Válasszon időpontot a pihenésre!

Vitalium Beauty - Szépségintézet a Hotel Európa fit****-ben

Érezte már azt, hogy Ön egyedi és pótolhatatlan? Ha nem, mi segítünk felfedezni önmaga egyediségét.
Tudjuk, hogy az emberi szépség az évezredek óta alkalmazott külcsínyt díszítő technikák mellett a lélek szépségén múlik. Civilizációs ártalom, hogy ez utóbbira nincs idő, energia, néha igény sem. Pedig míg az előző pénz és szakmai tudás kérdése, az utóbbi csak szemléleten múlik.A test, a szellem és a lélek egységének hangsúlyozása divathullám áldozata lett, pedig az emberi lét egyik legfontosabb alapja. A Kelet ezen, több ezer éves tudását talán a magyar nyelvre lefordíthatatlan 'wellness' életmód képviseli a nyugati féltekén leginkább.
Ezért bátorítjuk Önt, hogy lapozgasson a Hotel Európa Fit honlapján, hiszen mi mindannyian azért dolgozunk, hogy egy újfajta, 'wellness' életérzéssel ajándékozzuk meg Önt.

Egyedi és pótolhatatlan

Mi, a Vitalium Beauty munkatársai úgy gondoljuk, hogy csapatunk egyedi és pótolhatatlan a magyar négycsillagos wellness szállodák szépségápolási kínálatában. Ha Ön már járt nálunk, tudja, miért. Ha még nem járt nálunk, bemutatkozásként álszerénység nélkül:
Önmagunkról: a szakma legjobbjaival dolgozunk együtt,hivatásként végezzük a munkánkat, nap mint nap magasabb szintre emeljük vendégeink és saját életminőségünket és vendégeinket úgy fogadjuk nálunk, mint a második otthonunkban.
Ha nem hiszi, látogasson el hozzánk. Legnagyobb erősségünk az emberi erőforrásokban rejlik. Mert Ön is egyedi és pótolhatatlan!

Mezoterápia

Mezoterápia Meso-Max Gold - tű nélküli mezoterápiás és színterápiás készülékkel: 2 Nobel díjas eljárás egy gépben, ahol az ultramodern és a hagyomány találkozik! A fényterápia természetes és egyedülálló módon aktiválja az emberi szervezet öngyógyító potenciálját.
A mezoterápia során speciálisan kezelt rádiófrekvenciával a sejtmembránon lévő csatornák megnyílnak, így a hatóanyagok 90 %-a a sejtekbe jut, és ott fejti ki hatását. A hatóanyagok összetétele megfelel a sejteket felépítő természetes alkotóelemeknek, tartósító-, illat-, és festékanyag mentesek. A bőrfiatalítás során főként hyaluronsavat és más ránctalanító komplexeket juttatunk hatóanyag-koktél formájában a sejtekbe.

Bőrfiatalítás és ráncfeltöltés egy lépésben!

Az életkor előrehaladtával a bőr fokozatosan elveszíti feszességét és rugalmasságát, így a finom vonalak ráncokká mélyülnek, és a bőr megereszkedetté válik. Próbálja ki Vitalium Beauty szépségintézetünk legújabb, forradalmi ránctalanító kezelését, amely felveszi a harcot a ráncok ellen és azonnal látható hatást eredményez!

MEZOFORTE MULTI LASER – Kombinált arckezelő készülék

  • egyedülálló, a legújabb technológiájú készülék
  • fájdalommentes, tű nélküli ránctalanítás és bőrfeszesítés
  • azonnali eredmény egyetlen kezelést követően
  • hatása felér egy injekciós arcfeltöltéssel, azonban egészségesebb és természetesebb

Rádiófrekvenciás arc- és nyakkezelés

A kezelés során a szövetek felmelegítésével és ezt követő lehűtésével a bőrön összehúzódás jelentkezik, amely jól látható feszesedést eredményez. Az arcbőr fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken, új, csodálatosan fiatalos ragyogást adva az arcnak.

Testünk ápolása és formában tartása ugyanolyan fontos, mint arcbőrünk szépsége! A rádiófrekvencia alkalmazása a testkezelések során napjaink leghatékonyabb alakformáló és feszesítő eljárásai közé tartozik, így kiváló a cellulit elleni harcban!

 

MEZOFORTE RF-TS – testkezelő készülék

  • egyedülálló, a legújabb technológiájú készülék
  • fájdalommentes
  • kiválóan kombinálható más kezeléseinkkel

Rádiófrekvenciás testkezelés

A kezelés során a mélyre hatoló rádiófrekvencia a zsírszövet sejtjeinek felmelegedését, a zsír feloldását eredményezi, így látványos alakformáló hatást érhetünk el. Cellulit esetén a kötőszövetben keletkezett hő eredményeként a bőrkisimító hatás kiválóan érvényesül.
A kezelést kúraszerűen javasoljuk, amelynek során ajánlott a napi 3 liter folyadékbevitel!
A salakanyagok eltávozásának fokozására pedig a szaunázást javasoljuk!


Legyen a vendégünk, fiatalodjon testben, lélekben!

Megnézem a Vitalium Beauty - szépségintézet kínálatát

Ajánlatkérés

Ajándékutalvány a Hotel Európa fitbe Hévízre

Lepje meg szeretteit feltöltődéssel, hévízi kikapcsolódással... Értékutalványaink, és kedvezményes csomagajánlataink könnyen és gyorsan megvásárolhatóak...

 
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Van fontosabb... maradj otthon!
Nehéz helyzet és még nehezebb döntések elé állította a turizmust a koronavírus. Szállodaként szeretnénk példamutatóan viselkedni, és a Vendégeinket és...
Törekedjen a biztonságra - szabadidős utazás vírusveszély idején
Az idei első félévben aggodalommal telve nézi a világ a nemzetközi egészségügyi helyzetet, az emberek próbálnak lavírozni a média keltette pánikhangul...
Márciusi hétvégék az egészség jegyében
Már nagyon várjuk a márciust, az év első tavaszi hónapját, amikor újjáéled a természet, és érezhetően hosszabban van világos. Remek hétvégi programokk...

Kövessen minket

E-mail Facebook Google+ Twitter Tripadvisor Holiday check Instagram Youtube

Az év szállodája díjTripadvisorLyoness Hotel stars rara www.tuv.com