Válasszon időpontot a pihenésre!

Kiváló kezekben...


Horkolás elleni kezelés

Az éjszakai horkolás népbetegség, amely a felnőtt lakosság több mint felét érinti, a probléma azonban orvosolható! Fül-orr-gégészünk: Dr. Tóth Zoltán a Fotona Nightlase Twinlight 2D kezelést végzi Vitalium Laser Központunkban.

Dr. Tóth Zoltán - fül-orr-gégész.

2013-ban a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerezett orvosi diplomát. Dolgozott a Zala Megyei Szent Rafael Kórház, valamint a nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház Fül-orr-gégészeti osztályán. Fél évet töltött a Pécsi Fül-orr-gégegyógyászati és Fej-Nyaksebészeti Klinikán. Szakvizsgáját kiváló eredménnyel tette le Fül-orr-gégegyógyászatból.
Érdeklődési köre középpontjában a középfülsebészet, az endoszkópos orrmelléküreg-sebészet, és a horkolásgátló sebészi beavatkozások állnak. Két gyermek édesapja.

Halk Éjszaka program - FOTONA NightLase Twinlight 2D kezelés (3 alkalom x 20')  300 000 Ft

A FOTONA NightLase Twinlight 2D egy sebészi beavatkozás nélküli, gyors, soft lézerkezelés, melynek segítségével javítható a beteg alvásminősége. Ez a kezelés egy felszíni hámsérülés nélküli Er:YAG és ND:YAG kettős lézer kezeléssel fény használatának segítségével csökkentheti az alvás közbeni légzéskimaradást, illetve mérsékli vagy teljesen megszünteti a horkolást.

A kezelés gyakorlatilag fájdalommentes, érzéstelenítésre nincs szükség. A beavatkozást követő napon a beteg enyhe torokfájást tapasztalhat. A lézerfény felmelegíti a lágy szájpad és a garat környéki nyálkahártyát, ezek összehúzódnak, a horkolási hang csökken, és megszűnhet a légvétel kimaradása is.
Az első kezelés után 45-60%, a második kezelés után 70-90% közötti a javulás és a megelégedettség az eddig elvégzett tudományos vizsgálatok alapján. Teljesen objektív, a horkolást 100%-ban megszűntető eljárás nem létezik.

A teljes FOTONA NightLase Twinlight 2D kúra 3 különálló kezelésből áll 6 héten keresztül. A terápia szükség esetén megismételhető. Nem szükséges semmilyen kiegészítő eszköz viselése a kezelés közben, és nem jár kémiai beavatkozással. A terápia biztonságos, hatékony és egyszerű módja annak, hogy a beteg visszanyerje a nyugtató éjszakai pihenést, és a környezetét sem zavarja.

Kezelés időtartama: kb. 20 perc

Ellenjavallat: kifejezetten erős garatreflex, szájzár, illetve fényérzékenységet okozó gyógyszerek

A kezelés elvégzésének feltétele a páciens orrüregét, szájüregét, gégéjét és a garatot érintő részletes fül-orr-gégészeti szakvizsgálat megléte. A pontos diagnózis felállításában segít az alvásvizsgálati lelet megléte, így kiderül, hogy alvási apnoe súlyosbítja-e a horkolásos panaszokat.

Ambuláns vendégek - szállás igény nélkül

Kezeléseink természetesen ambuláns vendégek számára is igénybe vehetők, Önnek nem szükséges több napra a megszokott életviteléből kiszakadnia.
Fontosnak tartjuk azonban a pozitív lelki ráhangolódás lehetőségét, így a kezelés napját szeretnénk élménnyé varázsolni.

E szellemiség jegyében ambuláns vendégeink és partnerük részére exkluzív lézer programmal készülünk.

Exkluzív lézer program az Ön kényelméért

 

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal:

...
 

Időpontfoglalás: 06 83 501 190 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A kezelésekről részletesebb információt a www.intimlaser.eu oldalon talál!

Vitalium laser centre

Kényelmi szolgáltatások: szobahasználat, főétkezés Ön és partnere részére, wellness használat, kávé és sütemény bárunkban...

 
Van fontosabb... maradj otthon!
Nehéz helyzet és még nehezebb döntések elé állította a turizmust a koronavírus. Szállodaként szeretnénk példamutatóan viselkedni, és a Vendégeinket és...
Törekedjen a biztonságra - szabadidős utazás vírusveszély idején
Az idei első félévben aggodalommal telve nézi a világ a nemzetközi egészségügyi helyzetet, az emberek próbálnak lavírozni a média keltette pánikhangul...
Márciusi hétvégék az egészség jegyében
Már nagyon várjuk a márciust, az év első tavaszi hónapját, amikor újjáéled a természet, és érezhetően hosszabban van világos. Remek hétvégi programokk...

Kövessen minket

E-mail Facebook Google+ Twitter Tripadvisor Holiday check Instagram Youtube

Az év szállodája díjTripadvisorLyoness Hotel stars rara www.tuv.com