Válasszon időpontot a pihenésre!

Az országban első szállodaként a hévízi Hotel Európa fit**** nyitotta meg többfunkciós Vitalium Laser Centrumát!

Vitalium Laser Center

 

Vitalium Laser Centre Covid-19 intézkedések

A lézer centrum az eddigi szigorú higiénés szabályokon felül az alábbi óvintézkedésekkel biztosítja a páciensek és a munkatársak egészségének megóvását: a diszpécser pultnál másfél méter távolságot kérünk tartani, a pultnál egy időben egy páciens (és kísérője) tartózkodhat. A kezelés igénybevétele előtt a páciens aláírásával igazolja, hogy nincs fertőzésre utaló panasza. A pultot, az orvosi rendelőt és a kezelő helyiséget folyamatosan fertőtlenítjük. Valamennyi munkatársunk maszkot visel.
Pácienseinket kérjük, hogy a kezelés időpontja előtt maximum 15 perccel korábban érkezzenek, hogy a diszpécser pultnál a torlódást elkerüljük. A kísérőket megkérjük, hogy a kezelés ideje alatt a kávézóban vagy a szálloda lobbyjában várakozzanak.

Fotona lézerkezelések

Az országban egyedüli szállodaként azzal a céllal indítottuk el többfunkciós Vitalium Laser Centre lézerközpontunkat, hogy a gyógyászati és szépészeti kezeléseink mellett magas színvonalú nőgyógyászati intimlézer, horkolást megszüntető, illetve bőrgyógyászati lézerkezeléseket is nyújtsunk vendégeink számára. A kezelések nem okoznak felszíni sérülést, nincs lábadozási idő, nincs fájdalom, nincs vérzés, így vendégeink tökéletesen összekapcsolhatják szállodai pihenésükkel.

A Vitalium Laser Centre Magyarországon először vezette be azt a kettős lézer technikát, amellyel egyszerre képes kezelni a bőr felszínesebb és mélyebb rétegeit anélkül, hogy hegesedést, szövődményt okozna, vagy megnyújtaná a lábadozási időt. Évszaktól függetlenül, egész évben alkalmazható.

 • fájdalommentes
 • vérzésmentes
 • altatást nem igénylő
 • biztonságos
 • ambulánsan igénybe vehető
 • klinikailag tesztelt
 • szabadalommal védett

A kezelések azért is egyedülállóak, mivel nem csupán a tünetek szűnnek meg, hanem azok kiváltó okai is.

Az orvostechnikai berendezések használata során a legújabb áttörést, amely semmilyen korábbi berendezéshez nem hasonlítható, a Fotona cég Er:Yag és Nd:Yag- Er:Yag lézer technikát alkalmazó új eszköze hozta a praktizáló orvosok és a páciensek számára. Ez az új eljárás kiválthatja a műtéti beavatkozásokat, így olyan páciensek is igénybe vehetik a szolgáltatást, akik valamilyen oknál fogva nem állnak készen a műtétre. A Fotona lézerkezelések hatékonysága pontos mérésekkel, klinikai tanulmányok sorával, orvosilag igazolt. A berendezés Er:YAG vagy Er:YAG & Nd:YAG lézeres technológiával működik.
Hatékonyságnövelés céljából a Fotona cég figyelme a kettős lézer, az úgynevezett: Twinlight kezelések fejlesztése felé fordult. Elsőnek az arcesztétikai kezelésekben, pl.: Fotona 4D, majd a horkolás elleni kezelésben: Nightlase Twinlight, végül az intim lézer kezelésekben az Intimalase Twinlight 3D mutatkoztak meg e kombinált kezelés rendkívül kedvező hatásai. Ennek az új több lépéses kezelésnek a segítségével az eddigi CO2 és Er:YAG lézer kezelésekhez képest hússzor mélyebben tudunk kötőszöveti rugalmasságot fokozó hatást elérni a felszíni hám sérülése nélkül!

Ismerjék meg Önök is lézerközpontunk egyedülálló kezeléseit az alábbi témákban:

nőgyógyászat bőrgyógyászat horkolás

Ambuláns vendégek - szállás igény nélkül

Kezeléseink természetesen ambuláns vendégek számára is igénybe vehetők, Önnek nem szükséges több napra a megszokott életviteléből kiszakadnia.
Fontosnak tartjuk azonban a pozitív lelki ráhangolódás lehetőségét, így a kezelés napját szeretnénk élménnyé varázsolni.

E szellemiség jegyében ambuláns vendégeink és partnerük részére exkluzív lézer programmal készülünk.

Exkluzív lézer program az Ön kényelméért

 

Nőgyógyászati kezelések

A Fotona által fejlesztett és bevezetett Smooth™ technológia forradalmi változásokat hozott az esztétikai nőgyógyászatban. Az intimlézer kezelésekkel lehetővé vált az olyan nőgyógyászati problémák kezelése, amelyek eddig csak műtéttel vagy egyáltalán nem voltak gyógyíthatóak.

