Válasszon időpontot a pihenésre!

Receptek

Kenyér langalló zalaiasanA tört krumplit a lisztben hagyjuk kihűlni.
A hozzávalókat dagasztjuk, kelesztjük fél órán át, majd kb. fél cm vastag lapokat nyújtunk belőle, tepsi nagyságút. 200 °C-on kb. 10 percig sütjük, fokhagymás tejföllel, sült szalonnával, sajttal kínáljuk.
Töki pompos gyanánt a tepsibe rakott nyers lapokat fokhagymás tejföllel megkenjük, ujjal kicsit bedolgozzuk, hagymakarikával, szalonnakockával, reszelt sajttal meghintjük, majd 200 °C-on kb. 10-15 percig sütjük. Légkeveréses sütőben 170 °C-on sütjük.

Hozzávalók:
1/2 kg liszt
30 dkg főtt tört burgonya
1 csomag élesztő (granulát vagy friss élesztő)
1 mk só
egy csipet őrölt kömény
kb. 1 dl víz

Ajánlatkérés
Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket

E-mail Facebook Google+ Twitter Tripadvisor Holiday check Instagram Youtube

Az év szállodája díjTripadvisorLyoness Hotel stars rara www.tuv.com