Válasszon időpontot a pihenésre!

Hírek, újdonságok Hévízen és a hévízi Hotel Európa fit szállodában

Az idei nyár újdonságokkal teli programkínálattal várja a vendégeket a hévízi Európafitben. Egyik legnépszerűbb program az egész család számára szóló egynapos robotépítő tanfolyam, igazi XXI. századi kikapcsolódás, ahol szülő és gyermek együtt élvezheti és tanulhatja élménydús környezetben a modern technológia adta lehetőségeket.

Időpontok

A robotépítő program időpontjai: július 20., 27., augusztus 3., 10., 17-én szombati napokon egész nap* térítés ellenében a Robotépítők Magyarországi Egyesülete vezetésével.
A nap egy kis elméleti oktatással indul, ami a robotika alapjait hivatott megismertetni. A programhoz semmilyen előképzettségre nincs szükség, így az elméleti oldalon sem várható olyan mély tartalom, ami elriasztaná a fiatalabb vagy épp az idősebb érdeklődőket.  


Az elméletet gyakorlat követi, gondos útmutatás alapján egy rajzolórobot kerül összeszerelésre az egész család közreműködésében. Az összeszerelést követi a programozás, csodálatos rajzokat készíthet első saját robotunk, a saját programozó útmutatások alapján. A részvétel 10 éves kor felett ajánlott, itt már a program főszereplője a gyermek lehet, a család többi tagja pedig segítheti-támogathatja, és élvezheti a közös időtöltést.

Itt lesz R2-D2 is!

A nap nemcsak a munkát takarja, érdekes szenzorokat, robotos játékok is hoznak a szervezők: kézmozgás figyelőt, összpontosítás mérőt, és más izgalmas robotos játékokat.A részvételi díj: 25 000 Ft / robot, azaz egy robotot többen építhetnek, egy résztvevő 3 fő kísérőt hozhat magával (számukra a részvétel ingyenes), így az egész család részt vehet a programon (max. 4 fő).
Az elkészített rajzoló robot megvásárolható, ára: 22.000 Ft, a vételár része a robothoz kapcsolódó összeszerelési és programozási útmutató.
A részvételhez saját laptop ajánlott, ha ez nem megoldható, akkor előzetes egyeztetést követően kölcsönkészülék biztosítható.

*(egész nap ebédszünettel, az ebédet nem tartalmazza a részvételi díj)

Tovább a foglalásra

A foglalás során válassza ki az Önnek megfelelő dátumot, a részvétel feltétele, hogy az adott napokon (július 20., 27., augusztus 3., 10., 17-én szombati napok) Önök lakó vendégek legyenek, tehát a szombat se érkezési, se elutazási nap ne legyen. A foglalási folyamatban a szállás félpanzióval ajánlatot választva Önök látják, hogy az Önök tartózkodása mennyibe kerül, majd a folyamat következő lépéseként tudják jelölni, hogy részt kívánnak-e venni a programon. Amennyiben igen, úgy kérjük jelöljék, hogy hány robotot kívánnak összeszerelni, és ezután véglegesíthető a foglalás.

Irány a dátumválasztó

Kollégáink készséggel segítenek telefonon vagy e-mailen az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a +36 83 501-149-es telefonszámon

 

Ajánlatkérés

Ajándékutalvány a Hotel Európa fitbe Hévízre

Lepje meg szeretteit feltöltődéssel, hévízi kikapcsolódással... Értékutalványaink, és kedvezményes csomagajánlataink könnyen és gyorsan megvásárolhatóak...

 
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Van fontosabb... maradj otthon!
Nehéz helyzet és még nehezebb döntések elé állította a turizmust a koronavírus. Szállodaként szeretnénk példamutatóan viselkedni, és a Vendégeinket és...
Törekedjen a biztonságra - szabadidős utazás vírusveszély idején
Az idei első félévben aggodalommal telve nézi a világ a nemzetközi egészségügyi helyzetet, az emberek próbálnak lavírozni a média keltette pánikhangul...
Márciusi hétvégék az egészség jegyében
Már nagyon várjuk a márciust, az év első tavaszi hónapját, amikor újjáéled a természet, és érezhetően hosszabban van világos. Remek hétvégi programokk...

Kövessen minket

E-mail Facebook Google+ Twitter Tripadvisor Holiday check Instagram Youtube

Az év szállodája díjTripadvisorLyoness Hotel stars rara www.tuv.com