Válasszon időpontot a pihenésre!

Nőgyógyászati kezelések - intimlézer program

A Fotona által fejlesztett Smooth™ technológia bevezetése forradalmi változásokat hozott az esztétikai nőgyógyászatban. Lehetővé vált az olyan nőgyógyászati problémák kezelése intimlézer megoldással, amelyek eddig csak műtéttel, vagy egyáltalán nem voltak gyógyíthatóak. A Twinlight 3D kezelésekkel pedig lehetővé vált az eddiginél jóval eredményesebb kezelések végzése, 20x mélyebb hatással, egészen 10 mm mélységig történő rostszerkezet átalakítással. Kérdése van? Szakorvosunk visszahívja, telefonon térítésmentes tájékoztatást nyújtunk. Vitalium Laser Centrum: +36 83 501-190

Vitalium Laser Centre Covid-19 intézekdések

A lézer centrum az eddigi szigorú higiénés szabályokon felül az alábbi óvintézkedésekkel biztosítja a páciensek és a munkatársak egészségének megóvását: a diszpécser pultnál másfél méter távolságot kérünk tartani, a pultnál egy időben egy páciens (és kísérője) tartózkodhat. A kezelés igénybevétele előtt a páciens aláírásával igazolja, hogy nincs fertőzésre utaló panasza. A pultot, az orvosi rendelőt és a kezelő helyiséget folyamatosan fertőtlenítjük. Valamennyi munkatársunk maszkot visel.
Pácienseinket kérjük, hogy a kezelés időpontja előtt maximum 15 perccel korábban érkezzenek, hogy a diszpécser pultnál a torlódást elkerüljük. A kísérőket megkérjük, hogy a kezelés ideje alatt a kávézóban vagy a szálloda lobbyjában várakozzanak.

Az alábbiakban legnépszerűbb kezeléseink katalógusát találja, a linkek egyikére kattintva a megfelelő tartalomhoz ugrik az oldalon belül.

Vizelettartási zavarok kezelése

Stressz inkontinencia kezelése - IncontiLase Twinlight 3D

Késztetéses inkontinencia kezelése - IncontiLase Intra Twinlight 3D

Kevert inkontinencia kezelése - IncontiLase Extra Twinlight 3D

Hüvelyi problémák kezelése

Hüvelyszűkítő kezelés - IntimaLase Twinlight 3D

Hüvelyszárazság és változókori panaszok kezelése - RenovaLase

Hüvelyfal süllyedés kezelése - ProlapLase Twinlight 3D

Kisajak plasztika (intim korrekció) - Labioplastica

Kombinált kezelések


Új Twinlight kettős lézer technológia a nőgyógyászati intim lézer kezelésekben

A hévízi Európafit hotelben működő Vitalium Laser Centre vezette be Európában egyedülálló módon, és elsőként azokat a ND:YAG kezelésekkel kiegészített intim lézer kezeléseket, amelyeket Jorge E. Gaviria venezuelai nőgyógyász 3 év alatt fejlesztett ki a Fotona gyár kérésére. Ennek az új több lépéses kezelésnek segítségével az eddigi CO2 és Er:YAG lézer kezelésekhez képest hússzor mélyebben tudunk kötőszöveti rugalmasságot fokozó hatást elérni a felszíni hám sérülése nélkül!

Az intimlézer kezelés során az átadott energia olyan regenerációs folyamatokat indít be amelynek során a rugalmasságért felelős kollagénrostok fokozottan rövidülnek meg és számuk rövidebb idő alatt sokszorozódik meg. A Neodímium lézer FRAC3 és Piano módban adja a 3D-s hatást. Így nemcsak 500 Mikron mélységig, hanem 10 mm mélység alakulnak át a rostok, azaz 20 x mélyebb a hatás. A fent leírt hatás nem csak érezhető, de szövettani vizsgálatokkal is igazolt.Ezeket a 3D kezeléseket a vizelettartási zavaroknál (Incontilase Twinlight 3D), hüvelyszűkítő kezeléseknél (Intimalase Twinlight 3D),- és hüvelyfal süllyedés kezelésénél (Prolaplase Twinlight 3D) tudjuk alkalmazni. 


