAG sugara segít az újabb és feszesebb hámréteg képzésében.
Évenkénti 1x kezeléssel megelőzhető a bőr öregedési folyamata, hiszen egyszerűbb a még ránctalan bőr feszesítésével a kollagén állomány megújítása, mint a már meglévő ráncok kezelése.

Első lépés – Kondicionálás

A FRAC3® olyan háromdimenziós kezelés, amely a rendkívül kicsi területeket célozza meg, az életkor által megjelenő hibákat javítja ki a hámszövetben és a kötőszövetben, a többi egészséges szövet érintetlen marad. Így segíti a hibás területek gyorsabb gyógyulását és csökkenti a felépülési időt a többi hasonló kezeléssel szemben. Tehát kijavítja a kóros pigmentációt, a kaipillaris károsodást, és a meglazult kollagén szerkezetet.

Második lépés - Frakcionált terápia

A régi, elhasznált hámréteget Er:YAG ún. frakcionált lézer sugár segítségével kezeli. Az eltávolított mikro-hámcsatornákat egy újabb, feszesebb és egészségesebb szövet fogja pótolni, ahogy az új hámréteg növekszik. Gyengéd, ugyanakkor rendkívül hatásos felületi bőrfeszesítés érhető el.

Kezelés után enyhe, általában néhány óra alatt múló bőrvörösség jelentkezhet, ami sminkkel palástolható. Nem jelen kiesést a munkából. A kezelés utáni bőr különleges otthoni ápolást nem igényel, de fényvédelmet mindenképpen javaslunk. Nem javasoljuk továbbá a napozást vagy a szoláriumozást a kezelést megelőző két hétben.

Smooth Eye szemkörnyék kezelés

 • Újdonság a szemkörnyék kezelésében - fájdalommentes lézeres feszesítő, ránctalanító eljárás
  Smooth Eye szemkörnyék kezelés  Er:YAG lézerrel

  Ára: 100 000 Ft / kezelés / 20 perc időtartam
  1 kezelés ajánlott

A korosodással  együtt  a szem környéki szövetek is veszítenek feszességükből. Ráadásul az élénk  mimika talán itt hagyja a leglátványosabb nyomait, amit az időjárási viszonyok, egyedi rossz szokások pedig csak tovább fokozhatnak. A Fotona által kifejlesztett lézer berendezés az egyetlen olyan ismert gép, mellyel a szemkörnyék területét is kezelni tudjuk egy fájdalommentes, gyors, ugyanakkor hatékony beavatkozás keretében. A szemkörnyéki ráncok kezelése az Er:YAG  Smooth beállítással most lehetővé válik.

Mi is az a SmoothLiftin™?

A SmoothLiftin™ egy forradalmian hámkímélő Er:YAG kezelés, amely irányított és enyhe szövegmelegítéssel stimulálja a kollagén rostok összehúzódást. És egyben felületi feszességet is eredményez a lyukmátrixnak köszönhetően.
Pontos mélységi beállítást tesz lehetővé, a milliméter ezred részét is be lehet állítani vele.
A kollagén rostok azonnali összehúzódásán túl megindítja a kollagén rostok újratermelést. Ennek hatására teljes körű javulást lehet tapasztalni a kezelt szövet rugalmasságában és feszességében. A szarkalábak mélysége és a felső szemhéj lógása csökken.
Ez egy ponton 4 egymás utáni lézerindukció, ami 4x mélyebbre hatol mint a korábbi lézergépek ezt lehetővé tették. A forradalmi újítás pedig, hogy mindez fájdalommentesen, mivel a 4 indukció között az érzőidegek regenerálódni tudnak. Az eredménye viszont láthatóan sokkal szebb lesz.
A beavatkozás teljesen fájdalommentes.

Akne lézeres kezelése

 • Akne kezelés Twinlight® módszerrel
  Ára: 60 000 Ft / kezelés / 1 óra időtartam
  1-2 kezelés ajánlott

Kinek ajánljuk?

 • Gyulladásra hajlamos, heges bőr kezelésére
 • Régi aknés hegek esetén javasolt
 • Tág pórusok esetén javasolt
 • Zsíros, szeboreás arcbőr esetén javasolt

Fontos tudni, hogy friss akne, gyulladt bőr esetén nem javasolt a kezelés, mivel a lézersugár ez esetekben akár erős fájdalmat is okozhat.

