Válasszon időpontot a pihenésre!

Kiváló kezekben

Bőrgyógyászati kezelések

Az emberek vágya arra, hogy örökké fiatalok maradjanak egy hatalmas piacot nyitott a korosodást megállító kezeléseknek. A lézertechnológiában bekövetkezett legutóbbi fejlesztések egy hosszabban tartó, tudományosan bebizonyított módszert hoztak létre a bőr természetes szépségének visszaállításában.

Dr. Dobribánné Dr. Fekete Anikó - bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos

A Budapesti Bőrgyógyászati Klinikán bőrgyógyász-kozmetológus szakon diplomázott 1988-ban. Korábban a Zalaegerszegi Megyei Kórházban, majd a Keszthelyi Kórház- Rendelőintézet Bőrgyógyászati szakrendelőjében is dolgozott. Jelenleg a Szentgotthárdi Rendelőintézetben praktizál.

Video - lézerkezelés a Stíluskalauzban

Különleges lézeres arcfiatalító kezelésünket a Stíluskalauz műsora is bemutatta, amibe most bepillantást nyújtunk.

 

Gyengéd megfiatalodás® program

Az arcfiatalító program segítségével az arcbőr több évvel fiatalabb állapotát lehet elérni, amely egyrészt azonnal látható a kezelés után, másrészről a lézernyaláb egy regenerációs láncolatot indít el a kötőszöveti sejtekben, amely azt jelenti, hogy akár fél évig is egyre egészségesebb kollagént kezd termelni, tehát tovább fiatalodik. Az eredmény hosszú évekre tartós marad. Az ezt követő években az öregedési folyamat egy akár 10 évvel korábbi szintről indul majd.

FOTONA 4D™ face lifting kezelés FOTONA Twinlight® ránctalanító arckezelés

Ránceltávolító és bőrmegújító arcfiatalító kezelés - ráncos arcbőr esetén javasolt kezelés

 • Gyengéd megfiatalodás TwinLight 3D módszerrel:
  3 kezelés ajánlott, ára: 150 000 Ft / kezelés / 1 óra időtartam - 4 lépés / kezelés
  1. Kezelés, orvosi konzultáció után
  2. Kezelés, az első kezelést követő 6-8 hét múlva
  3. Kezelés, a második kezelést követő 4-6 hónap múlva

A ránc eltávolító és megújító kezeléseket el lehet végezni a hámeltávolító Er:YAG lézerrel és a hámkímélő Nd:YAG lézerrel is, amely attól a pontos esztétikai végeredménytől függ, hogy a páciens és a kezelő orvos mit szeretne elérni. A hámeltávolító és hámkímélő kezeléseket lehet kombinálni egy átfogó, korosodást megállító kezeléssé, mint például a Fotona TwinLight™ szakaszos megújító eljárás.

A FotonaNd:YAG lézersugár mélyreható hőhatása segít megújítani és serkenteni a bőr megújulását, míg az Er:YAG sugara segít a testnek az újabb és feszesebb hámréteg képzésében.

Az eddigi bőrmegújító kezelések az arcbőr nagyobb területére koncentráltak, ha öregedett, ha nem. A Fotona forradalmi TwinLight® szakaszos megújító kezelési eljárása ezzel szemben precízen a kívánt hibákat célozza meg a bőrön, érintetlenül hagyva a körülötte lévő egészséges bőrt. A lézer hője egyaránt serkenti az új kollagén képződését a bőr irha rétegében, és a kezelt terület körüli egészséges bőrben gyorsítva a megújulás folyamatának sebességét.

Ismerje meg exkluzív ambuláns kényelmi programunkat!

Műtéti beavatkozás nélküli lézeres Face Lifting arckezelés - nem ráncos, de tónusát vesztett bőr esetén

 • Fotona Twinlight 4D™ kezelés
  3 kezelés ajánlott, ára: 150 000 Ft / kezelés / 1 óra időtartam - 4 lépés / kezelés
  1. Kezelés, orvosi konzultáció után
  2. Kezelés, az első kezelést követő 6-8 hét múlva
  3. Kezelés, a második kezelést követő 4-6 hónap múlva

Ismerje meg exkluzív ambuláns kényelmi programunkat!
Fotona 4D™ egy olyan egyedi, műtéti beavatkozás nélküli lézeres kezeléssorozat, amely az arc külső felületét és szájüregi részét kezeli. A kollagén rostok teljes fokú összehúzódása által időtálló, felépülési idő nélküli, injekciós készítményektől mentes volumennövelő és arcfeszesítő eljárás, amely megfiatalodott arcbőrt eredményez.

A Fotona4D™ kétféle lézersugár hullámhosszát használja (Er:YAG és Nd:YAG), négy kezelési módból áll. Az életkori változások ellen széleskörűen, négy különböző szinten hatnak a kezelések: mélyen, a középső és felszíni bőr kötőszövetét és a hám legfelső részét célozva meg.

A Fotona 4D™ négy „dimenziója” négy különböző eljárásmódra utal: SmoothLiftin™, FRAC3™, PIANO™ és SupErficial™. Mind a 4 kezelést az esztétikában használják az arc korosodása elleni harcban. A Fotona SP Dynamis a négyféle exkluzív eljárási módot és a két lézer hullámhosszát ötvözi úgy, hogy az eddig ismert leghatékonyabb, műtét nélküli módon, fájdalommentesen érje el a kívánt hatásokat. A Fotona 4D™ face lifting egymást erősítő lépései során nincs szükség érzéstelenítésre, vagy altatásra.