A klinikailag tesztelt, kidolgozott és kipróbált nőgyógyászati kezeléstípusok a következők:

ÚJ Fejezet a vizelettartási zavarok kezelésében a húgycső és 3D kezelés

ÚJ! Eljárás a késztetéses inkontinencia kezelésére

 • IncontiLase Intra Twinlight 3D kezelés 150 000 Ft / alkalom (javasolt kezelési mennyiség: 2-3 db)

A változókor ösztrogén hiányos állapota okozta a húgycső ellazulását és a húgycső belső záróizomzatának záró funkciójának csökkenését. Ezek az okok vizelettartási zavarokat okoznak. Ennek a problémának a megoldására egy olyan Er:Yag lézer kezelést végzünk, mely során egy 2 mm vékony húgycsőbe bevezetett lézer katéterrel kezeljük meg a adott terület ezt is fájdalommentesen. A kezelés hatására a húgycső körüli érhálózat újra megerősödik a jobb vérkeringés és oxigénellátás a sorvadt szöveteket regenerálja. A húgycsőben újra a megfelelő nyomás viszonyok alakulnak ki. ez az oka annak, hogy a kezeléssel a húgycső és a záróizom elégtelenség eseten is javulást tudunk elérni. Ez a kezelés kombinálható az eddig alkalmazott hüvely felőli Incontilase kezeléssel. Ehhez az Incontilase extra-nak nevezett kombinált kezeléshez még hozzá illeszthető a 3D kezelés is.

ÚJ! Eljárás a kevert inkontinencia kezelésére

 • IncontiLase Extra Twinlight 3D kezelés 185 000 Ft / alkalom (javasolt kezelési mennyiség: 2-3 db)

Kevert inkontinenciáról beszélünk, ha a stressz inkontinencia, valamint a késztetéses inkontinencia tünetei együttesen jelentkeznek. Az IncontiLase eljárással történő stressz inkontinencia kezelésében 3 éves tapasztalat birtokában bátran mondjuk, hogy az új kezeléskombinációval (IncontiLase + IncontiLase Intra) a vizelettartási zavarok teljes spektrumát tudjuk nagyfokú eredményességgel kezelni, és a hölgyeknek a régen várt pozitív életminőséget újra biztosítani.

Eljárás a stressz inkontinencia kezelésére

 • IncontiLase Twinlight 3D kezelés  150 000 Ft / alkalom (javasolt kezelési mennyiség: 2-3 db)


A stressz inkontinencia kezelésére, valamint kialakulásának megelőzésére kifejlesztett Er:Yag lézerkezelés. Vizelettartási zavarok esetén köhögéskor, tüsszentéskor, lépcsőn járáskor, futáskor, fizikai terheléskor vizeletvesztés jelentkezik. Az inkontinencia kezelés során előzőekben leírt módon a kollagén rostok újraképződése megerősíti, alátámasztja a hólyagalapot, kijavítva a megváltozott anatómiai helyeztet, ami a vizeletvesztéshez vezetett. E kezelés terén 3 éves gyakorlattal és nagy esetszámmal rendelkezünk, sok hölgynek visszaadva az önbizalmát és az egészségét.
Ismerje meg exkluzív ambuláns kényelmi programunkat!

Hüvelyszűkítő kezelés

 • IntimaLase Twinlight 3D kezelés 150 000 Ft / alkalom (javasolt kezelési mennyiség: 2-3 db)

Az ellazult hüvely szindróma kezelésére kifejlesztett Er:Yag lézer beavatkozás (hüvelyszűkítés), amely metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes. Kialakulásának okai között leggyakoribb a hüvelyi szülés során a hüvelyt ért tágító hatás, az örökletes kötőszöveti gyengeség és a természetes öregedés okozta kollagén rost csökkenés. A kezelés során a hüvelyfal újraépül, újra feszessé, rugalmassá válik. A hüvelyszűkítő kezelés után a párok elégedettsége minden várakozást felülmúlt.
Ismerje meg exkluzív ambuláns kényelmi programunkat!

Hüvelyszárazság kezelése

 • RenovaLase Twinlight 3D kezelés* 120 000 Ft / alkalom (javasolt kezelési mennyiség: 2-3 db)

A változókor utáni hüvelyfal sorvadás, vékonyodás következményei az égő, viszkető érzés gyulladás nélkül, a hüvelyszárazság, és az ezzel járó intim érintkezés kerülése a fájdalom jelentkezése miatt. Az Er:Yag kezelés hatására a hüvelyfal kétszeresére visszavastagodik eredeti állapotának megfelelően, rugalmassága visszatér, és megszűnnek a fenti panaszok. A fájdalom eltűnésével újra aktívvá válhat az együttlét. A hüvelyszárazság érzése is csaknem 100 %-ban megszűnik.
Ismerje meg exkluzív ambuláns kényelmi programunkat!

