A tortalaphoz a kukoricapelyhet elmorzsoljuk, a fehér csokit felolvasztjuk, a kukoricapehellyel összekeverjük. A keverék 2/3-t egy 28 cm átmérőjű, sütőpapírral bélelt tortaformába tesszük és jól lenyomkodjuk. A fennmaradt keveréket sütőpapírra kb. 0,5 cm vastagon lekenjük, és megvárjuk míg megszilárdul.
A töltelékhez az epret megmossuk, a cukorral, a fahéjjal és a narancslével felforraljuk és puhára pároljuk. A pudingport a zselatinnal összekeverjük és az epres masszához adjuk. Ha már langyosra hűlt egyenletesen rákenjük a tortalapra és kihűtjük. A tetejéhez a tejszínt a vaníliával kemény habbá verjük és belekeverjük a mascarpone sajtot. Ezt a már teljesen kihűlt epermasszára kenjük. A kukoricapehely lapot fűrészkéssel a kívánt alakúra vágjuk és a torta tetejére helyezzük.
Jó étvágyat kívánunk!