Válasszon időpontot a pihenésre!

A szállodánk fizioterápiás részlegén nemcsak a gyógyulni, hanem az egészségüket megőrizni, relaxálni, feltöltődni vágyókat is várjuk. A hévizi kúra hatása komplex, amelyben egyaránt fontos a szerepe a víz hőfokának, kémiai összetételének, az iszapnak, a levegőnek, az éghajlatnak és a kiegészítő kezeléseknek. Az egyénre szabott terápiát szállodánk szakorvosai állítják össze, a vendég panaszai és általános állapotát figyelembe véve. A hévízi kúrát elsősorban mozgásszervi panaszokban szenvedőknek, illetve ezeket a panaszokat megelőzni vágyóknak ajánljuk.

Főorvosasszonyunk Dr. Moll Veronika szívesen válaszol kérdéseire a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Szállodánk a nyitás óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a hévízi gyógyvízre épülő kúra- és wellness szolgáltatásait folyamatosan fejlessze. Ennek jegyében 2007-ben új köntösbe öltöztettük kúratermékünket, és bevezettük medical wellness ajánlatainkat.

Medical Wellness és Vitalium


A medical wellness tradicionálisan az egészséges életvitel módszereit kombinálja a gyógyászati tevékenységekkel, amely megtalálható újjávarázsolt Vitalium Medical Wellness Centrumunkban. Tulajdonképpen, orvosilag ellenőrzött wellness program, amely a hagyományos gyógymódtól abban is eltér, hogy esetében mindig az egyén áll a központban, valamint a prevenció meghatározó jellegű.
A medical wellnessnek kínálata a gyógyvizes kezelésektől kezdve a thalassoterápián át egészen a különböző sportszolgáltatásokig olyan gazdag, hogy már-már nehéz áttekinteni, nehéz eldönteni, mi is az, ami igazán fontos egészségünk megőrzése érdekében. A Német Wellness Szövetség ezért megkezdte a szolgáltatásra vonatkozó minőségi színvonal és a minimális követelményszintek kitűzését, és ezek ellenőrzését a szolgáltatóhelyeken.

Gyógy-wellness tanusítvány


Szállodánk 2007. novemberében elnyerte a Német Medical Wellness Szövetség és a TÜV Rheinland Group által kidolgozott, nemzetközileg elismert minőségbiztosítási rendszer 'medical wellness', azaz gyógy-wellness tanúsítványát, mely szavatolja, hogy a Hotel Európa fit**** szállodában a vendég a gyógyüdülés első napjától az utolsóig ellenőrzött, minőségi szolgáltatást kap.
Ajánlataink között már megtalálhatók medical wellness csomagjaink, melyekről bővebb információt honlapunkon olvashatnak.A medical wellness szellemében térítésmentesen kérhet minden szállóvendégünk személyre szabott táplálkozási tanácsokat dietetikusunktól.

Ajánlatkérés
Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket

E-mail Facebook Google+ Twitter Tripadvisor Holiday check Instagram Youtube

Az év szállodája díjTripadvisorLyoness Hotel stars rara www.tuv.com