Válasszon időpontot a pihenésre!

Kényeztető kezelések

A keleti földrész több ezer éves - filozófiai és tapasztalati úton kialakított - közérzetjavító, egészségmegőrző, gyógyító módszereinek összessége. Az embert a test, a szellem és a lélek harmonikus egységének tekinti.

Alternatív masszázsterápia - Vitalium Medical Wellness Centrum

A testmasszázsnak tartós hatása van testi és lelki egészségünkre, általános közérzetünkre. Javítja a vérkeringést, lazítja az izmokat, felszabadítja az izületek mozgását, előnyös az emésztésre és a vérellátásra, aktiválja a nyirokrendszert, s mindez elősegíti a salakanyagok eltávolítását.
A masszázs során rengeteg energia szabadulhat fel, amelyet addig a feszültség blokád alatt tartott.
A masszázsnak különféle fajtái vannak, amelyekkel célzottan más-más hatásokat érhetünk el.
Fontos, hogy a vendég lazítson, figyelme a masszőr munkájára irányuljon, miközben a masszőrnek is összpontosítania kell, s őszinte figyelemmel kell kísérnie a masszázs folyamatát.

Néhány példa ajánlatunkból:

Thai masszázs:
Bangkokból ered, a Wat - Pho templom komplexumából. Alapelve: 'szábáj, szábáj' azt jelenti, hogy érezd jól magad. Sokoldalú masszázs, így nem csak az izmokra, hanem az energiát harmonizáló vonalakra, s pontokra is hat. Relaxáló, feszültség- és fájdalomcsökkentő hatásával jótékony közérzetjavító kezelés.

Yumeiho masszázs:
Az egész testre kiterjedő, a meridiánok mentén végzett nyomó- gyúró masszázstechnika, amely az izületek mobilizálásával egészül ki. Javítja a tartáshibákat, enyhíti a csont- és izomrendszeri fájdalmakat, valamint jó hatással van a belső szervek működésére is. Testileg lelkileg harmonizál.

Kínai fejmasszázs:
A fejen lévő akupresszúrás pontok masszírozásával hatunk helyileg és az egész szervezetre. A masszázs hatására más - más reakció alakulhat ki. Általában teljes ellazulás vagy elalvás, más esetekben teljes felfrissülés, felénlénkülés. Hatásos fejfáfás, migrén kezelésére.

Talpreflexzóna masszázs:
Az emberi test szerveinek talpon lévő zónáin keresztül hatni lehet azok működésére. A reflexzóna masszázzsal javítani lehet a véráramlást és az egyes szervek regenerációját.

Megtekintem a hévízi Hotel Európa fit - Vitalium Health and Beauty árlistáját

 

Lépjen be a Sothys világába - Vitalium Beauty

Sothys... A finom érzések és az érzékiség világa.
Egy legendás név, amely szakértelmet és tekintélyt jelent a bőrápolásban. Termékei magukban hordozzák a finomság, a természet és az eredményesség kombinációját.
Ne szalassza el az egyedülálló élményt, amelyet a kényeztető testkezelések alkalmával élhet át!
A kiváló szakemberek által végzett kifinomult eljárások és az egyedi, saját fejlesztésű hatóanyagok kombinációjával a Sothys kezelések már az első alkalommal is jól látható, hosszantartó eredményeket biztosítanak.

Néhány példa ajánlatunkból:

Méregtelenítő egésztest kezelés 60' Sothys
A méregtelenítő kezelés során először eltávolítjuk a testfelszínen megrekedt, elhalt hámsejteket, majd az iszappakolás segítségével felgyorsítjuk a méreganyagok kiürítését a szervezetből. Így a bőr bársonyos puhaságú és egészséges lesz már egyetlen kezelés után is. A kezelés ideálisan előkészíti a bőrt minden speciális kezelési kúrára.

Lime-pacsuli gourmand testkezelés (50’) Sothys
Egésztest peeling cukorpeelinggel, kényeztető masszázs gyümölcsös szirupos krémmel.

Lávaköves masszázs 60'
Egyedülálló, természetes kezelés, amely különleges élményt nyújt mind a test, mind a lélek számára. A forró köveknek izomlazító hatása van, segítségével elérhetjük a test optimális egyensúlyát, amelynek természetes gyógyító hatása kellemes közérzetet biztosít.

Megtekintem a hévízi Hotel Európa fit - Vitalium Health and Beauty árlistáját

Ajánlatkérés

Ajándékutalvány a Hotel Európa fitbe Hévízre

Lepje meg szeretteit feltöltődéssel, hévízi kikapcsolódással... Értékutalványaink, és kedvezményes csomagajánlataink könnyen és gyorsan megvásárolhatóak...

 
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Az élet szép, élvezd! – interjú Hegyi Barbarával
A Gasztroshow újabb meghívott vendégével, a méltán híres és elismert Hegyi Barbara művésznővel beszélgettünk - szó szerint két főzés között.
Újabb- és újabb kihívások bűvöletében - beszélgetés Józan László színművésszel
Józan Lászlóval könnyű beszélgetni. Kedves, közvetlen, hamar meg lehet találni vele a közös hangot. Többször járt már nálunk, igazi törzsvendég, most ...
20 éve a pályán - interjú Völgyesi Gabival, a Unique énekesnőjével
Idén nyáron már másodszor látogatott el hozzánk Völgyesi Gabi családjával. Korábban a Gasztroshow egyik meghívott vendégeként, ezúttal pedig mint a na...

Kövessen minket

E-mail Facebook Google+ Twitter Tripadvisor Holiday check Instagram Youtube

Az év szállodája díjTripadvisorLyoness Hotel stars rara www.tuv.com