Akne lézeres kezelése

A Nd:YAG lézer energiája a felület megsértése nélkül a mélybe hatol és szelektíven a megnagyobbodott, gyulladt faggyúmirigyben nyelődik el. Ezáltal a mirigy 1-2 napon belül elhal, a gyulladás megszűnik.

A frakcionált és kombinált lézeres kezelésekkel a heges, egyenetlen felszín simává alakítható.

Egyes esetekben – ha valaki nem szeretne nagy megterhelést jelentő belső gyógyszeres kezelést, vagy nem lehet ezt alkalmazni pl. terhesség, gyermekvállalás miatt – ezzel a speciális fényterápiával is kezelhető az enyhe és középsúlyos akne.

Akne

Az akne gyakori bőrbetegség, amelyben pattanások alakulnak ki az arcon és a felsőtesten. Az akne a hormonok, a faggyú és a baktériumok kölcsönhatásának következtében kialakuló jelenség, amely a szőrtüszők gyulladását okozza. Többnyire az arcon, a mellkas felső területén, a vállakon és a háton jelenik meg, és pattanások, ciszták, néha tályogok jellemzik. Mind a ciszták, mind a tályogok gennyel teli tasakok, azzal a különbséggel, hogy a tályogok némileg nagyobbak és mélyebbek. A faggyúmirigyek, melyek olajos anyagot (faggyút) választanak ki, a bőr középső rétegében, a dermiszben helyezkednek el. Ezek a mirigyek a szőrtüszőkhöz kapcsolódnak. A faggyú az elhalt bőrsejtekkel együtt a faggyúmirigyből és a szőrtüszőből a pórusokon keresztül tör a bőrfelszínre.

Akne akkor jön létre, mikor a beszáradt faggyú, a levált hámsejtek és a baktériumok együtt töltik ki a szőrtüszőt, és elzárják a faggyú ürülésének útját a pórusokon át. Két változata van:

Fekete comedo: amikor a kivezető járat záródik el és fekete színű massza tölti ki azt.
Fehér comedo esetén hártya képződik a faggyúmirigy kivezető cső felett, azt teljesen befedve, lezárva.

Ha az elzáródás nem teljes, fekete mitesszer (nyílt komedo) látható, ha teljes, akkor fehér (zárt komedo). Az elzáródott, faggyúval kitöltött szőrtüsző elősegíti a Propionibacterium acnes túlzott elszaporodását, ami látható gyulladás okoz. (Ez a baktérium egyébként normális állapotban is jelen van a szőrtüszőben, kis csíraszámban).

Ezek a kórokozók a faggyúban lévő zsírokat lebontva bőrirritációt okoznak. Az így eredményezett gyulladás és fertőzés hozza létre a bőr elváltozásait, melyeket pattanásként ismerünk. Ha a fertőzés súlyosbodik, tályog képződhet, mely a bőrbe betörve további gyulladást okoz. Akne elsősorban serdülőkorban jelenik meg, amikor az emelkedő hormonszint - főleg az androgének, például a tesztoszteron - a faggyúmirigyek fokozott működését eredményezi.

Mire az egyén eléri a húszas évei elejét, hormontermelése stabilizálódik, és a pattanások általában eltűnnek. Más, hormonális változással járó állapotok szintén akne kialakulásához vezethetnek. Például fiatal nőkön minden egyes menstruációs ciklusban megjelenhetnek, terhesség alatt pedig elmúlhatnak, vagy nagymértékben rosszabbodhatnak. Bizonyos gyógyszerek - elsősorban a kortikoszteroidok és az anabolikus szteroidok - a faggyúmirigyek működésének serkentésével aknét okozhatnak. Egyes kozmetikumok a pórusok elzárása révén súlyosbíthatják az aknét.

A látható tünetek esztétikailag igencsak zavaróak, ezért viselőjük életét megkeserítik. Problémát jelent a társas kapcsolatok kialakításában, akár a munkavállalásban is. A pattanások legnagyobb veszélye azonban a hegek kialakulása, melyek megelőzése szempontjából a legfontosabb az, hogy mielőbb szakemberhez forduljon a páciens. A szakorvosok különböző hámlasztó krémeket, rövid időtartamú antibiotikus gyógyszeres kezelést, hormonális fogamzásgátló tabletta szedését, vagy egy hatékony, kúraszerűen adagolt kapszula (A-vitamin származék) szedését javasolják a részletes laboratóriumi kivizsgálás mellett. Az utóbbi időben egyre nagyobb teret hódítanak a különböző fényterápiás és lézeres eljárások is.

