Válasszon időpontot a pihenésre!

Kiváló kezekben

Nőgyógyászati kezelések - intimlézer program

A Fotona által fejlesztett Smooth™ technológia bevezetése forradalmi változásokat hozott az esztétikai nőgyógyászatban. Lehetővé vált az olyan nőgyógyászati problémák kezelése intimlézer megoldással, amelyek eddig csak műtéttel, vagy egyáltalán nem voltak gyógyíthatóak. Kérdése van? Szakorvosunk visszahívja, telefonon térítésmentes tájékoztatást nyújtunk. 

Dr. Regényi Péter - Vitalium Laser Centre orvos igazgató, szülész-nőgyógyász szakorvos, intimlézer specialista

30 éve dolgozik a Zala Megyei Kórház Szülészet-nőgyógyászati osztályán. Szakmai érdeklődése középpontjában az endoscopós nőgyógyászati sebészet (laparoscopia, hysteroscopia), ultrahang diagnosztika és a vizelettartási zavarok diagnosztikája és kezelése áll. 12 évig gyermek-nőgyógyászati szakrendelést is végzett.

Dr. Regényi Péter részletes önéletrajza

 

Vitalium Laser Centre nyújtotta szolgáltatások az Egészségkalauz műsorában Dombovári Vandával

A Vitalium Laser Centre nyújtotta kezelésekről az RTL Club Egészségkalauz műsora is hírt adott. Első adásukban az inkontinencia tüneteire kínál megoldási javaslatot, a második videó pedig az egyéb nőgyógyászati problémákra: például a tág hüvely szindrómára nyújtott megoldási lehetőséget mutatja be.

Az Egészségkalauz adásában az inkontinencia gyógyítása kerül bemutatásra Vitalium Laser Centrumunkban lézeres eljárással:

Dombovári Vanda az egyéb lézeres nőgyógyászati eljárásoknak jár utána Vitalium Lézerközpontunkban, tartsanak vele!

 


Intim megfiatalodás program intimlézer technikával


A klinikailag tesztelt, kidolgozott és kipróbált nőgyógyászati kezelés típusok a következők:

ÚJ! Eljárás a késztetéses inkontinencia kezelésére

 • IncontiLase Intra ® kezelés (2 alkalom x 15’) * 350 000 Ft

A vizelettartási zavarok 25-30 %-a a késztetéses inkontinencia témakörébe tartozik. Ilyenkor a hólyag befogadó kapacitásának csökkenése okozza a vizeletcsepegést: már kis mennyiségű vizelet is összehúzódásra készteti a hólyag izomzatát. Ha ehhez a húgycső belső záróizomzatának csökkent működése és a húgycső tónustalansága is társul, akkor a vizeletvesztés mértéke megnövekszik. Éjszaka akár 4-5-ször is el kell menni toalettre, de az inger néha olyan hirtelen jelentkezik, hogy előbb elfolyik a vizelet. Az IncontiLase intra egy speciális kezelőfejjel a húgycső tónustalanságát lehet kezelni, így az eddig kezelésre nem alkalmas vizelettartási gondokkal küszködő hölgyeknek is tudunk eredményes kezelést ajánlani.

ÚJ! Eljárás a kevert inkontinencia kezelésére

 • IncontiLase Extra ® kezelés (2 alkalom x 15’) * 450 000 Ft

Kevert inkontinenciáról beszélünk, ha a stressz inkontinencia, valamint a késztetéses inkontinencia tünetei együttesen jelentkeznek. Az IncontiLase eljárással történő stressz inkontinencia kezelésében 3 éves tapasztalat birtokában bátran mondjuk, hogy az új kezeléskombinációval (IncontiLase + IncontiLase Intra) a vizelettartási zavarok teljes spektrumát tudjuk nagyfokú eredményességgel kezelni, és a hölgyeknek a régen várt pozitív életminőséget újra biztosítani.