Hüvelyfal süllyedés kezelése

 • ProlapLase Twinlight 3D kezelés* 150 000 Ft / alkalom (javasolt kezelési mennyiség: 2-3 db)

A hüvelyfalak süllyedésének Er:Yag lézer kezelése metszésmentesen történik, kihasználva a fenti technika hüvelyfal összehúzó és rugalmasságnövelő hatását. A hüvelyfal süllyedés II-IV. foka, melynél a süllyedt hüvelyfal meghaladja a hüvely bemenet síkját különösen megnehezíti az érintett páciensek napi életvitelét. A hüvelyplasztikával szemben a ProlapLase kezelés során a hüvelyfalból nem távolítunk el.
Ismerje meg exkluzív ambuláns kényelmi programunkat!

Hüvely kondicionáló kezelés - ÚJ!

 • évenkénti állapotfenntartó feszesítő kezelés (1 alkalom) 150 000 Ft

Méhszáj kezelés

 • Méhszáj Erb:Yag lézer kezelése magas kockázatú HPV fertőzöttség és méhnyak kóros hámelváltozásai esetén 50 000 Ft (javasolt kezelési mennyiség 1-2 alkalom)


A méhszáj felületének Er:Yag lézer kezelése a felszíni hám kezelése révén újra hámosítja, és vírusmentessé teszi a méhszáj nyálkahártyáját.

Kondiloma kezelés

 • Genitális HPV 6,11 okozta kondiloma kezelés a hüvelyen és külső genitáliákon 7500 Ft / db


Er:Yag lézer használatával fájdalommentesen kerülnek eltávolításra a HPV 6,11 törzsek okozta bőrkinövések, melyek nemi úton átadhatóak.

Méhszájseb kezelése

 • Méhszáj cervicalizációs jellegű elváltozásának kezelése (méhszájseb) (1 alkalom) 60 000 Ft (javasolt kezelési mennyiség 1 alkalom)


Jelenlétekor a fő panaszokat a fokozott váladékozás, vérzékeny hámfelület miatti vérezgetés okozza. A kezelés során új hámborítás alakul ki a kezelést követő 2. hónap végére.

Kisajak kisebbítés

 • Kisajak kisebbítés (1 alkalom) 210 000 Ft


Egyik legsikeresebb kezelésünk a Pindal-féle lézeres kisajak redukció: a kisajak kisebbítése történhet esztétikai okokból, vagy szexuális kontraktuskori becsípődés megelőzése céljából. Helyi érzéstelenítés után a Pindal-féle metodikát használva Er:Yag lézer alkalmazásával a kisajkak méretbeli csökkentését végezzük el hagyományos sebészi technikák használata nélkül, varrás mentesen, amelyet a lézerrel történő vágás és vérzéscsillapítás tesz lehetővé. A gyógyulási szak jelentős mértékben lerövidül a hagyományos technikákkal végzett beavatkozáshoz képest, mindössze 10-14 napot vesz igénybe.

További információ, esetbemutatás

Hüvely- és gáttáji fájdalom kezelése - ÚJ!

 • hüvelyi és gáttáji fájdalom kezelése Nd:YAG+ Er:YAG lézerkezeléssel  60 000 Ft (javasolt kezelési mennyiség: 2 db)

Kisajak depigmentáció - ÚJ!

 • Kisajak depigmentáció kezelés (Er:YAG-FS01+Er:YAG R11 ultralight pill) lézerkezeléssel 125 000 Ft / alkalom (javasolt kezelési mennyiség: 2 db)

Kombinált kezeléseink - ÚJ!

Az alábbi kombinált kezeléseket kedvezményes áron biztosítjuk!

IncontiLase Extra Twinlight 3D + IntimaLase Twinlight 3D

 • Kevert inkontinencia kezelése és hüvelyszűkítő eljárás* 225 000 Ft /alkalom (1x hüvelyszűkítő és 1x inkontinencia kezelés, javasolt kezelési mennyiség: 2-3 alkalom)

IncontiLase Extra Twinlight 3D + RenovaLase

 • Kevert inkontinencia kezelése és hüvelyszárazság  és változókori panaszok kezelése* 225 000 Ft / alkalom (alkalmanként 1x hüvelyszárazság és 1x inkontinencia kezelés, javasolt kezelési mennyiség: 2-3 alkalom)