Újdonság a zsírbontásban - műtéti beavatkozás nélküli lézeres zsírbontó eljárás

 • Tightsculpting lézeres zsírbontás ND:yag és Er:Yag
  60 perces kezelés ára: 150 000 Ft  / kezelés / 2 lépés / kezelés
  90 perces kezelés ára: 225 000 Ft  / kezelés / 2 lépés / kezelés
  120 perces kezelés ára: 300 000 Ft  / kezelés / 2 lépés / kezelés
  Az árat minden esetben a kezelendő terület mérete határozza meg, melyet az orvosi konzultáció alkalmával a kezelőorvos egyeztet a pácienssel.
  1. Lépés - zsírsejtek melegítése, ami alatt a zsírsejtek szétesnek
  2. Lépés - feszesítés

Új, műtétmentes zsírpárna csökkentő kezelés, kombinált Er:YAG és Nd:YAG lézer eljárással. 2-3 kezelést követően a zsírszövet felszívódása centiméterekben mérhető, miközben a felszíni bőr feszesítő kezelése rugalmassá teszi a kezelt terület feletti hámréteget.
Az Nd:YAG lézer kezelés során egy speciális hűtőfejnek köszönhetően fájdalommentesen végezhetjük a beavatkozást. A kezelőfejbe épített infra érzékelő mutatja meg a kezelendő terület hőfokát 10 mm mélyen.
Első lépésben a kezelt területen a mélyben lévő zsírsejteket egyéntől függően maximum 45 fokra melegítjük fel 3 percen át. Ettől a hőhatástól a zsírsejtek 60-70% a elhal, és 10 nap alatt kiürül a szervezetből.
Ennek elősegítése érdekében javasolt gyengébb diéta, zsiradékban szegény táplálkozás, és a vízfogyasztás átmeneti emelése. Zsírsejtjeink sok salakanyagot és méreganyagot raktároznak, ezért javasoljuk néhány napig salaktalanító tea fogyasztását is.
Második lépésben az Er:YAG kezeléssel feszesítjük a kezelés feletti felszíni hámot.
A kezelés többszöri alkalmazása javasolt, minimum 10 nap szünettel a kezelések között. A zsírbontó hatás centiméterekben is mérhető! Az ismétlésszám a zsírpárna vastagságától és a páciens kívánságától függ.

Miután a zsírsejtek végérvényesen lebomlottak, ezek már soha többet nem tudnak zsírt tárolni, vagyis hízni. A következő zsírbontásnál már a mélyebb rétegeket tudjuk megcélozni. Egyre vastagabb zsírréteget tudunk eltüntetni a kívánt területről. Ebben áll a lézergépünk nagysága. Fogyás során a zsír le tud bomlani, a zsírréteg vékonyabb lesz, de a zsírsejtszám változatlan marad. Egy újabb bőséges táplálkozás után ezek a zsírsejtek újra zsírt tudnak tárolni, mégpedig korlátlan mennyiségben. A lézeres zsírbontással nemcsak a zsír mennyisége, de a zsírsejtek száma is kevesebb lesz.

A Tightsculpting kezelés alkalmazható comb, has, fenék, felkar, dekoltázs, nyak tájékon.

Tekintse meg a kezelést bemutató videót:

Terhességi csíkok, striák lézeres kezelése

 • Striák és terhességi csíkok kezelése ND:YAG és ER:YAG 
  60 perces kezelés ára: 150 000 Ft  / kezelés / 3 lépés / kezelés
  90 perces kezelés ára: 225 000 Ft  / kezelés / 3 lépés / kezelés
  120 perces kezelés ára: 300 000 Ft  / kezelés / 3 lépés / kezelés
  Az árat minden esetben a kezelendő terület mérete határozza meg, melyet az orvosi konzultáció alkalmával a kezelőorvos egyeztet a pácienssel.
  1. Lépés - kondicionálás
  2. Lépés - frakcionált kezelés
  3. Lépés - egyenletes hámlasztás

A TwinLight® heg-kezelés kétféle lézer előnyeit kombinálja.

