Válasszon időpontot a pihenésre!

Receptek

Milánói sertésbordákEz az étel valószínű, Milánóban ismeretlen, de a magyar ízlésnek megfelelően létrejött valamikor a 60-as évek elején. Ugyanúgy, mint a franciasaláta...

Elkészítjük a ragunkat:
kipirítjuk a kockára vágott füstölt szalonnát, hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, lepirítjuk a szeletelt gombával, paradicsompürével, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott gépsonkát és marhanyelvet. Sózzuk, borsozzuk, majorannával fűszerezzük. Közben bő forrásban lévő sós vízben kifőzzük a spagettit. Leszűrjük, nem mossuk le, hanem összekeverjük a ragunkkal. A sertéskarajból szeleteket vágunk, klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd bepanírozzuk, de úgy, hogy a zsemlemorzsához hozzákeverjük a parmezán sajtot.
Bő olajban kisütjük, lecsöpögtetjük a fölösleges olajtól. A paradicsompürés spagetti társaságában tálaljuk.

Hozzávalók:
60 dkg sertéskaraj
40 dkg spagetti
10 dkg füstölt szalonna
10 dkg gépsonka vagy jó minőségű felvágott
10 dkg marhanyelv
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
3 ek paradicsompüré
10 dkg parmezán sajt
só, bors, majoranna

A panírozáshoz:
liszt, tojás, zsemlemorzsa

Ajánlatkérés
Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket

E-mail Facebook Google+ Twitter Tripadvisor Holiday check Instagram Youtube

Az év szállodája díjTripadvisorLyoness Hotel stars rara www.tuv.com