Eljárás a stressz inkontinencia kezelésére

 • IncontiLase® kezelés (2 alkalom x 15’) * 350 000 Ft


A stressz inkontinencia kezelésére, valamint kialakulásának megelőzésére kifejlesztett Er:Yag lézerkezelés. Vizelettartási zavarok esetén köhögéskor, tüsszentéskor, lépcsőn járáskor, futáskor, fizikai terheléskor vizeletvesztés jelentkezik. Az inkontinencia kezelés során előzőekben leírt módon a kollagén rostok újraképződése megerősíti, alátámasztja a hólyagalapot, kijavítva a megváltozott anatómiai helyeztet, ami a vizeletvesztéshez vezetett. E kezelés terén 3 éves gyakorlattal és nagy esetszámmal rendelkezünk, sok hölgynek visszaadva az önbizalmát és az egészségét.
Ismerje meg exkluzív ambuláns kényelmi programunkat!

Hüvelyszűkítő kezelés

 • IntimaLase® kezelés (2 alkalom x 15’) * 350 000 Ft


Az ellazult hüvely szindróma kezelésére kifejlesztett Er:Yag lézer beavatkozás (hüvelyszűkítés), amely metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes. Kialakulásának okai között leggyakoribb a hüvelyi szülés során a hüvelyt ért tágító hatás, az örökletes kötőszöveti gyengeség és a természetes öregedés okozta kollagén rost csökkenés. A kezelés során a hüvelyfal újraépül, újra feszessé, rugalmassá válik. A hüvelyszűkítő kezelés után a párok elégedettsége minden várakozást felülmúlt.
Ismerje meg exkluzív ambuláns kényelmi programunkat!

Hüvelyszárazság kezelése

 • RenovaLase® kezelés* (3 alkalom) 350 000 Ft


A változókor utáni hüvelyfal sorvadás, vékonyodás következményei az égő, viszkető érzés gyulladás nélkül, a hüvelyszárazság, és az ezzel járó intim érintkezés kerülése a fájdalom jelentkezése miatt. Az Er:Yag kezelés hatására a hüvelyfal kétszeresére visszavastagodik eredeti állapotának megfelelően, rugalmassága visszatér, és megszűnnek a fenti panaszok. A fájdalom eltűnésével újra aktívvá válhat az együttlét. A hüvelyszárazság érzése is csaknem 100 %-ban megszűnik.
Ismerje meg exkluzív ambuláns kényelmi programunkat!

Hüvelyfal süllyedés kezelése

 • ProlapLase® kezelés* (3 alkalom) 450 000 Ft

 

A hüvelyfalak süllyedésének Er:Yag lézer kezelése metszésmentesen történik, kihasználva a fenti technika hüvelyfal összehúzó és rugalmasságnövelő hatását. A hüvelyfal süllyedés II-IV. foka, melynél a süllyedt hüvelyfal meghaladja a hüvely bemenet síkját különösen megnehezíti az érintett páciensek napi életvitelét. A hüvelyplasztikával szemben a ProlapLase kezelés során a hüvelyfalból nem távolítunk el.
Ismerje meg exkluzív ambuláns kényelmi programunkat!

Hüvely kondicionáló kezelés - ÚJ!

 • évenkénti állapotfenntartó feszesítő kezelés (1 alkalom) 150 000 Ft

Méhszáj kezelés

 • Méhszáj Erb:Yag lézer kezelése magas kockázatú HPV fertőzöttség és méhnyak kóros hámelváltozásai esetén (1 alkalom) 60 000 Ft


A méhszáj felületének Er:Yag lézer kezelése a felszíni hám kezelése révén újra hámosítja, és vírusmentessé teszi a méhszáj nyálkahártyáját.

Kondiloma kezelés

 • Genitális HPV 6,11 okozta kondiloma kezelés a hüvelyen és külső genitáliákon 7500 Ft / db


Er:Yag lézer használatával fájdalommentesen kerülnek eltávolításra a HPV 6,11 törzsek okozta bőrkinövések, melyek nemi úton átadhatóak.

Méhszájseb kezelése

 • Méhszáj cervicalizációs jellegű elváltozásának kezelése (méhszájseb) (1 alkalom) 60 000 Ft


Jelenlétekor a fő panaszokat a fokozott váladékozás, vérzékeny hámfelület miatti vérezgetés okozza. A kezelés során új hámborítás alakul ki a kezelést követő 2. hónap végére.