Első lépésben a Nd:YAG lézer, a bőr felületét békén hagyva serkenti a bőr saját kollagén termelődését, és a friss hegekben lezárja a heg növekedésért felelős finom érhálózatot. A mélyebb rétegekben feszességet érünk el.

Az ER:Yag lézer pedig a bőr textúrájának és felszíni egyenetlenségeinek további javítását célozza.

A kezelés második lépéseként az Er:YAG lézerrel a bőr sértésével, először frakcionáltan egy mélyebb hámlasztás történik.
Majd harmadik lépésként teljes mezős, egyenletes felszíni hámlasztással egy felszíni bőrrekonstrukciót végezünk, ami a bőr textúrájának és felszíni egyenetlenségeinek további javítását célozza.

A háromlépéses kezelést úgy optimalizáljuk, hogy jelentős mértékben fokozza a bőr simaságát, ezáltal frissebb, egészségesebb megjelenést kölcsönözzön neki. Kíméletes megoldás  striák kezelésére, mely minimális felépülési idővel és természetes hatású eredménnyel jár. A beavatkozások skálája az egyszerű felszíni korrekcióktól, a mélyreható kollagén újra-strukturálásáig terjedhet.

A három  lépésből álló kezelés, a kezelendő bőrfelszín arányában 10-40 percig tart. Már 1 kezelés után is láthatóvá válik az eredmény, de erőteljesebb elváltozások, magasabb kezelési számot is igényelhetnek. A kezelést követően a beavatkozás mértékével arányos a lábadozási vagy felépülési idő, néhány órától pár napig terjedően bőrpír, finom hámlás, enyhe duzzanat tapasztalható a kezelt területen.
   
Nagyon fontos, hogy kezelést megelőzően ajánlott a kezelt bőrfelszínt négy hétig nem napoztatni és szolárium használata sem ajánlott ezen időszakban. A kezelés napján ne használjon semmilyen krémet, kenőcsöt a kezelendő bőrfelszínen. Kezelést követően kerülendő a napozás és a szolárium négy hétig.

A kollagénrostok újra strukturálódására és az új kollagén rostok képződéséhez szükséges idő általában  30-90 nap.

Striák

A bőrszövet nyúlási csíkjait striáknak nevezzük. Olyan esetben fejlődik ki, ahol a bőr természetes nyúlási igénybevételnek van kitéve,  például  gyors alakváltozás, növekedés, hízás, fogyás, terhesség, intenzív izomfejlődést kiváltó sport után, amikor a bőr alatti kötőszövet nem tud kellő mértékben fejlődni. De kialakulhat hormonális változás miatt is.
A hirtelen alakváltozás hatására a bőr alatti kötőszövet csíkszerűen megszakad, majd kialakulnak a közel párhuzamos lefutású, változó szélességű, heghez hasonló mélyvörös elváltozások. Felettük a bőr legfelső rétege, a hámréteg megnyúlik, elvékonyodik, és hónapok elteltével fehér, sorvadt, puha tapintatú bőrelváltozás alakul ki. A striák végleges, tökéletes  eltüntetése jelenleg nem megoldható feladat.  
A kezelések eredményeként viszont jelentős javulást tudunk elérni. A kezelés hatékonyságát legjobban a kialakulás és a kezelés között eltelt idő befolyásolja. Minél frissebb a stria, annál hatékonyabb lehet a kezelés. A kezelés várható eredménye a striák elhelyezkedésétől is függ. A fiatal, felszínes, vékonyabb striák hatásosabban kezelhetők, mint az öregebb és mélyebb striák.
A jelenlegi  kezeléssel a stria elhalványodását, vékonyítását és a stria alatti kollagén hálózat megerősödését és felszaporodását érhetjük el. A NdYAG lézer fényével a striákban lévő kapilláris értágulatokat tudjuk lezárni és a kollagénrost hálózat szaporodását tudjuk elindítani, majd fokozni.      

