Válasszon időpontot a pihenésre!

 Nem foglalható napok

Kiváló kezekben

Nőgyógyászati kezelések - intimlézer program

A Fotona által fejlesztett Smooth™ technológia bevezetése forradalmi változásokat hozott az esztétikai nőgyógyászatban. Lehetővé vált az olyan nőgyógyászati problémák kezelése intimlézer megoldással, amelyek eddig csak műtéttel, vagy egyáltalán nem voltak gyógyíthatóak. Kérdése van? Szakorvosunk visszahívja, telefonon térítésmentes tájékoztatást nyújtunk. 

Dr. Regényi Péter - Vitalium Laser Centre orvos igazgató, szülész-nőgyógyász szakorvos, intimlézer specialista

30 éve dolgozik a Zala Megyei Kórház Szülészet-nőgyógyászati osztályán. Szakmai érdeklődése középpontjában az endoscopós nőgyógyászati sebészet (laparoscopia, hysteroscopia), ultrahang diagnosztika és a vizelettartási zavarok diagnosztikája és kezelése áll. 12 évig gyermek-nőgyógyászati szakrendelést is végzett.

Dr. Regényi Péter részletes önéletrajza

 

Vitalium Laser Centre nyújtotta szolgáltatások az Egészségkalauz műsorában Dombovári Vandával

A Vitalium Laser Centre nyújtotta kezelésekről az RTL Club Egészségkalauz műsora is hírt adott. Első adásukban az inkontinencia tüneteire kínál megoldási javaslatot, a második videó pedig az egyéb nőgyógyászati problémákra: például a tág hüvely szindrómára nyújtott megoldási lehetőséget mutatja be.

Az Egészségkalauz adásában az inkontinencia gyógyítása kerül bemutatásra Vitalium Laser Centrumunkban lézeres eljárással:

Dombovári Vanda az egyéb lézeres nőgyógyászati eljárásoknak jár utána Vitalium Lézerközpontunkban, tartsanak vele!

 


Intim megfiatalodás program intimlézer technikával


A klinikailag tesztelt, kidolgozott és kipróbált nőgyógyászati kezelés típusok a következők:

Hüvelyszűkítő kezelés

  • IntimaLase® kezelés (2 alkalom x 15’) * 350 000 Ft


Az ellazult hüvely szindróma kezelésére kifejlesztett Er:Yag lézer beavatkozás (hüvelyszűkítés), amely metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes. Kialakulásának okai között leggyakoribb a hüvelyi szülés során a hüvelyt ért tágító hatás, az örökletes kötőszöveti gyengeség és a természetes öregedés okozta kollagén rost csökkenés. A kezelés során a hüvelyfal újraépül, újra feszessé, rugalmassá válik. A hüvelyszűkítő kezelés után a párok elégedettsége minden várakozást felülmúlt.
Ismerje meg exkluzív ambuláns kényelmi programunkat!

Inkontinencia kezelés

  • InkontiLase® kezelés (2 alkalom x 15’) * 350 000 Ft


Vizelettartási zavarok, más néven inkontinencia (stressz és kevert) kezelésére, valamint kialakulásának megelőzésére kifejlesztett Er:Yag lézerkezelés. Vizelettartási zavarok esetén köhögéskor, tüsszentéskor, lépcsőn járáskor, futáskor, fizikai terheléskor vizeletvesztés jelentkezik. Az inkontinencia kezelés során előzőekben leírt módon a kollagén rostok újraképződése megerősíti, alátámasztja a hólyagalapot, kijavítva a megváltozott anatómiai helyeztet, ami a vizeletvesztéshez vezetett.
Ismerje meg exkluzív ambuláns kényelmi programunkat!

Hüvelyszárazság kezelése

  • RenovaLase® kezelés* (3 alkalom) 350 000 Ft


A változókor utáni hüvelyfal sorvadás, vékonyodás következményei az égő, viszkető érzés gyulladás nélkül, a hüvelyszárazság, és az ezzel járó intim érintkezés kerülése a fájdalom jelentkezése miatt. Az Er:Yag kezelés hatására a hüvelyfal kétszeresére visszavastagodik eredeti állapotának megfelelően, rugalmassága visszatér, és megszűnnek a fenti panaszok. A fájdalom eltűnésével újra aktívvá válhat az együttlét. A hüvelyszárazság érzése is csaknem 100 %-ban megszűnik.
Ismerje meg exkluzív ambuláns kényelmi programunkat!