Kisajak kisebbítés

 • Kisajak kisebbítés (1 alkalom) 210 000 Ft


Egyik legsikeresebb kezelésünk a Pindal-féle lézeres kisajak redukció: a kisajak kisebbítése történhet esztétikai okokból, vagy szexuális kontraktuskori becsípődés megelőzése céljából. Helyi érzéstelenítés után a Pindal-féle metodikát használva Er:Yag lézer alkalmazásával a kisajkak méretbeli csökkentését végezzük el hagyományos sebészi technikák használata nélkül, varrás mentesen, amelyet a lézerrel történő vágás és vérzéscsillapítás tesz lehetővé. A gyógyulási szak jelentős mértékben lerövidül a hagyományos technikákkal végzett beavatkozáshoz képest, mindössze 10-14 napot vesz igénybe.

További információ, esetbemutatás

Hüvely- és gáttáji fájdalom kezelése - ÚJ!

 • hüvelyi és gáttáji fájdalom kezelése Nd:YAG+ Er:YAG lézerkezeléssel (2 alkalom) 60 000 Ft

Kisajak depigmentáció - ÚJ!

 • Kisajak depigmentáció kezelés (Er:YAG-FS01+Er:YAG R11 ultralight pill) lézerkezeléssel (2 alkalom) 250 000 Ft

 

Kombinált kezeléseink - ÚJ!

Két kezelés együttes választása esetén a második kezelés árából 50% engedményt adunk! 

IncontiLase+IntimaLase

 • Inkontinencia és hüvelyszűkítő kezelés egyben* (2 alkalom) 525 000 Ft

IncontiLase+RenovaLase

 • Inkontinencia és hüvelyszárazság kezelése egyben* (2 alkalom) 525 000 Ft

IntimaLase+RenovaLase

 • Hüvelyszűkítő és hüvelyszárazság elleni kezelés egyben* (2 alkalom) 525 000 Ft

Labioplasztika+IntimaLase

 • Kisajak kisebbítés és hüvelyszűkítő kezelés egyben* (2 alkalom) 500 000 Ft

*Info! Két kezelés között 2-4 hét kihagyás javasolt. Nem igényel speciális előkészületet vagy utókezelést. Szexuális élet, ülőfürdő a kezelés után 3-7 napig nem javasolt, egyéb normál napi aktivitásához azonnal visszatérhet. 

Exkluzív ajándék ambuláns vendégeink részére

Kezeléseink természetesen ambuláns vendégek számára is igénybe vehetők, Önnek nem szükséges több napra a megszokott életviteléből kiszakadnia.
Fontosnak tartjuk azonban a pozitív lelki ráhangolódás lehetőségét, így a kezelés napját szeretnénk élménnyé varázsolni.

E szellemiség jegyében ambuláns vendégeink és partnerük részére exkluzív lézer programmal készülünk.

Exkluzív lézer program az Ön kényelméért

 

Időpontfoglalás: 06 83 501 190 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérdése van? Forduljon kollégáinkhoz bizalommal, szakorvosunk visszahívja!

...

 

A kezelésekről részletesebb információt a www.intimlaser.eu oldalon talál!

 

Ajánlatkérés

Vitalium laser centre

Kényelmi szolgáltatások: szobahasználat, főétkezés Ön és partnere részére, wellness használat, kávé és sütemény bárunkban...

 
Iratkozzon fel hírlevelünkre
„Wembley még vár rám” - Torres Dani járt Hévízen
A TV2 Sztárban sztár műsorának fellépői a hévízi Európafitben pihenik ki a fáradalmaikat. Legutóbb Torres Danit láthattuk vendégül, akivel volt szeren...
Figyeljen a lejáró SZÉP kártya egyenlegére!
Minden év elején érdemes megnézni, van-e a kártyánkon lejáró SZÉP kártya egyenleg, idén a 2017-es feltöltések járnak le 2019. május 31-ig.
Álmaimban Amerika... - Az Európafitben pihent Hien
A TV2 Sztárban Sztár műsorának fellépői a hévízi Európafitben pihenik ki a fáradalmaikat. Ez alkalomból Hient köszönthettük vendégeink között, akivel ...

Kövessen minket

E-mail Facebook Google+ Twitter Tripadvisor Holiday check Instagram Youtube

Az év szállodája díjTripadvisorLyoness Hotel stars rara www.tuv.com