Válasszon időpontot a pihenésre!

 Nem foglalható napok

Vitalium Beauty - Szépségintézet a Hotel Európa fit****superior-ban

Érezte már azt, hogy Ön egyedi és pótolhatatlan? Ha nem, mi segítünk felfedezni önmaga egyediségét.
Tudjuk, hogy az emberi szépség az évezredek óta alkalmazott külcsínyt díszítő technikák mellett a lélek szépségén múlik. Civilizációs ártalom, hogy ez utóbbira nincs idő, energia, néha igény sem. Pedig míg az előző pénz és szakmai tudás kérdése, az utóbbi csak szemléleten múlik.A test, a szellem és a lélek egységének hangsúlyozása divathullám áldozata lett, pedig az emberi lét egyik legfontosabb alapja. A Kelet ezen, több ezer éves tudását talán a magyar nyelvre lefordíthatatlan 'wellness' életmód képviseli a nyugati féltekén leginkább.
Ezért bátorítjuk Önt, hogy lapozgasson a Hotel Európa Fit honlapján, hiszen mi mindannyian azért dolgozunk, hogy egy újfajta, 'wellness' életérzéssel ajándékozzuk meg Önt.

Egyedi és pótolhatatlan

Mi, a Vitalium Beauty munkatársai úgy gondoljuk, hogy csapatunk egyedi és pótolhatatlan a magyar négycsillagos wellness szállodák szépségápolási kínálatában. Ha Ön már járt nálunk, tudja, miért. Ha még nem járt nálunk, bemutatkozásként álszerénység nélkül:
Önmagunkról: a szakma legjobbjaival dolgozunk együtt,hivatásként végezzük a munkánkat, nap mint nap magasabb szintre emeljük vendégeink és saját életminőségünket és vendégeinket úgy fogadjuk nálunk, mint a második otthonunkban.
Ha nem hiszi, látogasson el hozzánk. Legnagyobb erősségünk az emberi erőforrásokban rejlik. Mert Ön is egyedi és pótolhatatlan!

Mezoterápia

Mezoterápia Meso-Max Gold - tű nélküli mezoterápiás és színterápiás készülékkel: 2 Nobel díjas eljárás egy gépben, ahol az ultramodern és a hagyomány találkozik! A fényterápia természetes és egyedülálló módon aktiválja az emberi szervezet öngyógyító potenciálját.
A mezoterápia során speciálisan kezelt rádiófrekvenciával a sejtmembránon lévő csatornák megnyílnak, így a hatóanyagok 90 %-a a sejtekbe jut, és ott fejti ki hatását. A hatóanyagok összetétele megfelel a sejteket felépítő természetes alkotóelemeknek, tartósító-, illat-, és festékanyag mentesek. A bőrfiatalítás során főként hyaluronsavat és más ránctalanító komplexeket juttatunk hatóanyag-koktél formájában a sejtekbe.

Bőrfiatalítás és ráncfeltöltés egy lépésben!

Az életkor előrehaladtával a bőr fokozatosan elveszíti feszességét és rugalmasságát, így a finom vonalak ráncokká mélyülnek, és a bőr megereszkedetté válik. Próbálja ki Vitalium Beauty szépségintézetünk legújabb, forradalmi ránctalanító kezelését, amely felveszi a harcot a ráncok ellen és azonnal látható hatást eredményez!

MEZOFORTE MULTI LASER – Kombinált arckezelő készülék

  • egyedülálló, a legújabb technológiájú készülék
  • fájdalommentes, tű nélküli ránctalanítás és bőrfeszesítés
  • azonnali eredmény egyetlen kezelést követően
  • hatása felér egy injekciós arcfeltöltéssel, azonban egészségesebb és természetesebb

Rádiófrekvenciás arc- és nyakkezelés

A kezelés során a szövetek felmelegítésével és ezt követő lehűtésével a bőrön összehúzódás jelentkezik, amely jól látható feszesedést eredményez. Az arcbőr fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken, új, csodálatosan fiatalos ragyogást adva az arcnak.

Testünk ápolása és formában tartása ugyanolyan fontos, mint arcbőrünk szépsége! A rádiófrekvencia alkalmazása a testkezelések során napjaink leghatékonyabb alakformáló és feszesítő eljárásai közé tartozik, így kiváló a cellulit elleni harcban!

 

MEZOFORTE RF-TS – testkezelő készülék

  • egyedülálló, a legújabb technológiájú készülék
  • fájdalommentes
  • kiválóan kombinálható más kezeléseinkkel

Rádiófrekvenciás testkezelés

A kezelés során a mélyre hatoló rádiófrekvencia a zsírszövet sejtjeinek felmelegedését, a zsír feloldását eredményezi, így látványos alakformáló hatást érhetünk el. Cellulit esetén a kötőszövetben keletkezett hő eredményeként a bőrkisimító hatás kiválóan érvényesül.
A kezelést kúraszerűen javasoljuk, amelynek során ajánlott a napi 3 liter folyadékbevitel!
A salakanyagok eltávozásának fokozására pedig a szaunázást javasoljuk!


Legyen a vendégünk, fiatalodjon testben, lélekben!

Megnézem a Vitalium Beauty - szépségintézet kínálatát

Ajánlatkérés

Gyermekanimáció a Hotel Európa fitben Hévízen

Lepje meg szeretteit feltöltődéssel, hévízi kikapcsolódással... Értékutalványaink, és kedvezményes csomagajánlataink könnyen és gyorsan megvásárolhatóak...

 
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Dr. Moll Veronika - reumatológus-fizioterápiás szakorvos
Bemutatjuk orvosainkat. Moll doktornő a szálloda nyitása óta segíti hozzá mozgásszervi problémáktól szenvedő vendégeinket a gyógyuláshoz...
Dr. Kása Ágnes - reumatológus-fizioterápiás és akupunktúrás szakorvos
Bemutatjuk orvosainkat. Kása doktornő 2008 óta a hévízi Hotel Európa fit****superior orvosa. A hagyományos hévízi kúrakezeléseket lézerterápiával segí...
Black Friday 2017
Hazánkban is hagyomány az Amerikából útjára induló Black Friday, novemberben mindenki a cégek legjobb ajánlatára vár. Az Európafit idén is csatlakozik...
Szilveszter a hévízi Európafitben
Érvényes: 2017.12.29 - 2018.01.03
Gálavacsora all inclusive italfogyasztással, Sztárfellépő: Szabó Ádám, tüzijáték és tombolasorsolás, zenés-táncos műsorok...

Tovább az ajánlatra

Kövessen minket

E-mail Facebook Google+ Twitter Tripadvisor Holiday check Instagram Youtube

Az év szállodája díjTripadvisorLyoness Hotel stars rara www.tuv.com

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.