Tekintse meg a kezelést bemutató videót:

 • AgePrevent arckondicionáló kezelés 
  1 kezelés ajánlott, ára: 150 000 Ft / kezelés / 1 óra időtartam - 2 lépés / kezelés

Ismerje meg exkluzív ambuláns kényelmi programunkat!

Ez a kezelés évente egy alkalommal javasolt a bőr kollagén állományának megőrzése és feszesebbé tétele céljából. Mindenféle bőrtípusra és bőrtónusra alkalmazható csekély felépülési idővel.

A korábbi bőrmegújító kezelések a bőrfelület teljes területére koncentráltak, ha öregedett, ha nem. A TwinLight® szakaszos megújító kezelési eljárása csak a kívánt hibákat célozza meg a bőrön, érintetlenül hagyva a körülötte lévő egészséges bőrt. A lézer hője serkenti az új kollagén képződését, és a kezelt terület körüli egészséges bőrben gyorsítja a megújulás folyamatát.

A kezelés egy 2 lépéses eljárás, amely növeli a bőr rugalmasságát és egy frissebb, egészségesebb kinézetet biztosít. A Fotona TwinLight® lézersugár mélyreható hőhatása segít feszesebbé tenni a bőrt, míg az Er:YAG sugara segít az újabb és feszesebb hámréteg képzésében.

Évenkénti 1x kezeléssel megelőzhető a bőr öregedési folyamata, hiszen egyszerűbb a még ránctalan bőr feszesítésével a kollagén állomány megújítása, mint a már meglévő ráncok kezelése.

A kezelés során az első lépés a feszesítés:
A lézersugár egyszer végigmegy a felületen, és a mélyebb bőrrétegeket felmelegítve okozza a leghatékonyabb feszesítő hatást a kezelt területen.

Második lépés - szakaszos terápia:
A régi, elhasznált hámréteget Er:YAG ún. frakcionált lézer sugár segítségével kezeli. Az eltávolított mikro-hámcsatornákat egy újabb, feszesebb és egészségesebb szövet fogja pótolni, ahogy az új hámréteg növekszik.

Újdonság a zsírbontásban - műtéti beavatkozás nélküli lézeres zsírbontó eljárás

 • Tightsculpting lézeres zsírbontás a teljes has bőrfelületén (javasolt kezelésszám: 2 alkalom)
  1 kezelés ára: 150 000 Ft  / kezelés / 2 lépés / kezelés
  1. Lépés - zsírsejtek melegítése
  2. Lépés - feszesítés
 • Terhességi csíkok Ryag lézeres kezelése: 1 kezelés ára: 100 000 Ft (javasolt kezelésszám: 1 db)


Az Nd:YAG lézer kezelés során egy speciális hűtőfejnek köszönhetően fájdalommentesen végezhetjük a beavatkozást. A kezelőfejbe épített infra érzékelő mutatja meg a kezelendő terület hőfokát 10 mm mélyen. A kezelt területen a mélyben lévő zsírsejteket 45 fokra melegítjük fel 3 percen át. Ettől a hőhatástól a zsírsejtek 60-70% a elhal, és 10 nap alatt felszívódik.

Második lépésben az Er:YAG kezeléssel feszesítjuk a kezelés feletti felszíni hámot.
A kezelés többszöri alkalmazása javasolt, (a fenti ár 3 kezelést tartalmaz) minimum 10 nap szünettel a kezelések között. A zsírbontó hatás centiméterekben is mérhető!

Tekintse meg a kezelést bemutató videót:

Körömgomba kezelés - 10 ujj kézen vagy lábon: 30 000 Ft / alkalom (javasolt kezelési mennyiség: 1 alkalom)

Ambuláns vendégek - szállás igény nélkül

Kezeléseink természetesen ambuláns vendégek számára is igénybe vehetők, Önnek nem szükséges több napra a megszokott életviteléből kiszakadnia.
Fontosnak tartjuk azonban a pozitív lelki ráhangolódás lehetőségét, így a kezelés napját szeretnénk élménnyé varázsolni.

E szellemiség jegyében ambuláns vendégeink és partnerük részére exkluzív lézer programmal készülünk.

Exkluzív lézer program az Ön kényelméért

 

Időpontfoglalás: 06 83 501 190 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérdése van? Forduljon kollégáinkhoz bizalommal:

...
 

A kezelésekről részletesebb információt a www.intimlaser.eu oldalon talál!

Vitalium laser centre

Kényelmi szolgáltatások: szobahasználat, főétkezés Ön és partnere részére, wellness használat, kávé és sütemény bárunkban...

 
Minden érdekel, ami előadóművészet - Nagy Sándorral beszélgettünk
Gasztroshow Sztárokkal családi programunk vendégével, Nagy Sándor színművésszel, az Adagio együttes egykori tagjával beszélgettünk. Szereti a főzést é...
Az élet szép, élvezd! – interjú Hegyi Barbarával
A Gasztroshow újabb meghívott vendégével, a méltán híres és elismert Hegyi Barbara művésznővel beszélgettünk - szó szerint két főzés között.
Újabb- és újabb kihívások bűvöletében - beszélgetés Józan László színművésszel
Józan Lászlóval könnyű beszélgetni. Kedves, közvetlen, hamar meg lehet találni vele a közös hangot. Többször járt már nálunk, igazi törzsvendég, most ...

Kövessen minket

E-mail Facebook Google+ Twitter Tripadvisor Holiday check Instagram Youtube

Az év szállodája díjTripadvisorLyoness Hotel stars rara www.tuv.com