Hüvelyfal süllyedés kezelése

  • ProlapLase® kezelés* (3 alkalom) 450 000 Ft

 

A hüvelyfalak süllyedésének Er:Yag lézer kezelése metszésmentesen történik, kihasználva a fenti technika hüvelyfal összehúzó és rugalmasságnövelő hatását. A hüvelyfal süllyedés II-IV. foka, melynél a süllyedt hüvelyfal meghaladja a hüvely bemenet síkját különösen megnehezíti az érintett páciensek napi életvitelét. A hüvelyplasztikával szemben a ProlapLase kezelés során a hüvelyfalból nem távolítunk el.
Ismerje meg exkluzív ambuláns kényelmi programunkat!

Méhszáj kezelés

  • Méhszáj Erb:Yag lézer kezelése magas kockázatú HPV fertőzöttség és méhnyak kóros hámelváltozásai esetén (1 alkalom) 60 000 Ft


A méhszáj felületének Er:Yag lézer kezelése a felszíni hám kezelése révén újra hámosítja, és vírusmentessé teszi a méhszáj nyálkahártyáját.

Kondiloma kezelés

  • Genitális HPV 6,11 okozta kondiloma kezelés a hüvelyen és külső genitáliákon 7500 Ft / db


Er:Yag lézer használatával fájdalommentesen kerülnek eltávolításra a HPV 6,11 törzsek okozta bőrkinövések, melyek nemi úton átadhatóak.

Méhszájseb kezelése

  • Méhszáj cervicalizációs jellegű elváltozásának kezelése (méhszájseb) (1 alkalom) 60 000 Ft


Jelenlétekor a fő panaszokat a fokozott váladékozás, vérzékeny hámfelület miatti vérezgetés okozza. A kezelés során új hámborítás alakul ki a kezelést követő 2. hónap végére.

Kisajak kisebbítés

  • Kisajak kisebbítés (1 alkalom) 210 000 Ft


Pindal-féle lézeres kisajak redukció: a kisajak kisebbítése történhet esztétikai okokból, vagy szexuális kontraktuskori becsípődés megelőzése céljából. Helyi érzéstelenítés után a Pindal-féle metodikát használva Er:Yag lézer alkalmazásával a kisajkak méretbeli csökkentését végezzük el hagyományos sebészi technikák használata nélkül, varrás mentesen, amelyet a lézerrel történő vágás és vérzéscsillapítás tesz lehetővé. A gyógyulási szak jelentős mértékben lerövidül a hagyományos technikákkal végzett beavatkozáshoz képest, mindössze 10-14 napot vesz igénybe.

*Info! Két kezelés között 2-4 hét kihagyás javasolt. Nem igényel speciális előkészületet vagy utókezelést. Szexuális élet, ülőfürdő a kezelés után 3-7 napig nem javasolt, egyéb normál napi aktivitásához azonnal visszatérhet.

 

Ambuláns vendégek - szállás igény nélkül

Kezeléseink természetesen ambuláns vendégek számára is igénybe vehetők, Önnek nem szükséges több napra a megszokott életviteléből kiszakadnia.
Fontosnak tartjuk azonban a pozitív lelki ráhangolódás lehetőségét, így a kezelés napját szeretnénk élménnyé varázsolni.

E szellemiség jegyében ambuláns vendégeink és partnerük részére exkluzív lézer programmal készülünk.

Exkluzív lézer program az Ön kényelméért

 

Időpontfoglalás: 06 83 501 190 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérdése van? Forduljon kollégáinkhoz bizalommal, szakorvosunk visszahívja!

...

 

A kezelésekről részletesebb információt a www.intimlaser.eu oldalon talál!

 

Vitalium laser centre

Kényelmi szolgáltatások: szobahasználat, főétkezés Ön és partnere részére, wellness használat, kávé és sütemény bárunkban...

 
Iratkozzon fel hírlevelünkre
ÚJ! Gyermekmasszázs az Európafitben
A kényeztetés a gyermekeknek is jár, relaxáló 20 perces masszázsunk meglepetés ajándékkal elérhető.
Csapatépítő golfozás Zalacsányban
Szállodánk értékesítési részlege a napokban látogatást tett a Zala Springs Golf Resort 160 hektáros dimbes-dombos nemzetközi versenypályáján, Zalacsán...
A lézeres inkontinencia kezelésről: Kinek? Miért? Hogyan?
Hévízen a hagyományos gyógyászati kelezések mellett megjelentek új eljárások is, amelyek miatt érdemes a fürdőhelyre utazni. Szállodánkban az igen sok...
Nyári vakáció Hévízen
Érvényes: 2017.06.18 - 2017.09.03
Nyári vakáció már 5 éjszakától egészen két hétig. Szállás félpanzióval, medencék minden generációnak, gyermekanimáció...

Tovább az ajánlatra

Kövessen minket

E-mail Facebook Google+ Twitter Tripadvisor Holiday check Instagram Youtube

Az év szállodája díjTripadvisorLyoness Hotel stars rara www.tuv.com

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.