Válasszon időpontot a pihenésre!

Kiváló kezekben...


Horkolás elleni kezelés

Az éjszakai horkolás népbetegség, amely a felnőtt lakosság több mint felét érinti, a probléma azonban orvosolható! Fül-orr-gégészünk: Dr. Tóth Zoltán a Fotona Nightlase Twinlight 2D kezelést végzi Vitalium Laser Központunkban.

Dr. Tóth Zoltán - fül-orr-gégész.

2013-ban a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerezett orvosi diplomát. Dolgozott a Zala Megyei Szent Rafael Kórház, valamint a nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház Fül-orr-gégészeti osztályán. Fél évet töltött a Pécsi Fül-orr-gégegyógyászati és Fej-Nyaksebészeti Klinikán. Szakvizsgáját kiváló eredménnyel tette le Fül-orr-gégegyógyászatból.
Érdeklődési köre középpontjában a középfülsebészet, az endoszkópos orrmelléküreg-sebészet, és a horkolásgátló sebészi beavatkozások állnak. Két gyermek édesapja.

Halk Éjszaka program - FOTONA NightLase Twinlight 2D kezelés (3 alkalom x 20')  300 000 Ft

A FOTONA NightLase Twinlight 2D egy sebészi beavatkozás nélküli, gyors, soft lézerkezelés, melynek segítségével javítható a beteg alvásminősége. Ez a kezelés a felszíni Er:YAG lézer fény használatának segítségével csökkentheti az alvás közbeni légzéskimaradást, illetve mérsékli vagy teljesen megszünteti a horkolást.

A kezelés gyakorlatilag fájdalommentes, érzéstelenítésre nincs szükség. A beavatkozást követő napon a beteg enyhe torokfájást tapasztalhat. A lézerfény felmelegíti a lágy szájpad és a garat környéki nyálkahártyát, ezek összehúzódnak, a horkolási hang csökken, és megszűnhet a légvétel kimaradása is.
Az első kezelés után 45-60%, a második kezelés után 70-90% közötti a javulás és a megelégedettség az eddig elvégzett tudományos vizsgálatok alapján. Teljesen objektív, a horkolás okát 100%-ban kimutatni tudó eljárás nem létezik. Ritkán előfordulhat, hogy a kezelés ellenére egyáltalán nem tapasztalható javulás, ha a kiváltó okok között a lágyrészek ellazulása nem szerepel.

A teljes FOTONA NightLase Twinlight 2D kúra 3 különálló kezelésből áll 6 héten keresztül. A terápia szükség esetén megismételhető. Nem szükséges semmilyen kiegészítő eszköz viselése alvás közben, és nem jár kémiai beavatkozással. A terápia biztonságos, hatékony és egyszerű módja annak, hogy a beteg visszanyerje a nyugtató éjszakai pihenést, és a környezetét sem zavarja.

Kezelés időtartama: kb. 20 perc

Ellenjavallat: kifejezetten erős garatreflex, szájzár, illetve fényérzékenységet okozó gyógyszerek

A kezelés elvégzésének feltétele a páciens orrgaratát, szájüregét, gégéjét és a garatot érintő részletes fül-orr-gégészeti szakvizsgálat megléte.

Ambuláns vendégek - szállás igény nélkül

Kezeléseink természetesen ambuláns vendégek számára is igénybe vehetők, Önnek nem szükséges több napra a megszokott életviteléből kiszakadnia.
Fontosnak tartjuk azonban a pozitív lelki ráhangolódás lehetőségét, így a kezelés napját szeretnénk élménnyé varázsolni.

E szellemiség jegyében ambuláns vendégeink és partnerük részére exkluzív lézer programmal készülünk.

Exkluzív lézer program az Ön kényelméért

 

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal:

...
 

Időpontfoglalás: 06 83 501 190 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A kezelésekről részletesebb információt a www.intimlaser.eu oldalon talál!

Vitalium laser centre

Kényelmi szolgáltatások: szobahasználat, főétkezés Ön és partnere részére, wellness használat, kávé és sütemény bárunkban...

 
Újabb szakmai díjjal lettünk gazdagabbak
Idén is részt vettünk a Szállás.hu partnerünk által megrendezett évzáró Gálán, ahol a szakmai díj 2. helyezésével tüntették ki szállodánkat.
Mozgásra csábít megújult fitnesz termünk
Tágasabb... Elegánsabb... Kényelmesebb... Hívogatóbb... Kukkantson be megújult fitnesztermünkbe!
Minden érdekel, ami előadóművészet - Nagy Sándorral beszélgettünk
Gasztroshow Sztárokkal családi programunk vendégével, Nagy Sándor színművésszel, az Adagio együttes egykori tagjával beszélgettünk. Szereti a főzést é...

Kövessen minket

E-mail Facebook Google+ Twitter Tripadvisor Holiday check Instagram Youtube

Az év szállodája díjTripadvisorLyoness Hotel stars rara www.tuv.com