Újdonság! Kézhát ránctalanítás és feszesítés

 • Kézhát kezelés kettős lézer technikával: Nd: YAG és Er:YAG lézerrel
  Ára: 80 000 Ft / kezelés / 30' 2 lépés/kezelés
  1 kezelés ajánlott

Az életkor előrehaladtával a kézfejen is megjelennek a nemkívánatos ráncok és pigment foltok. A Fotona kettős lézer technikájának köszönhetően ma már non-invazív módon, fájdalommentesen fiatalíthatjuk bőrünket egy kétlépéses kezelés során.

1. lépés: Nd: YAG

A FRAC3® nyomtalanul áthatol a bőrfelületen, és a mély rétegekben fejti ki a hatását. Ez egy olyan háromdimenziós kezelés, amely a rendkívül kicsi területeket célozza meg, az életkor által megjelenő hibákat javítja ki a hámszövetben és a kötőszövetben, a többi egészséges szövet érintetlen marad. Így segíti a hibás területek gyorsabb gyógyulását és csökkenti a felépülési időt a többi hasonló kezeléssel szemben. Tehát kijavítja a kóros pigmentációt, a kapillaris károsodást, és a meglazult kollagén szerkezetet.

2. lépés: Er:YAG

A SmoothLiftin™ egy forradalmian hámkímélő Er:YAG kezelés, amely irányított és enyhe szövetmelegítéssel stimulálja a kollagén rostok összehúzódást. A kollagén rostok azonnali összehúzódásán túl megindítja a kollagén rostok újratermelést is. Ennek hatására teljes körű javulást lehet tapasztalni a kezelt szövet rugalmasságában és feszességében .
Ez egy ponton 4 egymás utáni lézerindukció, ami 4x mélyebbre hatol a bőrben, mint a korábbi lézeres beavatkozások. A forradalmi újítás pedig az, hogy mindez fájdalommentesen történik, mivel a 4 indukció között az érzőidegek regenerálódni tudnak. A kezelése eredménye viszont láthatóan sokkal szebb lesz.
Lyukmátrixos terápia, a felületet célozza meg, felületi feszességet hoz létre, melynek eredménye egyből látható, de a regenerációs idő alatt további látványos javulás várható.

Eredmény

A lézeres kezelést követően  a kollagén struktúra javulása várható, feszesebb kollagén képződik, ezáltal a bőrfelületen kevesebb ránc lesz, feszesebb lesz a bőr. Miután a mély rétegekben a kötőszövetes réteg megvastagszik, feszesedik, kéztőcsontok közötti atrófiás szövet  teltebbé válik. A kollagén rostok újra strukturálódására és az új kollagén rostok képződéséhez szükséges idő általában 30-90 nap.

 

Ambuláns vendégek - szállás igény nélkül

Kezeléseink természetesen ambuláns vendégek számára is igénybe vehetők, Önnek nem szükséges több napra a megszokott életviteléből kiszakadnia.
Fontosnak tartjuk azonban a pozitív lelki ráhangolódás lehetőségét, így a kezelés napját szeretnénk élménnyé varázsolni.

E szellemiség jegyében ambuláns vendégeink és partnerük részére exkluzív lézer programmal készülünk.

Exkluzív lézer program az Ön kényelméért

 

Időpontfoglalás: 06 83 501 190 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérdése van? Forduljon kollégáinkhoz bizalommal:

...
 

A kezelésekről részletesebb információt a www.intimlaser.eu oldalon talál!

Vitalium laser centre

Kényelmi szolgáltatások: szobahasználat, főétkezés Ön és partnere részére, wellness használat, kávé és sütemény bárunkban...

 
Visszajövünk!
Szállodánk szigorú higiénés előírásokat követve biztonságos környezetben várja Vendégeit. Ez alkalomból nyitási akcióval várjuk Vendégeinket!
Biztonsági Covid-19 intézkedések az újranyitás kapcsán
Az Európafitben mindig is törekedtünk arra, hogy vendégeink számára a legszínvonalasabb, értékadó szolgáltatásokat nyújtsuk. Most, amikor a Covid-19 v...
Színezd újra
Mindannyian már nagyon utaznánk, kimozdulnánk, mégis otthonunk bezártságában kell még egy ideig töltenünk a mindennapokat... Hozunk egy kis vidámságot...

Kövessen minket

E-mail Facebook Google+ Twitter Tripadvisor Holiday check Instagram Youtube

Az év szállodája díjTripadvisorLyoness Hotel stars rara www.tuv.com