 

Intim megfiatalodás® program intimlézer technológiával

 • hüvelyszűkítő IntimaLase® kezelés
 • az enyhe vagy középsúlyos stressz vagy kevert vizelettartási zavarok, más néven inkontinencia esetén alkalmazható IncontiLase® kezelés
 • a változókor után jelentkező hámsorvadás, hüvelyfal elvékonyodás, hüvelyi szárazság, és az ezzel járó fájdalmas nemi élet miatti tüneteket megszüntető RenovaLase® kezelés
 • a kötőszövet gyengesége miatt kialakult anatómiai elváltozások okozta női nemi szervek süllyedését kezeli a ProlapLase® kezelés

A kezelésekről bővebb tájékoztatást itt olvashat!

Dr. Regényi Péter - Vitalium Laser Centre orvos igazgató, szülész-nőgyógyász szakorvos

30 éve dolgozik a Zala Megyei Kórház Szülészet-nőgyógyászati osztályán. Szakmai érdeklődése középpontjában az endoscopós nőgyógyászati sebészet (laparoscopia, hysteroscopia), ultrahang diagnosztika és a vizelettartási zavarok diagnosztikája és kezelése áll. 12 évig gyermek-nőgyógyászati szakrendelést is végzett.

 

Bőrgyógyászati kezelések

Az emberek vágya arra, hogy örökké fiatalok maradjanak egy hatalmas piacot nyitott a korosodást megállító kezeléseknek. A lézertechnológiában bekövetkezett legutóbbi fejlesztések egy hosszabban tartó, tudományosan bebizonyított módszert hoztak létre a bőr természetes szépségének visszaállításában.

Gyengéd megfiatalodás® program

A fiatalító program segítségével az arcbőr több évvel fiatalabb állapotát lehet elérni, amely egyrészt azonnal látható a kezelés után, másrészről a lézernyaláb egy regenerációs láncolatot indít el a kötőszöveti sejtekben, amely azt jelenti, hogy akár fél évig is egyre egészségesebb kollagént kezd termelni, tehát tovább fiatalodik. Az eredmény hosszú évekre tartós marad. Az ezt követő években az öregedési folyamat egy akár 10 évvel korábbi szintről indul majd.

A legújabb kombinált lézerkezelés segítségével végzi az arc- és testesztétikai kezeléseket:

 • Twinlight® ránctalanító arckezelés
 • FOTONA 4D™ face lifting kezelés

A kezelésekről bővebb tájékoztatást itt olvashat!

Dr. Dobribánné Dr. Fekete Anikó - bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos

A Budapesti Bőrgyógyászati Klinikán bőrgyógyász-kozmetológus szakon diplomázott 1988-ban. Korábban a Zalaegerszegi Megyei Kórházban, majd a Keszthelyi Kórház- Rendelőintézet Bőrgyógyászati szakrendelőjében is dolgozott. Jelenleg a Szentgotthárdi Rendelőintézetben praktizál.

 

Horkolás elleni kezelés

Az éjszakai horkolás népbetegség, amely a felnőtt lakosság több mint felét érinti, a probléma azonban orvosolható!

Halk Éjszaka program - FOTONA NightLase® kezelés - jelenleg előjegyzést tudunk felvenni, az év második felére.

A horkolás kezelésére kifejlesztett Er:Yag lézerkezelés. A FOTONA NightLase® terápia egy sebészi beavatkozás nélküli, gyors Er:Yag lézer kezelés, melynek segítségével javítható a beteg alvásminősége. A kezelés csökkenti az alvás közbeni légzéskimaradást, illetve mérsékli a horkolást.


A kezelésekről bővebb tájékoztatást itt olvashat!


Időpontfoglalás: 06 83 501 190 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A kezelésekről részletesebb információt a www.intimlaser.eu oldalon talál!

Egészségpénztárak

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy szolgáltatásaink egészségpénztári keretösszeg terhére is elszámolhatók.

 • nőgyógyászat, bőrgyógyászat, fül orr gégészet (SzJ szám: 86.22)

Partnereik köre vendégeink igényeitől függően folyamatosan bővülnek:

 • Allianz Hungária Egészségpénztár
 • Aranykor Egészségpénztár = MEDICINA Egészségpénztár
 • Pémium EP, korábban Axa Önkéntes Egészségpénztár régen Wintherthur
 • Patika Egészségpénztár
 • MKB Egészségpénztár
 • Balzsam Egészségpénztár
 • OTP Egészségpénztár

 

Ajánlatkérés

Vitalium laser centre

Kényelmi szolgáltatások: szobahasználat, főétkezés Ön és partnere részére, wellness használat, kávé és sütemény bárunkban...

 
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Visszajövünk!
Szállodánk szigorú higiénés előírásokat követve biztonságos környezetben várja Vendégeit. Ez alkalomból nyitási akcióval várjuk Vendégeinket!
Biztonsági Covid-19 intézkedések az újranyitás kapcsán
Az Európafitben mindig is törekedtünk arra, hogy vendégeink számára a legszínvonalasabb, értékadó szolgáltatásokat nyújtsuk. Most, amikor a Covid-19 v...
Színezd újra
Mindannyian már nagyon utaznánk, kimozdulnánk, mégis otthonunk bezártságában kell még egy ideig töltenünk a mindennapokat... Hozunk egy kis vidámságot...

Kövessen minket

E-mail Facebook Google+ Twitter Tripadvisor Holiday check Instagram Youtube

Az év szállodája díjTripadvisorLyoness Hotel stars rara www.tuv.com