IntimaLase Twinlight 3D + RenovaLase

 • Hüvelyszűkítő kezelés és hüvelyszárazság és változókori panaszok kezelése* 225 000 Ft / alkalom (alkalmanként 1x hüvelyszűkítő és 1x hüvelyszárazság elleni kezelés, javasolt kezelési mennyiség: 2-3 alkalom)

Labioplastica+IntimaLase Twinlight 3D

 • Kisajak kisebbítés (intim korrekció) és hüvelyszűkítő kezelés* 500 000 Ft (javasolt kezelések száma: 1x kisajak kisebbítés és 1x hüvelyszűkítő kezelés, majd a második alkalommal 1x hüvelyszűkítő kezelés)

*Info! Két kezelés között 2-4 hét kihagyás javasolt. Nem igényel speciális előkészületet vagy utókezelést. Szexuális élet, ülőfürdő a kezelés után 3-7 napig nem javasolt, egyéb normál napi aktivitásához azonnal visszatérhet. 

Exkluzív ajándék ambuláns vendégeink részére

Kezeléseink természetesen ambuláns vendégek számára is igénybe vehetők, Önnek nem szükséges több napra a megszokott életviteléből kiszakadnia.
Fontosnak tartjuk azonban a pozitív lelki ráhangolódás lehetőségét, így a kezelés napját szeretnénk élménnyé varázsolni.

E szellemiség jegyében ambuláns vendégeink és partnerük részére exkluzív lézer programmal készülünk.

Exkluzív lézer program az Ön kényelméért

 

Időpontfoglalás: Vitalium Laser Centrum: +36 83 501-190 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérdése van? Forduljon kollégáinkhoz bizalommal, szakorvosunk visszahívja!

...

 

Dr. Regényi Péter - intimlézer specialista

Dr. Regényi Péter - Vitalium Laser Centre orvos igazgató, intimlézer specialista, szülész-nőgyógyász szakorvos,

2015-ben az országban elsőként kezdtem meg az intimlaser nőgyógyászati kezeléseket a hévízi Hotel Európa fit****-ben működő Vitalium Laser Centre-ben, amelynek egyben társtulajdonosa és orvos-igazgatója is vagyok.
A többéves tapasztalat igazolja, hogy eredményesen lehet e beavatkozásokkal kezelni az inkontinencia tüneteit, az ellazult hüvely szindrómát, és számos más intim problémát. A kezelések fájdalommentesek, és mivel a szervezet öngyógyító mechanizmusait indítják el, tartósak, mellékhatásuk nem ismert, a pozitív visszajelzések pedig önmagukért beszélnek.

Dr. Regényi Péter részletes önéletrajza

 

Vitalium Laser Centre nyújtotta szolgáltatások az Egészségkalauz műsorában Dombovári Vandával

A Vitalium Laser Centre nyújtotta kezelésekről az RTL Club Egészségkalauz műsora is hírt adott. Első adásukban az inkontinencia tüneteire kínál megoldási javaslatot, a második videó pedig az egyéb nőgyógyászati problémákra: például a tág hüvely szindrómára nyújtott megoldási lehetőséget mutatja be.

Az Egészségkalauz adásában az inkontinencia gyógyítása kerül bemutatásra Vitalium Laser Centrumunkban lézeres eljárással:

Dombovári Vanda az egyéb lézeres nőgyógyászati eljárásoknak jár utána Vitalium Lézerközpontunkban, tartsanak vele!

 

A kezelésekről részletesebb információt a www.intimlaser.eu oldalon talál!

 

Vitalium laser centre

Kényelmi szolgáltatások: szobahasználat, főétkezés Ön és partnere részére, wellness használat, kávé és sütemény bárunkban...

 
Visszajövünk!
Szállodánk szigorú higiénés előírásokat követve biztonságos környezetben várja Vendégeit. Ez alkalomból nyitási akcióval várjuk Vendégeinket!
Biztonsági Covid-19 intézkedések az újranyitás kapcsán
Az Európafitben mindig is törekedtünk arra, hogy vendégeink számára a legszínvonalasabb, értékadó szolgáltatásokat nyújtsuk. Most, amikor a Covid-19 v...
Színezd újra
Mindannyian már nagyon utaznánk, kimozdulnánk, mégis otthonunk bezártságában kell még egy ideig töltenünk a mindennapokat... Hozunk egy kis vidámságot...

Kövessen minket

E-mail Facebook Google+ Twitter Tripadvisor Holiday check Instagram Youtube

Az év szállodája díjTripadvisorLyoness Hotel stars rara www.tuv.com